Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 22. 10:54

Ha valami furcsa eltökéltségből fakadóan papnak álltam volna, praktikusan egy Exploited koncerten sem celebráltam volna soha szentmisét.

Ám, ha mégis eljátszanánk a gondolattal, hogy a feminizmus mellett kardoskodunk, akkor ne legyünk álszentek és ne tiltakozzunk úgy, ahogy Seres teszi, mondván, hogy »kettejüknek kis gyermekük is van, akiket hónapok óta nem láthattak«. Úgy kell nekik, minek konfrontálódtak a férfi elnyomással, eltűrve azt, hogy keffentés közben hörögve domináljon rajtuk egy-egy elnyomó hím, hova tovább megsemmisítse nőiességükben őket azzal, hogy gazdatesté változtatja őket?

Hogy egy régi, s örök érvényű feminista bölcsességgel éljek: »Aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha megbasszák!« Magyarán nem kellene székesegyházakban színes símaszkokban hisztériázni, nem kellene a legitim államrend ellen bujtogatni, nem kellene másokat az emberi szabadságjogok nemes eszméjének jegyében megsérteni. Helyette otthon kellene maradni, varrni, főzni, dolgozni, gyereket nevelni és férjet szeretni. Pont. Akkor nem kellene munkatáborba vonulni. Meg egyébként is: hol voltak a gyerekek, mikor ezek épp felhőtlenül koncerteztek?!

Persze, ha jogos lett volna a tiltakozásuk, bizisten, belátnám. Sőt, még cikket is írnék. (Jómagam is szoktam cikket írni egyébként.) De nem volt jogos. Mert Putyin jó arc, jogos hatalommal. Oké, autoriter, meg keménykezű, ami persze hátrányokkal is jár - de alighanem a normalitás felé viszi az irányt. Nem pedig a műemlékek falai között elmebeteg módjára nyivákoló deviáns nőszemélyek felé...

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/40294


12 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


egy fenét, ez egy totális happy end!:)

mindenki megkapta amit akart:)

a csajok a világhírt!:)

Putyin az ellenzék lejáratását!:)

totális WIN-WIN szituáció:)


Ez a Dani gyerek mindig ráfagyasztja a mosolyt az arcomra.
Hogy lehet valaki 26 éves korában ekkora s@@ggarc ?
Mit fog ez csinálni, ha 60 éves lesz ?
A tömegbe lövet ?


Ez paródia, ugye? Bár viccnek kissé durva.


A 2 év kicsit sok, de a puncik előtörténetéből kiderül hogy ezeket egy apró pénzbüntetés, meg egy kis közmunka nem tart vissza.


Danikának valószínűleg ez a véleménye 56-ról is: "minek bujtogattak az államrend ellen? Úgy kell nekik"Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó