A Várba költözik a Miniszterelnökség

2014. július 18. 18:53

Eddig csak tervezgették, a Magyar Közlöny pénteki számából viszont kiderül: két éven belül a Várban lévő Színház utcai ingatlanegyüttesbe költözik a Miniszterelnökség Központi Hivatala.

2014. július 18. 18:53

A Magyar Közlöny pénteki száma szerint a Várban lévő Színház utcai ingatlanegyüttesbe – ahol 13 éve a Nemzeti Táncszínház is működik – költözik a Miniszterelnökség Központi Hivatala – írja a hvg.hu. A költözés a Színház utca 5-11 és az 1-3. szám alatti ingatlanok, valamint az egykori tábori püspökség szomszédos területét érinti. 

Az ingatlan felújítását és átépítését 2016. március 15-ig kell befejezni, melyet Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint az egyes kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos felügyel majd.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. július 20. 15:19
Nagyon helyes, ott a helyük. A várban van börtön (vagy annak használható "ojjektum"), bízhattok benne. A faterom az utolsók közt volt, akik védték a várat a vh.-ban. Akkor is nemt volt, amikor az oroszok elfoglalták. Szóval elhihetitek, van ott tömlöc bőven! Nem is kell a hazaáruló komcsi fiedsz-brancsnak leköltözni onnan, ha lesz végre egy tisztességes kormánya és törvénye az országnak. Csak lesétálnak pár emeletet, leadják a cipőfűzőt, meg a derékszíjat és kész.
Kárpáti Zoltán
2014. július 19. 17:23
Koronázás is lesz?
becike4
2014. július 19. 13:08
Makd ha beköltöztek, már csak a kijáratokat kell befalazni, azután ott rohadjanak meg.
Palesztin holokauszt
2014. július 19. 11:29
Kvasztics "Jogos népharag?" Igen igen Akit ismerek, 10-ből 8 ember már szidja a fideszt, még tőzsgyökeres fidesz-szavazók is el vannak képedve pl Tasnádi ögynök kinevezésén, a stadionokon Csak éppen sok birka nem ment el szavazni, mert azt mondta, úgyse lesz jobb Amiben van is igazazság, csak éppen igy aki nem ment el, az Orbánra szavazott, akaratlanul is. És még így sem jött össze a Fidesz-Közgépnek az 50%+1 fő, csak 44%, még úgy sem hogy 80? kamupártot grundoltak arra hogy elszipkázza a protestszavazatokat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik