20 ezer Magyar Forint? Nevetséges!

2014. április 24. 13:12

Ha valaki megtámadja az elnöki palotát és nem engedelmeskedik a Rendőröknek.. ellenszegül.. az Húszezer.

2014. április 24. 13:12
Nagy Alekosz
Facebook

„20 ezer Magyar Forint? Nevetséges! Ők is valószínűleg ezen röhögtek ott a vádlottak padján. Ha valaki egy harmincas táblánál negyvenöttel merészel száguldozni, az Harmincezer forint. Szó nélkül! Föllebbezésnek még csak helye sincs! Ha valaki megtámadja az elnöki palotát és nem engedelmeskedik a Rendőröknek.. ellenszegül.. az Húszezer. Arányos. Hát Apukám..! Azért egy hátizsákos ember az elnöki Rezidencia erkélyén illetéktelenül.. többszöri fölszólításra sem engedelmeskedve a Rendőrségnek..? Hááát nem tudom.. ha másért talán nem is, de azért a hátizsákért más országokban, mondjuk például Amerikában - Izraelben, a másodperc tört része alatt agyon lövik. És szerintem teljesen helyesen. Nem értem, hogy az Ügyészség miért is helyezte hatályon kívül a Rendőrség által benyújtott Terrorcselekményre alapuló vizsgálati kérését? Bezzeg Ferihegyen kipakoltatták velem a 150 ml - es Hugo Boss parfümömet úgy, hogy majdnem lekéstem a gépet! A szerencsén múlott az, hogy nem kellett ott hagynom a drága illatszert. Pedig az csak egy parfüm volt. És nem egy hátizsákos ember a Magyar Köztársasági Elnöki Rezidencia erkélyén a Tilosban!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2014. április 25. 12:19
Nálunk nem mernek a rendőrök ott határozottan fellépni ahol kellene, és ott erőszakosak ahol nem lenne feltételnül szükséges. A bíróság ítéletein pedig valóban csak csodálkozni lehet..ha ezt máshol megcsinálják, úgy rántják onnét le őket mint az éretlen szilvát és nagyon keményen megbüntetik őket..Ezk szerint ha valaki gyönyörködni akar a panorámában mondjuk a Sándor palota erkélyéről, tulajdonképpen nyugodtan felmászhat, legfeljebb egy kicsit drága lesz a belépőjegy..
6qwasyx
2014. április 25. 08:10
Ez az alekosz nevű szarkupac köszönő viszonyban sincs az ésszel.
Vén Csataló
2014. április 25. 00:32
Amikor meghallottam a büntetés mértékét, nekem is a gyorshajtás minimális büntetési tétele ugrott be azonnal. És valamivel, de tényleg csak egy pindurkát mintha nagyobb lenne a társadalmi veszélyessége annak, ha valaki meg meri támadni a köztársasági elnöki palotát, mint ha 55-tel megy a 40-es táblánál. Azt gondolom, nagyon ideje lenne egy komoly nagytakarítást csinálni az igazságszolgáltatásban, mert az a mocskos nagy kupleráj, ami ott van, lassan teljesen elfogadhatatlan társadalmi kockázatot jelent.
makler
2014. április 24. 22:52
Tanulj meg helyesen írni, te szerencsétlen! A te igazi elnököd a Schmitt Pali lenne, szegődj el a testőrének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik