Te beszélsz Selmecziül?

2013. május 08. 15:32

Ha valóban zavarja a Fideszt, hogy annak idején a szocik felemelték a nyugdíjkorhatárt, akkor miért nem állították azt vissza a szerintük megfelelő szintre?

2013. május 08. 15:32
Ceglédi Zoltán
hvg.hu

„1. Selmeczi annyit állít, hogy »minden olyan közlekedési jegy, amely eddig ingyen járt a nyugdíjasoknak, ezután is ingyenes lesz« – és őszintén nem tudom, hogy ő valóban nem érti, vagy csak nem akarja érteni, hogy itt az »ingyenes« jegy mellett bevezetett fizetős PÓTJEGY miatt megy a felháborodás.

2. Az a vád, hogy »a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat az emberektől«, úgy lenne komplett, hogy »előbb bevezették, majd eltörölték a teljesen megalapozatlan, és finanszírozhatatlan 13. havi nyugdíjat«.

3. Ha pedig valóban zavarja a Fideszt, hogy annak idején a szocik felemelték a nyugdíjkorhatárt, akkor az elmúlt három évben miért nem állították azt vissza a szerintük megfelelő szintre?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2013. május 09. 08:44
Egy adalék a cikkhez amivel nem egyet érteni a tények teljes figyelmen kívül hagyását jelenti. Ami Selmeczit illeti azért fizetik, hogy hazudjon amit jól is csinál hisz a szeme sem rezdül de egyébként ezzel a tehetséggel mit is csinálhatna szegény. De az adalék. A Bokros-csomag minden intézkedése érvényben maradt az első Orbán-kormány idején is azaz helyes volt. Ezzel ne vitatkozzon senki mert ezek a tények. Vagy hívjuk Selmeczit?
Aaronboy
2013. május 08. 22:12
"Ha valóban zavarja a Fideszt, hogy annak idején a szocik felemelték a nyugdíjkorhatárt, akkor miért nem állították azt vissza a szerintük megfelelő szintre?" Azért, köcsög, mert ti szocioliberálisok 8 év alatt mindent eladtatok, idegen kézre játszottatok, elloptatok, eladósítottatok..., hogy anyagi fedezet nélkül lehetetlen legyen bármit visszacsinálni, amit ti tönkretettetek "veszítünk?- vesszen hát velünk minden" jelszóval. Rohadékok.
hátakkor
2013. május 08. 21:17
"nem akarja érteni, hogy itt az »ingyenes« jegy mellett bevezetett fizetős PÓTJEGY miatt megy a felháborodás." Milyen felháborodás?? semmi nincs ingyen, tudjuk. de ha mégis van és mellé egy PÓTJEGY nem ingyenes?? Eret vágok azonnal és Népi Bizottságokat alakítok, jól látta ezt TGM!
next mindig élni fog 7
2013. május 08. 21:04
Én legalább értek Selmecziül! Hazudik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik