Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 16. 14:50

A miniszterelnök minden szava hazugság, mert a valósággal már nem mer szembenézni. Csatlósai pedig gyávák, hogy megfosszák hatalmától.

Ideje volna világosan beszélni. A kormány gazdaságpolitikája csőd. Az ország leszakad, az emberek szegényednek, fogynak a munkahelyek, növekednek az adóterhek, nincs befektetés és hitel, a világban hol nevetség, hol szörnyülködés tárgyává lett a magyar politika. A miniszterelnök minden szava hazugság, mert a valósággal már nem mer szembenézni. Csatlósai pedig gyávák, hogy megfosszák hatalmától.

Ígérem azonban, hogy ebben a segítségükre leszünk: a szocialisták kimondják az igazságot és leváltják Orbánt. Gondunk lesz rá, hogy a Fidesz szembenézzen a valósággal és annak minden következményével.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/41340


Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ti meg rég nem a lejtőn hanem a szakadék mélyén vagytok Ati.


Neee Pont Mesterházy mondja ezeket?
gyávaságról...na ne.


T. Mandiner! Tényleg muszáj ennek a Mesterházy nevű egyénnek az Orbánfóbiájából eredő baromságait minden nap leadni? Tényleg hihetetlenül fárasztó a butuskaságait látni, és olvasni! Ez nála tényleg valami komoly betegség jele lehet!!!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó