Freddy Mercury forog a sírjában

2014. május 11. 17:29

Freddy, Elton, Jimmy, Neil és megannyi művésztársaik, minden extravaganciájuk ellenére, ezerszer többet tettek a homoszexualitás elfogadásáért, mint ez a szerencsétlen osztrák.

2014. május 11. 17:29
Szőnyi Szilárd
Heti Válasz

„Ők ugyanis önmagukban is valakik. A fél világ – köztük a melegektől egyébként idegenkedők is – istenáldotta tehetségük, kivételes zenéjük miatt rajong értük, és nem mondjuk azért, mert nyaktól felfelé nem epilálnak. Mert ugyan Conchita Wurst tucatdala bejutott volna-e akár csak az első tízbe, ha nem egy önmagából kivetkőzött hímnős énekli? Naná, hogy nem.

Diadalát az osztrák versenyző ezért a legkevésbé a tehetségének, de még csak nem is a most Európa-szerte ünnepelt toleranciának köszönheti. Sokkal inkább annak a produceri döntésnek, mely egy szexuális zavarból színpadi showelemet farag, meg persze azon szavazók százezreinek, akik – gondolom, inkább brahiból, semmint valódi műélvezetből – vevők erre a gusztustalanságra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. május 12. 09:59
Látod,Szilárd,"nekünk"megint csak a köpködés,és a gyűlölködés maradt...
Onurisz
2014. május 12. 09:45
Nem érdekel a műfaj, nem tudom, nyert volna-e ez az izé akkor is, ha nem ilyen izé. Sohse kavart fel a homoszexualitásról szóló vita és megértéssel tekintek a homoszexuálisokra. Ez a hímringyó vagy micsoda viszont undorít, az pedig, hogy egy ilyet sztárolnak, elképeszt. Döbbenetes.
Horst_Tappert
2014. május 12. 08:24
Könyörgöm, tanuljuk már meg... Nem Freddy, hanem FREDDIE!!!! Minden idők legnagyobb rockénekese...
Nomine
2014. május 12. 07:58
egy valamit azért sikerült elérnie nálam kohn-csitának SOHA többé nem fogok ojróvíziós dalfesztet nézni buziklubba se járok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik