Népbutítás a 13. havi nyugdíj?

2013. január 11. 09:12

Az Index által megkérdezettek közül van, aki szerint reménytelen a bevezetése, mások azt mondják, nagyon jól jönne nekik.

2013. január 11. 09:12

Némelyek kételkednek a kormány indítékaiban, az egyik megkérdezett elmondta: „Én nem hiszem, hogy ez szóba fog kerülni. (...) Ezt inkább választási fogásnak tartom”. Egy baráti társaság mesének, népbutításnak titulálta a tervezetet, egyikük hozzátette: „Olyan ez, mint a Mátyás király: kapott is meg nem is”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2013. január 13. 23:44
Az Fidesz áfium ellen való orvosság. Megy ám a brainstorming a Csapatjátékon.
rogananti
2013. január 12. 20:28
A népet nem kell butítani, hiszen magától is 2/3-ot szavazott ezeknek. Mivel a regisztráció elbukott, most más módon kell szavazatot választani. Ez például egy ügyes ötlet erre.
tatka46
2013. január 12. 15:04
A kis nyugdijjas ( nem nyugger te barom állat,anyád)minden pénzt el fogad ,kell neki az élethez ő nem törődik a makro gazdasággal,joggal.Lázár látván ,hogy dől a Fideszes gazdaság és a népszerűség ,bedobott egy koncot és már országszerte kérdezik mennyi lesz és mikor.Az ország költségvetésének ez rossz ,de az is rossz ,hogy emelkednek az árak és ez a pénz már semmit nem fog érni.
benedictus
2013. január 11. 21:08
Nem a nyugdíjakra kell fecsérelni a pénzt, ha nem a közoktatásba! Leginkább az általános iskolákban: a tanári fizetések emelése s jobb felszerelések, taneszközök kellenek. Egy ország jövője nem az idősekben, hanem a fiatalokban van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik