A JESZ Programadó Nagygyűléséről

2013. február 21. 12:19

Makay Zsolt
JESZ Facebook

Ahogyan már tavalyi születésnapi rendezvényünk is az „új” jegyében zajlott, úgy most hétvégén is a megújulás égisze alatt rendezzük meg Programadó Nagygyűlésünket.

Makay Zsolt, JESZ elnök levele

Tisztelt Meghívottak,

Kedves Résztvevők!

Örömmel fogadtuk visszaigazolásaitokat hétvégi Programadó Nagygyűlésünkkel kapcsolatosan.

Szeretettel tájékoztatlak benneteket arról, hogy a megújulás jegyében búcsút intünk az unalmas, »30 évvel ezelőtti« programbemutatóknak, amelyeknek az volt a forgatókönyve, hogy mindenki kapott egy anyagot, s aztán hozzászólásában napestig sorolhatta búját-baját anélkül, hogy ez a programban végül bárhogyan is visszaköszönt volna.

... Mi, akik a jövő kormányának részesei kívánunk lenni, arról döntöttünk 2011-ben, hogy mindenben megújulunk. Ennek a megújulásnak részét képezi az is, hogy bölcs tanácsok valamint hazai és külföldi szakemberek bevonásával XXI. századi megoldások megvalósítására törekszünk. Ahogyan már tavalyi születésnapi rendezvényünk is az »új« jegyében zajlott, úgy most hétvégén is a megújulás égisze alatt rendezzük meg Programadó Nagygyűlésünket.

De nemcsak a stílus és a színvonal, hanem – és ez legalább annyira fontos – az eredményesség terén is újak, jobbak kívánunk lenni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a holnapután debütáló, stabil értékekkel és határozott irányvonalakkal rendelkező vitairatunk további finomításában közösségünk minden tagja számára biztosítjuk a valós és érdemi, magyarán a demokratikus véleménynyilvánítás lehetőségét.

Holnapután tehát szeretettel várunk tisztelt mindnyájatokat, akik – köszönet érte – úgy döntöttetek, hogy részesei kívántok lenni annak a munkának, amely országunk és nemzetünk jobbítását célozza meg 2014-ben.


Barátsággal;

Makay Zsolt s.k.

elnök, JESZ


Hajdúszoboszló, 2013. február 21.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/48516