Tízezrek vonultak Moszkvában Nyemcov emlékére

2015. március 01. 16:24

Több tízezren vonultak végig Moszkva belvárosában a hétvégén meggyilkolt Borisz Nyemcovra, az orosz ellenzék egyik vezető politikusára emlékezve.

2015. március 01. 16:24

Több tízezres gyászmenet emlékezett meg Borisz Nyemcovról, a Putyin-kritikáiról ismert orosz ellenzéki politikusról, akit szombatra virradó éjjel gyilkoltak meg a Kreml tőszomszédságában. A résztvevők többek között orosz lobogókkal és Nyemcov-arcképekkel vonultak fel Moszkva központjában. A BBC tudósítója szerint nyugodt körülmények közepette került sor a felvonulásra.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2015. március 02. 12:27
A szektATV szerint már 44 ezren voltak! két nap múlva meglesz a 2 millió. POPsajtó!
oskar
2015. március 02. 10:28
Gazda Albert írja, "Ha nem derül ki egészen rövid időn belül és minden kétséget kizáróan, hogy ezt a gyalázatos gyilkosságot ki követte el, így is, úgy is ráég Putyinra." De hát így van. Csak itthonról, egy jelentéktelen képviselő jelölt, bizonyított balesetét sem hiszik el sokan. Tudták ezt a reakciót a megrendelők!
polnemkor
2015. március 01. 20:03
Egy sokmilliós fővárosban bármikor bármire össze lehet rántani egy tízezres tüntetést (lásd a budapesti "milla" tüntetéseket), ezek azonban természetesen egyáltalán nem tükrözik az adott ország népének valós érzéseit.
polnemkor
2015. március 01. 19:59
Nyilvánvalóan ez volt a célja a haverjaidnak. Meglátjuk bejön-e nekik és sikerül-e a McCain bandának megszerveznie a moszkvai "majdant". Erre azért nem fogadnék nagyobb tétekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik