Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 22. 15:12

A Jobbik fővárosi szervezete követeli, hogy a belügyminiszter azonnali hatállyal vonja vissza Salgó Lászlónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ellenőrzési szolgálata vezetésére szóló kinevezését – tájékoztatott szombaton a párt.

Az ellenzéki párt szerint Salgó László szakmai alkalmatlanságát számtalan tény bizonyítja, ezért elfogadhatatlan, hogy ilyen magas pozícióban lásson el közfeladatokat, és befolyással lehessen bármilyen rendőrkapitányság munkájára.

A Jobbik hozzátette: Salgó Lászlónak, a VIII. kerületi rendőrkapitányság volt vezetőjének beszámolóját nem fogadta el a kerületi képviselő-testület, köztük Kocsis Máté polgármester (Fidesz-KDNP) sem, a kerület lakói rendszeresen panaszolták, hogy egyre rosszabb a közbiztonság a környéken, így Salgó László egyértelműen megbukott rendőri vezetőként.

A Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy ilyen hatalmat adnak „egy bukott rendőrkapitány” kezébe – olvasható a párt közleményében.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/41628


Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ez a Salgó, az a Salgó:
"Salgó Lászlóról az ORFK új vezetőjéről kiderült III/I-es hírszerzői múltja. A Fidesz számára ügynöki múltja és törvénytelen intézkedései miatt elfogadhatatlan személlyé vált Salgó László országos rendőrfőkapitány - jelentette ki Pokorni Zoltán a párt elnökségi ülését követő sajtótájékoztatón. A Fidesz elnöke úgy fogalmazott: Magyarország államformájáról korábban talán tévesen állapították meg, hogy az részvénytársaság, ma már inkább azt lehet mondani, a hálózatok kormányának országa."
http://hirszerzo.hu/hirek/2002..

Válaszok:
vaktyúk | 2012. szeptember 22. 22:30

Két idézet:

"Amikor mondták neki, hogy ezt a kémelhárítót pár hónapja éppen a Fidesz-kormány nevezte ki Tolna megyei rendőrfőkapitánynak, és hogyhogy akkor még megbíztak benne, Pokorni azt felelte: azok nem ők voltak, hanem valami Pintér nevű. Akit érdekel, hogy ez a Pintér miért bízott meg Salgóban, az keresse meg őt magát, és kérdezze meg tőle. Úgy tűnik, a Fidesz elnöke már nem is emlékszik, ki az a Pintér, meg hogy mi közük volt hozzá, amíg nem hágtak ekkora erkölcsi magaslatokra. "Tar Zsuzsanna, Czirják Imre szerint (Kihagy Salgó László emlékezete?, Magyar Nemzet, 2002. július 6.) "Salgó László országos rendőrfőkapitány az Origónak kijelentette: soha nem szerzett adatokat és nem dolgozott a III/III-as csoportfőnökségnek. Ugyanakkor elmondta, hogy értékelő tisztként 'átmehettek' rajta olyan iratok, amelyeket a III/III-as és más szolgálatok szereztek. A Heti Válasz tegnap olyan dokumentumot hozott nyilvánosságra, amelyet a III/III-as csoportfőnökség készített, és az irat alján a jelenlegi főkapitány neve olvasható. Az irat 1985-ben keletkezett; benne Lezsák Sándor jelenlegi MDF-es képviselő megfigyeléséről és tevékenységéről olvasható néhány sor. Az irat megemlíti még Csoóri Sándort, Baka Istvánt és az irodalmi élet más szereplőit is. Salgó közölte: nem emlékszik a jelentésre, nem ismeri a forrást sem, és a jövőben nem is kíván foglalkozni a témával"


Mondjátok már el nekem, hogy hány Salgó László van és ki kicsoda? ( ha lehet fotókkal)
Pintér most ugyanazt az embert nevezte ki a volt III/I és III/III-ast , mint akit 2002-ben?


Salgodexion

Abból pedig magas polc építhető és jó stabil. Festeni is lehet , olyan színűre, amilyenre akarod.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó