Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. február 21. 12:19

Ahogyan már tavalyi születésnapi rendezvényünk is az „új” jegyében zajlott, úgy most hétvégén is a megújulás égisze alatt rendezzük meg Programadó Nagygyűlésünket.

Makay Zsolt, JESZ elnök levele

Tisztelt Meghívottak,

Kedves Résztvevők!

Örömmel fogadtuk visszaigazolásaitokat hétvégi Programadó Nagygyűlésünkkel kapcsolatosan.

Szeretettel tájékoztatlak benneteket arról, hogy a megújulás jegyében búcsút intünk az unalmas, »30 évvel ezelőtti« programbemutatóknak, amelyeknek az volt a forgatókönyve, hogy mindenki kapott egy anyagot, s aztán hozzászólásában napestig sorolhatta búját-baját anélkül, hogy ez a programban végül bárhogyan is visszaköszönt volna.

... Mi, akik a jövő kormányának részesei kívánunk lenni, arról döntöttünk 2011-ben, hogy mindenben megújulunk. Ennek a megújulásnak részét képezi az is, hogy bölcs tanácsok valamint hazai és külföldi szakemberek bevonásával XXI. századi megoldások megvalósítására törekszünk. Ahogyan már tavalyi születésnapi rendezvényünk is az »új« jegyében zajlott, úgy most hétvégén is a megújulás égisze alatt rendezzük meg Programadó Nagygyűlésünket.

De nemcsak a stílus és a színvonal, hanem – és ez legalább annyira fontos – az eredményesség terén is újak, jobbak kívánunk lenni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a holnapután debütáló, stabil értékekkel és határozott irányvonalakkal rendelkező vitairatunk további finomításában közösségünk minden tagja számára biztosítjuk a valós és érdemi, magyarán a demokratikus véleménynyilvánítás lehetőségét.

Holnapután tehát szeretettel várunk tisztelt mindnyájatokat, akik – köszönet érte – úgy döntöttetek, hogy részesei kívántok lenni annak a munkának, amely országunk és nemzetünk jobbítását célozza meg 2014-ben.


Barátsággal;

Makay Zsolt s.k.

elnök, JESZ


Hajdúszoboszló, 2013. február 21.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/48516


18 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Közeleg a tavasz.
Ébredeznek az 1%-os pártok, sorozatban jönnek a kongresszusok.

Válaszok:
nikknev | 2013. február 21. 14:52

Hát nem nehéz kitalálni mi a JESZ a programja.

Bokros Lajos mondjon le!


"De nemcsak a stílus és a színvonal, hanem – és ez legalább annyira fontos – az eredményesség terén is újak, jobbak kívánunk lenni."

Jobbak a tavalyinál? Menni fog?


Remélem megfelelően mérlegelték, hogy a BS elég lesz a küldöttek fogadására mert elég ócska idő lesz a hétvégén és sajnálnám a kívül rekedteket.


Esetleg egyik-másik ébredés után amikor előjön, meglátja a saját árnyékát, rájön hogy valójában már csak árnyéka önmagának és visszamegy aludni.


Szánalmas nímandok.


Dávid Ibolya és Herényi Károly nem tagja a JESZ-nek! És nem is látnák őket szívesen... Érdemes lenne megvárni ezt a szombati nagygyűlést, és esetleg megnézni a programjukat... És nem leszólni látatlanban az egészet előre!


Meg kéne várni a programot, utána kéne itt nímandozni nem? ;)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó