Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 14. 16:11

A TV2-nek nyilatkozó egyetemista szerint a pisztoly épp olyan volt, mint az igazi, ezért döntött úgy, hogy segítséget hív.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/41291


73 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A BME-n sok keresnivalója ilyen retardáltnak nincsen. Most, hogy a műszaki oktatás terén szabadították el a felvételi pontokat lefelé, majd lesz egy rakás mekis mérnökünk is.

Válaszok:
esakreativ | 2012. szeptember 14. 22:20

Mondjuk annyi előnye lesz nem össze lesz dobálva a szendvics, hanem szépen-rétegesen lesz összerakva, mint a képeken.


Mondtam, hogy infantilis.
Nem képes felmérni a viselkedésének a következményeit.

Válaszok:
nemezis | 2012. szeptember 14. 16:52
Viktus | 2012. szeptember 14. 16:55

Kérdés, hogy "Skywalker" mennyire ijed meg..
Remélemő sem úgy fog rá emlékezni , hogy jó buli volt.

Válaszok:
Viktus | 2012. szeptember 14. 17:02

Érdekes a szakértő nyilatkozata is. Miszerint az a gagyi műanyag játékpisztoly közbiztonságra különösen veszélyes eszköz - miközben jól látszik, hogy még rendes csöve sincs. Érdekes, hogy amikor pl. cigók grasszálnak botokkal, kapákkal meg szamurájkarddal, akkor velük szemben nincs akkora arc...

Az is érdekes, hogy milyen alapon indít az egyetem eljárást, mikor állítólag gólyatábori feladat volt a forgatás, amit ugye valamilyen szinten az intézmény szervez.

Válaszok:
miloka | 2012. szeptember 14. 19:45

Ja ez igaz ebből az infantilis idiótából max. szendvics tervező lesz v.melyik út melletti mekiben. Akire ráhívta a rendőröket pedig valószínűleg sikeres mérnök nem véletlenül irigykedett ez a kókler idióta nem vették be a buliba.


Ezzel a kölyökkel kellene kifizettetni a kiszállás környékét, hogy lehetőleg farsang környékén ne szórakozzon a hatóságokkal.


"Hülyének lenni alkotmányos jog" (copyright Simicska Lajos).


Egyetértek!
A bejelentőnek gratulálok.
Ezt kellett tennie.
Aki azt mondja, hogy önálló akció kellett volna, az hülye!
Bezzeg az MSZP-sek is megijednek ha a kongesszusuk alatt egy gyerek betelefonál, hogy bomba van.
Akiknek ez a szakmájuk, mind azt mondja, hogy az ilyet komolyan kell venni mindig.


A művelet költségét meg kell fizettetni vele.


teljesen jogos volt az intézkedés, nem kétséges, de a végkifejlet pont olyan röhelyes mint az egész TEK...


Hu mi lesz vele farsangon vagy egy búcsúban ... pl. azért jár felsőoktatási intézményben, hogy esetleg próbálja meg használni az agyát.


Az orvos képzés is nagyon jó:

"A vádlott azt mondta, sajnálja a történteket, de nem érzi magát bűnösnek. Elmondta, hogy a műszer használatára az egyetemen nem tanították meg, és a kerületi orvosi ügyeletet biztosító egészségügyi szolgáltató cég sem készítette fel rá."

http://index.hu/belfold/2012/0..


Hiába (száj) hőseink mind baloldalon találhatók.


A forgatás lehet az volt. Csak az nem, hogy az előadásra is így menjen be.
Még most is azt mondom, hogy menjenek ki százszor is ilyen vakriasztásra, mint hogy egyszer ne menjenek és tragédia legyen!
És ez még mindig hihetőbb és kevésbé költséges volt, mint amikor az állítólagos szlovák terroristák miatt Budapesten még a háztetőkön is kommandósok ugráltak.


Érdekes emberkék ülnek be a műszaki felsőoktatás padjaiba...

Mondjuk az ifjú mérnökpalántának azzal azért nem ártana tisztába lennie, hogy egy maroklőfegyver csövének a végén lyuk szokott lenni.
Márpedig azért kell oda lyuk, hogy a robbanáskor (kémia) felszabaduló gázoknak legyen hol kijuttatni a lövedéket (fizika).

Azt senki sem vonja kétségbe, hogy a rendőrség helyesen járt el, amikor kivonul.
Maga az akció végrehajtása volt röhejes, kedves jaffások.

Mert az hogy egy retardált hallgató nem ismer fel egy játékot az még belefér, de hogy civil ruhás kommandósok sem, az röhejes.
Az meg különösen fáj, hogy visszaterelték, igen visszaterelték a termet elhagyókat a "veszélyzónába".

Amikor elfogták Lúk Szkájvókert, akkor a kommandósoknak rá kellett volna jönniük, hogy hamis volt a riasztás(kézbe vették a "fegyvert"). Akkor mi a fenéért kellett megbilincselni és bevinni? És miért kellett keménykedni a kamerák előtt?


Megfizetteni vele a költséget ne az adófizető fizesse a szórakozását.


Úgy van. És ha nem sikerül és lövöldözni kezd, hívd a terrorelhárítókat. De közben írj egy sms-t az LMP-nek, hogy elvileg velük értesz egyet, mert te liberális vagy, csak kicsit begyulladtál a 28 eddigi áldozat láttán.


:))))
Nagyot nyelünk mi még most is amiatt az ember miatt.
ja Laca bá akkor ott is elhagyott egy alsógatyókát a nagy várakozásában?


Azt használják szerencsétlenek, de hát "vizhangzik" ( alias pözsó) szegényeknek.


igen, mert bekerülni és elvégezni ugyanaz:) a sok retardált soha nem fogja elvégezni a BME egyetlen értelmes karát/szakát még Bsc-n sem


Nehezen magyarázható. A játékpisztoly fotója bejárta a sajtót, még egy 3 éves is kiszúrja, hogy műanyag (és nem lyukas a csöve)


Nincs hadkötelezettség, ezért hiszik, hogy a lövedék golyó, a hegesztőpisztoly is fegyver és az üti a veri szinonimája!!!
Persze, hogy fegyvert csak a gépe monitorán át látott!
Honvédelmi, katonai ismeretek tárgyat legalább a felsőoktatásba!!!!!!


másodéves hallgatók voltak...a többség ismeri egymást legalább látásból...a ygerek mentor volt...


Jaja. Ráadásul ugyanúgy jártak el, mint egy bombariadónál: követték a megállapított protokolt. Ennyi.

Ha nem így lenne, a sok fasz a balesethez csak a mentőt hívná ki, mert ez van a filmekben. Tűzoltó, rendőr meg neten adna tanácsot, hogy a mentők miként is vegyék ki a sérültet az autóból.


álbaloldal...ember a jobboldali újságírok sirva üvöltöttek, hyog adjanak valami értelmi információt már végre...

mert nem mindegy hoyg gumi kacsa vagy parabellumot ír le...

és semmi keresnivalója nem volt a TEK-nek

a tek a végső megoldás...előtte a rendőrségnek kell intézkednie...amúgy mire kiért a tek a fél egyetemet lelőtte volna a gyerek

Válaszok:
kamasuka | 2012. szeptember 14. 23:28

Jól van. Te is filmeken nőttél fel.

Megj.

http://tv2.hu/tenyek/cikk/jate..

Válaszok:
Felebarát | 2012. szeptember 14. 23:30

mert te rendőrségi operatív szeméyl vagy...

értem azért van egy rendőrségünk hoyg legyen és azért van a tek, egy iszonyat hu meg ha felszereléssel, hoyg foglamuk sem volt mivel állnak szemben..jah és a diákok elmondása szerint...fogalmuk sem volt mit kéne csinálniuk...

Válaszok:
kamasuka | 2012. szeptember 14. 23:38

Ja, és a macskás ügy még Bajnai alatt történt. Akkor érdekes, de nem volt miatta nevetés. Miért is? Mert nem TEKnek hívták kommandós Józsit és Csabit, hanem másnak? Lófaszt. Amióta ennyire Orbán haver a góré, azóta van a vagy van rajtuk sapka, vagy nincs tipikus esete.

Amióta Török Gábor rajta volt a fényképen, azóta nem index címlap. Helyette balfasz bloggerek elemzik, hogy Török "milyen hülye".

Na kb. ez az eset az műegyetemes és az azeri baltás is.
Ha teszem azt barom fiatal lelő valakit, akkor azzal jönnek, hogy minek a TEK. Ha a baltást nem adják át, akkor meg azzal, hogy ha átadták volna, és ott üli le vajh mennyi milliárdot kaptunk volna cserébe (vagy valami ehhez hasonló).

Válaszok:
Felebarát | 2012. szeptember 14. 23:36

mondj már egy olyan bevetést, ami siker volt a TEK-nek..

ha nem tudsz az legjobb mert akkor csendben dolgozik, te itt hír kell :D

ez a baj...

Válaszok:
kamasuka | 2012. szeptember 14. 23:41

Nézd meg a ruszkikat! Nekik volt fogalmuk mit kelleNE csinálniuk, mégis százak haltak meg Beszlánban és Moszkvában is. Akkor most melyik is a jobb? Inkább bénázzanak, menjenek ki ezren, csak pl. a gyerekem legalább itthon ne rettegjen az egyetemen pár faszkupac miatt, akik azt hiszik viccesek és lazák.

De, hogy ne csak ruszki példával jöjjek, ott vannak a franciák is. Tragikumikus volt ahogy Marseillben visszafoglalták azt a gépet.

Stb., stb.

Válaszok:
Felebarát | 2012. szeptember 15. 00:00
Felebarát | 2012. szeptember 15. 08:57

Mondj egyetlen komoly magyar ügyet, melyet kommandósok nélkül nem lehetett volna megoldani!

Egyébként a TEK "bűne" csak annyi, hogy ŐK VITTÉK KI azt az IQ betyárt aki bement jedinek öltözve. Más közük a dologhoz nem volt ...

Válaszok:
Felebarát | 2012. szeptember 15. 00:00

Kedves anyukája hőbörög maximum, ezért lehet ahhoz szokva. :D

A pisztoly nem igazi azt még ránézésre akármelyik kisgyerek megmondaná nagyjából általános elsőben nem egy felsőoktatási intézményben ...

A TEK kimenetele, hogy jön ide? a TEK jogosan ment ki, ahogyan a rendőrök is, amikor mondjuk 13 éves marcika belevinnyogja a kagylóba, hogy bomba van a sulijában, mert nem akar dolgozatot írni kimennek a rendőrök. Az más kérdés aztán közhírré tétetik, hogy ilyennel nem szabad szórakozni...

Na ez is azért érdemelne meg v.miféle szankciót, mert minden idióta ezek után játék fegyverek miatt hívja a TEKet karácsony meg farsang környékén a TEK folyamatosan úton lesz.

Válaszok:
doxi | 2012. szeptember 14. 23:55

Úgy látszik a műszakin mindenki hülye. A hülyegyerek bevisz egy játékot a hisztis hülyék közé. Egy másik hülye, akinek fingja sincs a fegyverekről, becsinál és pánikot gerjeszt. A nagyon hülye TEK-nek meg jól jön , hogy igazolja egy kicsit, hogy nem a Viktorért költik a milliárdokat . Teljes gázzal lerohanják Budapest felét, hátha most jó a cím. A nagyon hülye dékán, vagy ki meg félti az állását, nem azt mondja: de hülyék vagytok, hanem fegyelmit akar adni. A hülye anyuka, meg hálaistenkedik, hogy nem lőtték le a hülye fiacskáját műanyaggolyóval.
Az ebben a szép, hogy így naponta ki lehet rendelni balhéra a vicces TEK-et, mert mindent elhisznek, csak lehessen kommandósat játszani.
Mi a szarért nem ment oda civilben egy TEK hős elkérni kicsit a stukkert? He?


Én ismertem egy tanárt, egy iskolát, ahol egy időben minden dolgozat előtt volt egy ideig bombariadó. Aztán abbamaradtak. De nem a telefonhívások. A tanár nem adta tovább, mert tudta- műbalhé. Kockáztatott? Nem, felelősséget vállalt.


ember forgatási engedély az egész ápületeben kjedik rohangálnak, egy fegyver, amit az egész osztály nem vett komolyan mert lement az óra, majd visszaterelték őket...igen?...


2 verzió
bement a tek, nem ment be a tek

teljesen ellentmondásban az egész

szuper egy balfasz tábornok, aki semmihez sem ért... ostobábbnál ostobább nyilatkozatok


mondj már egy olyan ügyet, amikro nem fogtak mellé?...


Ja , és a feljelentőn kívűl hányan látták még az előadóban a pisztolyt, akik nem rohantak feljelenteni.Talán néhány százan látták, hogy nem igazi.

Válaszok:
Felebarát | 2012. szeptember 15. 00:07

jó tedd hozzá, ehhez kellett egy ilyen rendőrség, egy ilyen egyetem...ahol nincs egy rendész, egy rendpőr, a dékán, aki uram bocsá bemenne megnézné...vagy csak felhivta volna a tanárt...hanem rögtön a zs lap jött elő...biztos terrorista...


nem rettegett senki, majd most elkezd...volt két fasz, aki brahiból, vagy mert sok hülye filmet nézett, és okos szülei vannak, kirohant és eszeveszetten bepánikolt..


de maradjunk inkább a brahiból tette...


ácsi...az operatív igazgatót kell elővenni...

mert , ha letudja egy mondattal, a jobb félni, mint megijedni...akkor elkönyvelik..de a maguknak ellentmondó nyilatkozatok miatt, kezd szánalmassá válni


ez nem igaz...a teki katonák feladatot hajtanak végre...parancsot...nincs ellenállás, mert nem lehet...


A beszédéből ítélve ez egy kis fontoskodó jószág. Úgy érezte ő fogja megmenteni az előadót a vérengzéstől. Az mondjuk nem tűnt fel neki, hogy mások meg nyugodtan ültek a helyükön (a fürdőköpenyes terroristával együtt)? Az feltételezhető, hogy hogy a többiek nem vették be a filmes buliba, mert kerülték ezt az okoskodó személyiséget.

Piros elsütőbillentű? Hadmérnök az nem lesz, az már biztos.


Ezért kell elvinni a sok majmot katonának, hogy
meg tudjon különböztetni egy játékp.-t a való-
ditól.

Jaj rendőrbácsik, jaj anyuci.....

Szerintem a bejelentő egy cerkófmajom, mindazonáltal a TEK eljárás korrekt.

Érdekes elgondolni mit élt volna át ez a köcsög,
ha esetleg lelövik a Szkájvolkert a bejelentése
alapján. Brrrrrrrrrrrrrr


Nem lehet, hogy át vagyunk verve?
A feljelentő pontosan tudta mit tesz és hogy, mi lesz.
1 jól megszívatta a TEK-et, hogy ismét árnyékra vetődtek
2 jól megszívatta Skywalkert, mert az, az ő csaját dugta, vagy valami efféle...
3 És még hőssss is lett belőle, mer' jól kibaszott a magát szabad embernek hívő liberálistBejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó