Májusi végjáték

2014. április 24. 08:57

Aki elmegy május 25-én, az hazai dolgokról szavaz.

2014. április 24. 08:57
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

„Május 25. április 6. politikai végjátéka. Vona a politikai második helyre, Gyurcsány a libbal koronájára hajt, Mesterházy és Bajnai pedig legfeljebb túlélne. A kormánypárt igazi üzenete: a nagyobb Fidesz-frakció jobban védheti meg a budapesti politikát. 

Tegnap egyébként néhány kisebb párt is leadta a listáját, rövidesen kiderül, hogy ebből hány érvényes. Ami már most biztos, a minipártok, ahogy jöttek, eltűntek. Közülük a legnagyobb, a Munkáspárt politikai »menekülése«, a bojkott legalább érthető, a többség viszont nem is magyarázott. Illetve dehogynem. Fodor Gábor például eldurcizta, hogy kevés a pénze, anélkül meg ugye ki ír alá? A legeredetibb azonban alighanem a szocdemek magyarázata volt: azért nem indulnak a választáson, hogy az európai idősjogi charta ügye ne szoruljon háttérbe a kampányérdekek miatt. Hát hajrá!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2014. április 24. 20:38
"a Munkáspárt politikai »menekülése«, a bojkott legalább érthető" Megértem, mentegeted a fatert, de akkor miért indultak 2009-ben? Mi változott azóta az EU-ban? Ugyan, csak próbálnak lovagolni az EU-ellenes hangulaton, de feleslegesen fáradnak, a Munkáspártnak van kb. 27 ezer szavazója, azt kész. Ennyien óhajtják visszahozni a komcsi pártállamot.
vakhangya1
2014. április 24. 09:23
"""Közülük a legnagyobb, a Munkáspárt politikai »menekülése«, a bojkott legalább érthető, a többség viszont nem is magyarázott.""" Fater jól van Gyula?
David Karúszó
2014. április 24. 09:18
Ott leszek, ikszelek!
Antigoné
2014. április 24. 09:15
Mielőtt beindulna a fricskázás, hogy bezzeg Európában Európáról szavaznak, nem "povinciális" nemzeti érdekekről(copyright by Szanyi kapitány), leszögezendő: igenis mindenütt a bepolitika határozza meg az uniós választást is. Nálunk valószínűleg a fenti képlet jön be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik