Pert nyertünk Strasbourgban!

2014. szeptember 16. 21:34

Az ügy szimbolikus, azt is mutatja, hogy attól, hogy valamit Magyarországon törvénybe iktat a Fidesz, az még nem lesz etikus és demokratikus!

2014. szeptember 16. 21:34
Szabó Rebeka
Facebook

„Pert nyertünk az Emberi Jogok Európai Bíróságán Strasbourgban!

A szabad véleménynyilvánításhoz fűződő jogot és a hatékony jogorvoslathoz való jogot is megsértette az Országgyűlés fideszes vezetése, amikor megbírságolt minket az ülésterembe vitt táblákért, molinókért. A perrel az volt a célunk, hogy megvédjük a véleménynyilvánítás szabadságát. Az ügy szimbolikus, azt is mutatja, hogy attól, hogy valamit Magyarországon törvénybe iktat a Fidesz, az még nem lesz etikus és demokratikus!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. szeptember 17. 17:27
Pert nyerhettek Strasbourgban, de választásokat Magyarországon soha..
csenge
2014. szeptember 17. 17:20
Már a bejegyzés címe is félrevezető: "Pert nyertünk..." helyesen: NYERTETEK.
tevevanegypupu
2014. szeptember 17. 16:56
Lehet, hogy ott nyertek, de itthon nem..márpedig maguk itthon szeretnének érvényesülni igaz? Nem fognak.
enes
2014. szeptember 17. 15:38
"...mondjuk az EU parlamentet ezen peren fölbuzdult lelkes kis csapat elkezdené közröhelybe fullasztani, molinózással..." Bízom benne, valaki megpróbálja. Más Rebeka elődei már 110 éve is megpróbálták ezt a parlamentben. Míg végül Tisza letörte a szarvukat, működőképessé téve a parlamentet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik