Orbán-Obama, mi lesz a meccs vége?

2014. október 20. 14:23

Az USA-val való nyílt konfrontációval és az amerikai külügy hülyének nézésével ugyanis most Orbán Viktor nevezett be egy olyan ligába ahol nagyon gyorsan egy kijózanító 8-1-es vereség lehet a meccs vége.

2014. október 20. 14:23
Politics4U
Politics4U

„Török Gábor a napokban a Heti Válasznak adott interjújában egy focis hasonlattal élve azt mondta, hogy az ellenzék a kispályás bajnokságban játszik, míg a Fidesz egy másik ligában, a nagypályán és az ellenzéki politikusok maximum a kispályán villoghatnak de a Fidesz nagypályás játékában labdába sem rúghatnak. A hasonlat helytálló, azonban az elmúlt napokban úgy látszik, hogy Orbán Viktor sem mérte fel a képességeit.

Az USA-val való nyílt konfrontációval és az amerikai külügy hülyének nézésével ugyanis most Orbán Viktor nevezett be egy olyan ligába ahol nagyon gyorsan egy kijózanító 8-1-es vereség lehet a meccs vége, ez pedig akár a 2/3-os NER hatalmát is megingathatja. Az USA ugyanis nem a magyar ellenzék de még csak nem is az Európai Unió ahol a néppárti haverok becserélhetőek ha vesztésre áll a csapat.

A külpolitikai atombombát kilőtték, a kérdés hogy mekkora lesz a becsapódás és hová csapódik be. Az ügynek ma még látszólag több kimenetele is lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. október 20. 21:48
"..kis, búvó országokra rálehel a tátott tőke sárga szája"? (J.A.) -
Box Hill
2014. október 20. 20:31
Mekkora lehetett a hat magyar korrupciója, ha például Mark Rich-et, akit 65 rendbeli különböző bűnökkel vádoltak Amerikában, távollétében, amikért 300 évnyi börtönt kaphatott volna, Bill Clinton mégis pardonálta 2001-ben?
kitiltott
2014. október 20. 19:21
miért van az hogy a zsidók összefogtak világszinten Magyarország és a magyar nemzet ellen? mit akarnak MEGINT Tőlünk?
1120
2014. október 20. 18:14
"Az USA-val való nyílt konfrontációval és az amerikai külügy hülyének nézésével ugyanis most Orbán Viktor nevezett be egy olyan ligába ahol nagyon gyorsan egy kijózanító 8-1-es vereség lehet a meccs vége." Az ilyen cinikus hangokat meg sem kell hallani... NEVEKET! MOST! Ha meg nem mondtok neveket, akkor elmehettek mind az öregapátok tartásvesztett huszonnégykarátosaranyeres büdös seggébe. A kibaszott öngyűlölő elmebeteg Gatival az élen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik