Gyurcsány Ferenc megint hazudott

2014. november 22. 15:05

Gyurcsány bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött.

2014. november 22. 15:05
Fidesz
MTI OS

Gyurcsány Ferenc néhány napja még úgy tett, mintha előkelő idegen lenne, és távol tartaná magát a tüntetésektől. Ma viszont kiderült, hogy megint hazudott. Bevallotta, hogy valójában a baloldal áll a megmozdulások mögött. Azt is bevallotta, hogy a demonstrációk egyetlen célja a kormány megbuktatása és bármilyen eszközt hajlandó bevetni ennek erővel való kikényszerítéséhez. Gyurcsány Ferenc ma is csak hergelni és uszítani tud, kizárólag a romboláshoz ért. Felhívjuk a bukott miniszterelnök figyelmét, hogy a választók idén háromszor világossá tették: nem kérnek többet a baloldal erőszakos politikájából.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. november 23. 22:21
Azt hisze, hogy ma már ideki tisztában van azzal hogy ebe az országban egyetlen notórius hazudozó van: Orbán Viktor. De napjai meg vannak számlálva.
Cezar
2014. november 23. 20:00
Azért tüntetnek mert a Gyurcsány azt mondta?! Akkor nem azért mert a Fidesz jól csinálja amit csinál? A tanárok is azért mentek az utcára mert Gyurcsány megparancsolta nekik?! Nem a Gyurcsány az akivel foglalkozni kellene! Gyurcsány a múlté! Most arról van szó, hogy a Fidesznek kellene megvalosítani azokat amiért 3 szor felhatalmazta a nép! Mert qurvára nem azért hatalmazták fel ami most folyik az országban! Nem azért hatalmazták fel, hogy tolvajok helyére tolvajok üljenek! Pedig most nem történik más! Csak a kifosztás! Elszegényítés! A diszlikolók ezért szavasztak a Fideszre????
Viz Elek
2014. november 23. 15:05
Nem vitatom,hogy Gyurcsány hazudik.Viszont állítom,hogy a fidesz is hazudik amikor azt a benyomást akarja kelteni, hogy a tüntetések oka egyedül, és csak is Gyurcsány! /Mindenesetre jó trükk, csak már nem veszik be az emberek./
atila68
2014. november 23. 12:04
Ezzel az erővel kiadhattak volna egy közleményt, hogy az ég kék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik