Miért jó buzik között lenni?

2014. szeptember 22. 11:33

A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.

2014. szeptember 22. 11:33
Vay Márton
Dinamó Műhely

Ha nincs szalonképes és nyíltan agresszív gyűlölet a melegekkel szemben, akkor nem csak ők fogják magukat jobban érezni a világban, hanem mások is. Kikkel tartózkodsz szívesebben egy helyen, kedves olvasó, titkolódzó és boldogtalan, felhős homlokú emberekekkel? Vagy ellenkezőleg?

Ilyenformán az elfogadás, a barátságosság visszahullik arra is, aki látszólag semmilyen módon nem érintett: ha kevesebb boldogtalan és felhős homlokú emberrel él együtt, akkor hozzá is kedvesebb és barátságosabb lesz a világ.

Szerencsés mellékhatás, hogy ha nem szólnak be a melegeknek, akkor mindenki másnak minden másért is kevésbé szólnak be.

Vagyis a világ kicsit jobb.

Nem mondom, hogy nem kell hozzá kockáztatni (akkor most tényleg egymásba karoló szőrös férfiakat kell néznem?!) - de megéri.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2014. szeptember 22. 20:06
Ne melegezzétek a buzikat!
Burmin
2014. szeptember 22. 19:53
Kedves Marci, engem kifejezetten irritál a nőies, nyafogó, affektáló homó. Ugye megérted...
vigyor
2014. szeptember 22. 19:14
...jaj ne mááááááár, most az jön, hogy a magyar melegek menekültek lesznek Kanadába?:-)))))) Mert, jelezem a másik két csoportnál se jött be:-)))))
Ellensúly
2014. szeptember 22. 19:10
Örülnék, ha a sok jogvédő a szexuális betegségben szenvedők állítólagos kirekesztésének problémája helyett (mellett) a kisebbségi magyarok nagyon is valós elnyomásával foglalkoznának. Engem speciel nem zavarnak a buzik, de hadd töltsön el undorral az, amit a Pride nevű provokációünnepen produkálnak! Amúgy vajon egy magyarországi meleg vagy egy romániai-szlovákiai-szerbiai-ukrajnai magyar van sanyarúbb helyzetben? A kérdés persze költői…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik