Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2013. január 20. 12:12

Az MSZP Magyarország ma elnevezésű kampánya Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló plakátok kihelyezésével kezdődik.

Winkfein Csaba, a szocialista párt elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta: a kampány Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődik, így szembesítik a kormányt ígéreteivel és azzal, amit valójában tett. A sajtónak bemutatott, narancssárga hátterű plakátok egyikén Matolcsy György és a „Fidesz: példátlan gazdasági kudarc” felirat, a másikon Hoffmann Rózsa arcmása és a „Fidesz: bevezetjük a tandíjat”  szöveg látható. Az előbbin a „kudarc”  szó az áthúzott „siker”  kifejezést helyettesíti, míg az utóbbi arra utal, hogy a Fidesz korábban a tandíj eltörlését ígérte.

Az MSZP elnökségi tagja azt mondta: az Orbán-kormány csaknem három éve az elszegényedésről, a rombolásról, a kapkodásról, „az esztelen ötletelésről” és a jövő feléléséről szólt, s ezt mindenki tapasztalja, mert Magyarországon ma rosszabb a helyzet, nehezebb boldogulni, mint három évvel ezelőtt. Hozzátette: arra kérik az embereket, mondják el, számukra mit hozott az Orbán-kormány tevékenysége. A szocialisták ezért országszerte kitelepülnek, fórumokat tartanak a következő hetekben, hogy összegyűjtsék a kormány által okozott problémákat. Mesterházy Attila pártelnök ezeket is összegzi majd március 9-ei évértékelő beszédében.

 

Ez a kampány azokról a tömegekről szól, amelyekre a Fidesz-kormány és Orbán Viktor már nem kíváncsi. Azt szeretnénk, hogy a Fidesz lássa, mit tett Magyarországgal. (...) Elég volt a kormányzati és a fideszes kommunikációs panelekből, a sikerpropagandából, a hazugságokból” – hangoztatta. Matolcsy György és Hoffmann Rózsa szerepeltetését a plakátokon azzal indokolta, hogy a kormánynak először a gazdaságpolitika és az oktatásügy kudarcával kell szembesülnie. Jelezte, hogy további plakátokkal is készülnek, de ezekről nem árult el többet. Winkfein Csaba kérdésre válaszolva elmondta, a kampány 15-20 millió forintba kerül, ezt tagdíjakból és adományokból fizetik. Szintén kérdésre közölte: a plakátkampányról még tavaly, Ron Werber izraeli-amerikai kampánystratéga érkezése előtt döntött az MSZP elnöksége.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/46866


Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nem hülye az a Ron Werber. Kiválasztja a két leginkább (és gyakran okkal)támadott minisztert, meglovagolva a közhangulatot. Mit mondjak, ügyes. Kérdés, mennyire hatékony a sokéves eladósítás és a Magyar Bálint-féle ámokfutás után.


Vajon hány lélegeztetőgépet lehetne venni ezeknek a plakátoknak az árából? (Vajon Szigetvári Viktor ennek is utána számol?)


mszp tegnap és ma


amennyiben valóban tandíj került bevezetésre, az mszp-nek öröm, hogy végre sikerült, amit annyira akartak.


az ATV inkább hitgyülis, de egyben hiszterobolsevista


hány dobása legyen még az mszp-nek 1919 óta?


Werber kontra Fikelstein...éljen :D


azok az emberek, akik eme gyűlölet beszédet nap mint nap használják, nincsenek feljogosítva mások elitésére...

internáci, ballibb, nacionalista, jobber, fasiszta stb...

amíg ez fennáll, addig maga kelti a gyűlöletet...

de ha lehetne, egyenként elmagyarázhatnák a fogalmakat... :D


ez a Trockij féle permanens forradalom megint?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó