Aki kifelé kacsingat Európából, az Magyarország ellensége

2014. október 24. 17:05

A Demokratikus Koalíció szerint az a politikus, aki olyan mélyre süllyedt az orosz zsebben, hogy képes kivezetni Magyarországot az Európai Unióból, az Magyarország ellensége.

2014. október 24. 17:05
Vadai Ágnes
DKP.hu

Az elmúlt huszonnégy órában két meghatározó Fideszes politikus is szembe ment azokkal az érdekekkel és értékrenddel mely polgárok millióit köti össze az Egyesült Államoktól Dániáig, és amelyek a sikeres Magyar Köztársaság alapjai is voltak. Ilyen az alapvető szabadságjogok tisztelete, a korrupciómentes közélet, vagy szolidaritás megteremtése. Kövér László a morális világrend megrendüléséről beszélt, miközben kormányának fontosabb hat korrupt állami tisztviselő rejtegetése, mint a valódi magyar érdek, a lepel lerántása a Fidesz által állami szintre emelt, szégyenletes diplomáciai botrányt okozó, Nemzeti Korrupció Rendszeréről.

A Demokratikus Koalíció szerint a korrupt Orbán-kormánynak a magyar érdek hivatkozási alap csupán, hiszen a szabadságra, a szolidaritásra és a korrupciómentes közéletre nyíltan ellenségként tekint, mivel ezek lennének az alappillérei egy nyugati típusú demokráciának. Miközben a világban már mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Orbánék antidemokratikus, illiberális Magyarországán a keleti érdek előrébb való a magyarnál, a Fidesz politikusai már az európai nemzetek közösségéből való kihátrálást helyezik kilátásba.

A Demokratikus Koalíció szerint az a politikus, aki olyan mélyre süllyedt az orosz zsebben, hogy képes kivezetni Magyarországot az Európai Unióból, az Magyarország ellensége. A DK minden lehetséges eszközzel élni fog azért, hogy megakadályozza Magyarország kivezetését az európai közösségből, mely az újkori Magyarország legnagyobb politikai és történelmi katasztrófája lenne.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. október 26. 11:54
Egy Kövér László nevű pszichopata arcú pszichopata szerint Magyarországnak ki kellene hátrálnia az Unióból, mert az morálisan meg van rendülve. Deutsch Tamás, aki éppen egy tizenhárom éves thaiföldi prostituált hasáról szívja fel a kokaincsíkot, mélyen egyetért vele. Morálisan meg vannak ezek rendülve, az egész kurva világ megvan rendülve morálisan, a rendes keresztény fehérember lop pár milliárd forintot és máris kitiltják Oklahomából, Washington György Soma Koppány vére miként fajul. Azt nem érti ez a megrendült világ, hogy az ország konkrétan a Kövér Lászlóé és a Deutsch Tamásé. Mert ők alkotják az Orbán Viktort. Az ő országuk van itten eljőve, az ő akaratuk lesz meg folyamatosan, az ő nevük van megszenteltetve, és ők adják meg a mindennapi kenyerünket, trafikunkat, önkormányzati bulinkat, kisköveti pozíciónkat Guatemalában, és ők bocsátanak meg a mi vétkeinkért, ha szépen megkérjük őket, amely vétkek nem is olyan nagy vétkek, végül is csak egy kocsibejáróról van szó, pár száz négyzetméternyi nyaralóról, maximum egy erőműről, megyeszékhelyről, Kékes-tetőről. Az európások megrendülve gúnyolódnak azon, hogy Orbán Viktor Putyin ágymelegítője lett. Nem képesek értékelni egy ilyen tiszta férfibarátságot. Norvégia morális megrendülésében odáig ment, hogy kritizálja az államvédelmi hatóság áldozatos munkáját. Fintorogva adják azt a koszos ezermilliárdot évente, amiből jó ha kétszázmilliárdot lehet ellopni. Tudják, hogy ha kétszázmilliárdért vennénk tizenhárom éves thaiföldi prostituáltakat, és mindegyik hasáról elszívnánk egy kokaincsíkot, akkor még mindig maradna pár, akinek nem szívtunk el a hasáról kokaincsíkot? Akkor meg miről beszélünk? Ha ez így megy tovább, akkor kilencvenháromezer négyzetkilométernyi nyers futballokosság fog kihátrálni az Unióból, egyenesen bele Vásárosnaményba. Akkor lesz aztán igazán megrendülve a nyugati civilizáció. A kérdés persze az, hogy mi lesz a tizenhárom éves thaiföldi prosituáltakkal, az ő hasukkal, és a hasukon azzal a hófehéren csillogó csíkkal. Kit fog akkor érdekelni, hogy melyik nyilasnyalonc skriblert hozzuk-visszük stanicliben? Mi lesz akkor, ha nem kételkedni fognak a magyar kormány demokratikus elkötelezettségében, hanem, teszem azt, kurvára leszarják a magyar kormány demokratikus elkötelezettségét, csak arra kérik meg, hogy maradjon a piros vonal másik oldalán. Hogyan mondják rovásírásul, hogy motherfucker? Biztos, hogy szüksége van Európának Deutsch Tamásra? Nem lehet, hogy túlélnék a hiányát? Nem lehet, hogy túlélnék azok hiányát is, akik négyévente ájulnak bele ezeknek a kövéreknekdeutschoknak az izéjébe? Tudom, az ezeréves magyar földön lengő kalászos kell nekik, csobogó vizünk, ízletes túrórudink, de mi van, ha azért annyira mégsem kell nekik. Tamás, lehet, hogy akkor el kellene menned dolgozni, jó, csak viccelek, azért a szürrealizmusnak is van egy határa, de azért lehet, hogy kicsit megrendülnél, és nem szeretsz te megrendülni, mert macerás.
Karakter
2014. október 26. 10:07
Obama "korrupt" személyt fogadott! http://sonyo.blog.hu/2014/10/23/obama_korrupt_szemelyt_fogadott Neki mindent lehet?
Ángyán Páván
2014. október 25. 21:48
A mandiner miért nem aktualizálja a romnyi képét? http://static.propeller.hu/images/content/cikkepek/2013_10/vadai_agnes.jpg
popzene
2014. október 25. 16:43
Nos, a franciák nem szállították le azokat a hajókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik