Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2014. május 25. 20:36

A Mandiner információi szerint országos szinten 78 százalékos feldolgozottság mellett 53%-on áll a Fidesz-KDNP, a Jobbiknak 15, az MSZP-nek 11 százaléka van. Az LMP 0,22 százaléknyira áll a küszöbtől.

A Mandiner értesülései alapján az összes leadott szavazat mintegy 31 százalékának feldolgozottsága alapján az EP-választás állása:

1. Fidesz-KDNP 53,51%
2. Jobbik 15,22%
3. MSZP 11,13%
4. DK 8,97%
5. Együtt-PM 6,13%
6. LMP 4,49%

Frissítés:

67 százalékos feldolgozottságnál az állás:

1. Fidesz-KDNP 52,83%
2. Jobbik 14,96%
3. MSZP 11,22%
4. DK 9,21%
5. Együtt-PM 6,41%
6. LMP 4,77%

Újabb frissítés:

78 százalékos feldolgozottságnál:

1. Fidesz-KDNP 52,6%
2. Jobbik 14,89%
3. MSZP 11,18%
4. DK 9,28%
5. Együtt-PM 6,68%
6. LMP 4,78%

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/69639


Összesen 357 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Kecskeházyt előbb leveszik.lehet maga Fletó


Vsz. ezek elsősorban bp-i eredmények.


mármint az Orbánt? hát szerintem, inkább ne legyen mártír, ha a pártjára sokkal végzetesebben megbukhat a korrupcióin, nemzetárulásain.


Várjuk meg a végét.


Ez így csalóka, kancsalul festett egekbe néz.


Kösz. Hogy őszinte legyek, sajnálom, hogy a legalább kiszámítható MSZP-t lekörözi a másik kettő Bp-n.


"Az MSZP-nek nincs megállás. A lejtőn."


előbb az MSZP nyuvad ki, aztán a Jobbik.
ezt rövidesen követi a fidesz bukása, mert normális európai ember nem törődhet bele, hogy egy korrupt maffiapárt feje üljön Horthy kormányzói székébe.
én LMP szavazó voltam 2010-ben, de mióta Schiffer nem teszi az álbaloldal mellé, hogy áljobboldal, nem valószínű, hogy kormánypárt lehetne.eEzért a PM az LMP elfogadható szárnya, az Együtt-PM-ből,
amiből az Együtt azért fontos, mert Magyarországon egyedül Bajnai bizonyított éles helyzetben is, a válságkezeléssel.
a DK az Egyesült Európa támogatásával lehet megmaradó, de nem biztos.

Válaszok:
Laibach | 2014. május 25. 21:18
Fahrenheit 451 | 2014. május 25. 22:28

Majd nézd meg Ferit a Parlamentben, ő lesz a legaktívabb képviselő.

Amnéziások a magyarok sajnos

Amúgy egy nagy nulla volt az eu-s választás, kár ebből messzemenő következtetéseket levonni.

Ami ijesztő volt, rokonok mesélték - jobboldali érzelműek - , hogy anno jóhiszeműen megadták valamelyik fideszes aláírásgyűjtésnél a telefonszámukat, délelőtt már csörögtek a helyi szervezettől, hogy ugye voltak már szavazni, és a család többi tagja is megy. Ezen ők is borultak.

50-es évek, kinézem belőlük, hogy a delegáltjuk nézte a szavazókörben azt, hogy ki volt és ki nem szavazni, és nem felejtenek.


A Józsefvárosban és a Ferencvárosban.

Tele vannak DK-koszfészkekkel.


Betett nekik a Kovács ügy. (és a hülye Gaudi Nagy)


Nem hibbant, nagyon is kiszámított, a tömegek kezelését volt kitől (A.H.) tanulnia. De szerencsére, már más idők járnak.


Bajnairól nekem mindig elsőre az ugrik be, hogy ő volt kisz-esként az Unió a Demokratikus Szocializmusért - Muhahahaha!!! Demokratkus Szocializmus!!! Mekkora már!!! - Mozgalom vezetője.


Ő sem más mint egy, az átkosból átvedlett kisz huszár.

Amúgy mit bizonyított??? Semmit, másodtiszt volt gazdasági miniszterként Ferenc testvér mellett a hajón amikor a 4 évi semmitevés eredményeképpen közösen nekikormányozták a Magyarország nevű hajót a jéghegynek, ami az IMF hitel nélkül elsüllyedt volna.

Válaszok:
Fahrenheit 451 | 2014. május 25. 21:53

Ja, nevezhetjük trockistának is :)

Válaszok:
Laibach | 2014. május 25. 21:26

Komcsi volt és komcsi maradt. Semmi keresnivalója a magyar közéletben, úgy ahogy a többi volt kisz-es, mszmp-snek sincs.

Ezért tartunk ott ahol tartunk mert a módszerváltás után lassan negyed századdal is ifjúkommunisták marakodnak a koncon.


A szavazókörök részvételi arányát figyelembe véve, feltehetően a FIDESZ 50 %-nál nagyobb eredményt érhetett el.

Feltételezhető, hogy az MSZP-DK-EgyüttPM osztoznak a korábbi MSZP törzsszavazó bázisán és mindegyik párt kaphat mandátumot.

Amennyiben az előzőekben leírtakat a valós adatok visszaigazolják, akkor a Jobbik második lesz, de nem lesz több mandátuma, mint amennyi 2009-ben volt.

Nagy valószínűséggel az LMP nem szerez mandátumot.


Szerintem a mandiner értesülései elsősorban a nagyobb városokból származnak , nem Csempeszkopácsról vagy Nyírcsaholyról.


de és erről tájékozódhatna bárki, ha nem titkolná az orbán fidesz - http://index.hu/gazdasag/2014/..


Ebben egyet lehet érteni, de amennyiben nem szerez az LMP mandátumot, ezért csak saját magukat hibáztathatják. Több olyan stratégiai és taktikai hibát vétettek, amely miatt úgy néz ki; nem tudták átlépni a küszöbértéket.


Hitler sem tűnhetett normálisabbnak, mint Gyurcsány, és a hatásmechanizmus ugyanaz: a keserűség és a személyes kudarc a legvadabbul beszélő balfasz politikust láttatja a megváltónak. Amíg a Jobbik vadul beszélt, jött fölfelé, mint a buborék. Most Gyurcsány beszél fasisztául, ezért a szavazók alja most az övé.


Ismétlem: Hitler sem tűnhetett normálisabbnak, mint Gyurcsány, és a hatásmechanizmus ugyanaz: a keserűség és a személyes kudarc a legvadabbul beszélő balfasz politikust láttatja a megváltónak. Amíg a Jobbik vadul beszélt, jött fölfelé, mint a buborék. Most Gyurcsány beszél fasisztául, ezért a szavazók alja most az övé.


sokkal érdekesebb, hogy a KISZ-t átalakítva, a MISZOT vezetői, vállvetve voltak Kövér László és Gyurcsány Ferenc - http://alfahir.hu/node/22771

Válaszok:
Laibach | 2014. május 25. 22:03

Az eddig ismert adatok alapján a következő feltételezhető;

Fidesz 13
Jobbik 3
MSZP 2
DK 2
Együtt-PM 1

Szerintem ennek 99,9 %-os a valószínűségé.


Igen, egy normális országban Kövér is eltűnt volna már rég a süllyesztőben a többi komcsival együtt.

Képzeld el, hogy mondjuk az NSZK-ban az egyesítés után negyed századdal is, volt ndk-s egykori NSZEP-es kommunista funkcionáriusok küzdenének a hatalomért. Ami az NSZK-ban elképzelhetetlen az nálunk a a valóság, gulyáskapitalizmus :)


Észak-balkáni, fejlődő ország, a maga Enver Hoxa-javal.


Ja, én ezeken borultam és nagyon de nagyon csalódott voltam. Se cáfolat se magyarázat semmi, csak kussolás.

"..Ezzel szemben az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé.."


"..Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna.


A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál.

Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak..."


http://kkbk.blog.hu/2013/06/01..


Egyetértek veled, hogy "
A választási részvétel is egy vélemény az EU-ról.", mert az EP választásnál a szavazástól való távolmaradás úgy értelmezhet,; a távol maradók az unióra nemmel szavaznak. Ez jól látható abból, hogy a részvételi arány folyamatosan csökkenő és ezzel párhuzamosan nő az elutasítottság a közvélemény kutatók felmérései alapján.
Ennek oka pedig, hogy az EP túlpolitizált és kevés a szakmaiság.


Szerintem is, én az LMP eredményeit nézem. Pesten erős, de nem látok komoly változást, azaz egyben jöhetnek az adatok...


"előbb az MSZP nyuvad ki, aztán a Jobbik."


na jó, ahogy összeérnek az eredményeik, fej fej mellett,
de addigra a fidesz is tutira belebukik a korrupcióba..
rövidesen jöhet egy új alakulat, ami nem komcsi nem tolvaj és talán nem is döglik a ruszkikért, iszlámért..


Az index egész pontosan ezt írja; Az Index úgy tudja, hogy pár száz szavazattal bejutott az LMP. Így a Fidesznek eggyel kevesebb, 12 mandátuma lesz.

Amennyiben igaz, hogy pár százzal haladta meg, akkor ezt a külképviseleteken leadott mandátumok akár 5 % alá viheti. Így az LMP mandátumának a sorsa csak a külképviseleti szavazatok ismeretében dőlhet el.


Jelen pillanatban az itthoniu pártok annyira jelentételenné tették az ez egész euba küldünk iksz embert, hoyg ez a vége...

te tudod ki mit végzett kinn az elmúlt 5 év alatt?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó