Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 21. 08:28

Vérlázítónak tartom, hogy egyes ellenzéki képviselők gúnyt űznek abból, hogy a sport vagy a futball támogatása a kormány vagy a miniszterelnök programjának szerves részét képezi. Interjú.

Sarkalatos pont ma a médiában és a közvéleményben a futballhuliganizmus kérdése.

Az egészet egy »gumicsontnak« tartom. Tíz évvel ezelőtt ez egy létező probléma volt, ma már nem gondolom, hogy az lenne. Persze, az egész országra – így a politikára is – jellemző indulatok a focinkban is megvannak, de én nem látom ezt akkora nagy problémának, mint ahogyan azt a sajtó sokszor próbálja beállítani. A családok nem azért maradnak távol a mérkőzésektől, mert félnek a huligánoktól, hanem mert nincs produktum, így az egész foci szinte élvezhetetlen.

Ennek a véleményének az ún. »huligántörvény« elleni harcban is hangot adott.

Természetesen, mert egy teljesen felesleges törvényről van szó, ami mögött gyaníthatóan komoly üzleti érdekek állnak. Az új technikai- és beléptető-rendszerek kiépítése valakik számára hatalmas bizniszt jelenthet. A másik lehetséges ok az lehet, hogy a döntéshozók tökéletesen félreismerik a magyar futball jelenlegi helyzetét.

Bevallom Önnek, még most is kicsit furcsa hallani, hogy egy ellenzéki politikus ennyire kiáll a hazai labdarúgás mellett…

Vérlázítónak tartom, hogy egyes ellenzéki képviselők gúnyt űznek abból, hogy a sport vagy a futball támogatása a kormány vagy a miniszterelnök programjának szerves részét képezi. A kérdés sokkal inkább az, hogy mire és mennyit kell áldozni, ebben természetesen lehet – és kell is – kritizálni a kabinetet. Alaptétel azonban, hogy sikeres sport és futball mellett könnyebb megvalósítani a sikeres társadalom- , sőt gazdaságpolitikát is.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/40247


Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Vérlázítónak tartom, hogy egyes ellenzéki képviselők..."
Micsoda kétarcúság!

Ezek a maguk elvbarátai, szövetségesei, titkos paktumokkal összefonódott szövetségesei.

A vérlázítónak tartott kommunistákkal szövetkezett a jogelőd SZDSZ is, miközben folyamatosan félrevezette a közvéleményt.

Maguk is csak azt lesik, hogy mindenféle kreált ürüggyel mikor szövetkezhetnek a leg agresszívebb, antidemokratikusabb szélsőséggel: DK-val, MSZP-vel meg SZDSZ-szel, Milla, ... stb.


Leköteleznél, ha hazánk nevét nagy betűvel írnád.


ez a pár elempés azért eléggé tornából felmentettnek néz ki..


Schiffer a legnormálisabb fazon az LMP-ben. (Azért Cohn Benditet én is nehezen bocsátom meg nekik)Ebben pedig tökéletesen igaza van. A sporteredmények, vagy akár művészeti sikerek javítanak az országlakosok mentális állapotán, és ez kisugárzik más területekre is.


Talán, mert Ön is így írja a "nevét": SaharanCypress, nem pedig így: saharancypress. Esetleg nemecsek ernő óhajtana lenni?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó