Egy idióta verheti a magyarok vezérét?

2015. május 22. 22:12

Nem túl vicces, ha egy tagország vezetőjét viccelődve diktátorozza, miközben az intézmény, amit vezet, valóban komoly aggodalmakat vetett fel az adott ország helyzetéről.

2015. május 22. 22:12
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

„Juncker az EU történelmében eddig ismeretlen, latin-amerikai diktátorokat idéző tahósági szintre jutott.

Eleve nem túl vicces, ha egy tagország vezetőjét viccelődve diktátorozza, miközben az intézmény, amit vezet, valóban komoly aggodalmakat vetett fel az adott ország helyzetéről.

De amikor ezután még csattanósan meg is pofozza, majd elkezdi taszigálni, akkor azért még egy elvetemült Martin Schulz-rajongó is beláthatja, hogy valami eltörött az Európai Unió első emberében. (...)

Most viszont, bár talán játékos akart lenni, szó szerint lekevert egyet egy olyan miniszterelnöknek, aki egyre EU-ellenesebb kommunikációt folytat egy olyan országban, ahol egyre nagyobb az EU-ellenesség, és ahol egy, az EU-ból kilépni szándékozó radikális párt a kormány legesélyesebb kihívója.

Most akkor Európát egy elmebeteg vagy egy hatalmas suttyó vezeti? A legfélelmetesebb és talán legvalószínűbb válasz: mindkettő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. május 24. 08:51
Európa szégyene a csuti paraszt.
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. május 23. 16:19
"Most akkor Európát egy elmebeteg vagy egy hatalmas suttyó vezeti?" Hát Magyarországot? Csak úgy kérdezem...
Akitlosz
2015. május 23. 14:14
Junckler az alfahím az EU hordában. Ezt jelzi a viselkedése, s Orbán viselkedése is ezt jelzi. Ő csak egy alacsonyabb rangú hím, ezért tűri, ha az alfahím megalázza, megpofozza és nem üt vissza, igyekszik jó pofát vágni hozzá. Ilyen az állati viselkedés. Meg az emberi is.
frivol824@gmail.com
2015. május 23. 13:11
Márk! törődj bele, hogy neked csak a neved Herc(z)eg, és ne vedd már ennyire komolyan magad. Nyilván az öreg Junker is tudta, hogyha simán kezet fogott volna mindenkivel, akkor annak nem lenne hírértéke, így viszont van. Végtére is politikus, vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik