RT.com: Putyin gépe lehetett a célpont

2014. július 17. 21:07

Az RT.com szerint Vlagyimir Putyin repülőgépe lehetett a célpont. Az orosz elnök gépe hasonló útvonalon repülhetett és kinézetre is nagyon hasonlít a lelőtt maláj gépre. Több dolog miatt azonban valószínűtlen ez az elmélet.

2014. július 17. 21:07

Az RT.com szerint Vlagyimir Putyin gépe lehetett a rakéta célpontja. A portál szerint az orosz elnök gépe majdnem ugyanazon az útvonalon repült, mint a lelőtt maláj gép. A lapnak egy forrás arról beszélt, hogy Putyin gépe negyven perc különbséggel repült el ott, ahol a maláj gépet lelőtték. Putyin gépe Varsó felé repült.

Frissítés

Szintén az RT.com cikkében azonban felmerültek az elméletet cáfoló érvek is, egy forrás például azt mondta, hogy Putyin régóta nem repült át Ukrajna fölött.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2014. július 18. 14:55
Ez hülyeség minden utasszállítógépnek rádió-frekvenciás azonosítója van. Az ukránok pontosan tudták hogy milyen géppel állnak szemben
kitiltott
2014. július 18. 10:18
párbeszéd valahol Tel Aviv-ban résztvevők : Netanjahu, "Moszat", védelmi miniszter Te főnök nem lesz most jó ez a gázai bevonulás ...uborka szezon van mindenki nyaral..azonnal az újságok címoldalára kerülnénk, nagyon nagy tüntetések lennének Izrael ellen , erősödne az antiszemitizmus..is Netanjahu : Szerintem ki kellene valamit találni hogy ne kerüljünk az újságok cimoldalára... Megszólal a "Moszat" vezetője..: Nekem lenne egy ötletem amivel minimum kettőt is ütnénk egy csapásra.. van ez az Orosz ukrán konfliktus..
Secnir
2014. július 18. 08:41
beszarás, mennyi katonai szakértő olvassa itt a mandit! még úgy is, hogy hírből sem voltak katonák! :D de a logikus gondolkodás is messze áll tőlük...
tevevanegypupu
2014. július 18. 08:12
Akármelyik gazember lőtte is le a gépet, nem valószínű, hogy fekete-fehéren kiderül majd..Nem mintha olyan nagyon megbüntetnék a tetteseket.."véletlen" volt és kész. De amit Amerika művel itt a szomszédban, ebben a térségben, hozzánk közel..azért az elgondolkodtató főleg azért, mert máshol, ahol humanitárius célból kellene akadályozni, kedvükre gyilkolhatják egymást az emberek, Obama nem törődik velük..meg akkor sem, amikor feketékről van szó.Pedig naponta százak halnak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik