Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 16. 14:50

A miniszterelnök minden szava hazugság, mert a valósággal már nem mer szembenézni. Csatlósai pedig gyávák, hogy megfosszák hatalmától.

Ideje volna világosan beszélni. A kormány gazdaságpolitikája csőd. Az ország leszakad, az emberek szegényednek, fogynak a munkahelyek, növekednek az adóterhek, nincs befektetés és hitel, a világban hol nevetség, hol szörnyülködés tárgyává lett a magyar politika. A miniszterelnök minden szava hazugság, mert a valósággal már nem mer szembenézni. Csatlósai pedig gyávák, hogy megfosszák hatalmától.

Ígérem azonban, hogy ebben a segítségükre leszünk: a szocialisták kimondják az igazságot és leváltják Orbánt. Gondunk lesz rá, hogy a Fidesz szembenézzen a valósággal és annak minden következményével.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/41340


Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ti meg rég nem a lejtőn hanem a szakadék mélyén vagytok Ati.


"A miniszterelnök minden szava hazugság, mert a valósággal már nem mer szembenézni. Csatlósai pedig gyávák, hogy megfosszák hatalmától."

Nekem is az jutott eszembe, hogy korrekt megállapítás, 2006-2007 táján. Hiába no, meseházi kicsit lassú reakcióidővel rendelkezik.


Ez az next polgártárs. Kitartani a végsőkig. Ne hagyd bántani a szíved egyik csücskét. Ezek után én a futóbolondról (csak a Te kedvedért a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrra, a kárpátok géniuszára, a nagyotmondás Senecájára gondoltam itt) már nem is írok semmi rosszat. Arra mit reagálnál?

Hm!Hm!


Bocs valószínűleg kicsit tájékozatlan vagyok. Mikor lett köztársasági elnök a futóbolond? Nekem ez valahogy kimaradt.


Next polgártárs ma a szokásosnál is korábban kezdte a kanás borral a régi barátság ápolását. Van ilyen (nála).


Nexti Te magad írtad 16:11-kor, hogy "Én, mint alkesz megígérem, hogy holnapra kijózanodom!". Hozzád nem kell szakember. Látom bicnicc rendesen a lelkedbe gyalogolt.


Igen, nexti csak mosolyogni lehet. De ha nem lenne ki kellene találni. Isten tartsa meg közöttünk hosszú ideig, mindannyiunk szórakoztatására.


A politúr simaságú stimmel. Az agykéreg megléte még némi bizonyításra szorul.


"Kiverette ez a kis ártatlan pitre."

Azért abban nem vagyok biztos, hogy ezt next kérésére tették. Főleg, hogy nextit is kirakták.


És ezt Te komolyan vetted, elhitted? Nem ismered még nextit? Nagyzol, fényezi magát, fontoskodik. Csekély az esélye annak, hogy a mandi rendszergazdája pont a next kérésére tenne ilyet.


"Balbűzt tényleg én rakattam ki!"

A mikulásban is hiszel még? Elég öreg vagy már ahhoz, hogy kissé reálisabban lásd a dolgokat. Pláne, ha megmondtad a nickneved.


"Már nem annyira szívesen beszélnek velem"

Nos ez valóban nem szorul részletezésre vagy magyarázatra.


Ki az a Bálintka?


Ez volt a zöld(ség).


Neee Pont Mesterházy mondja ezeket?
gyávaságról...na ne.


Attila, hogy van Zuschlag?


T. Mandiner! Tényleg muszáj ennek a Mesterházy nevű egyénnek az Orbánfóbiájából eredő baromságait minden nap leadni? Tényleg hihetetlenül fárasztó a butuskaságait látni, és olvasni! Ez nála tényleg valami komoly betegség jele lehet!!!


Hogy is volt ez nálatok Attis? Nyomtátok 2006ban Ferire a bant? Ja nem, mert te is benne voltál a bizniszben ami a sportminisztériumban történt táncoslábú regnálása alatt és lehet, hogy kártyái is voltak ellened? Na ja!


Attól még, hogy azt mondod: csőd, de valahogy mégsem IMF hitelből akarják megoldani az összes problémát, mint a csodatévő Bajnaiék, mert abból tényleg könnyű lenne faszt verni, aztán negyedévente csak a trutyiba mehetne 450 milliárd helyett 900 ...Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó