Szop

2014. június 28. 09:44

Egyébként igen hálásak lehetünk Krawiec elnöknek, aki néminemű támpontot is ad arra nézve, hogy körülbelül milyen hangnemben beszélnek külföldi barátaink Európa erős emberéről.

2014. június 28. 09:44
Megyesi Gusztáv
NOL

Köztudott, hogy a magyar ember nem híve a mocskos, trágár beszédnek. Előfordul ugyan, hogy esténként két kezét az asszonya torkán tartva kéri rajta számon ízes magyar szavakkal feslett erkölcsét, ám nyomtatásban látva példának okáért a kurva szót, nyomban rosszul lesz, majd éktelen haragra gerjed, és lemondja a lapot. Ezért van az, hogy még egy párját ritkító, országos ügyről szóló lehallgatott beszélgetés igen fontos részletét is át kell írni, vagy ki kell pontozni.

Hanem azért mégis. Itt van a magyar kormány saját bejáratú agitprop osztálya, az egykoron hírügynökségi funkciót betöltő Magyar Távirati Iroda, amely némi késéssel az »Orbán minden módon kedvében jár Putyinnak« formulával interpretálta az elhangzottakat. Hogy az MTI mára milyen képességű és milyen morális paraméterekkel bíró vezetők gyűjtőhelye lett, az nagyjából megítélhető az elhallgatott eseményekből, a csúsztatásokból és a hazugságokból; ezek nyilván az országépítő munka szerves részei.

Ám olyat írni a saját miniszterelnökünkről, csodálatunk tárgyáról, hogy mindenben kedvében jár Putyinnak, ez minimum egy Pride-napi teherautós felvonulást sejtet a két államférfi részéről. Hogy úgy mondjam, ilyen hülyének még kormány által kinevezve se szabad lenni. De ne általánosítsunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. június 30. 08:13
Kádár elvtárs szavaival élve: A szopás az szopás. Még ha Orbán szopik is.
bornemiszabela
2014. június 30. 07:20
Guszti, ne legyen kétséged, hogyan emlegetünk...
Ángyán Páván
2014. június 29. 18:23
Nemtom, ki szop, de Guszti csücsörit.
marós
2014. június 29. 15:01
Gusztustalan et., ha ittál ne írjál, mert ez nem használ neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik