Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 20. 17:00

Élesen bírálták az Európai Uniót, a magyar médiát, a magyar diplomáciát, a kormányt, Kövér Lászlót, Áder Jánost, Martonyi Jánost, a „Gyurcsány-kommandót” és a baloldalt, közben a zsidókat és a cigányokat emlegetve a Jobbik politikusai az ellenzéki párt augusztus 20-i rendezvényén, a budapesti Margitszigeten.

Murányi Levente jobbikos parlamenti képviselő arról beszélt: szerinte „az emberiség ellensége momentán a baloldal”, és az EU a „legbalosabb tevékenység ma Európában”. Hozzátette: „a baloldal célja ma a fehér ember keresztény Európájának lebontása”. Véleménye szerint ma „sajnos” nincsen szélsőjobboldal Magyarországon, ellenben van szélsőbal, például a „Gyurcsány-kommandó képében”. Novák Előd hangsúlyozta, hogy Magyarországnak ki kell lépnie az EU-ból, mert a most formálódó „Európai Egyesült Államok” a Jobbik számára elfogadhatatlan.

Szávay István élesen bírálta a kormányt, mivel szerinte nem következett be nemzetpolitikai fordulat. A jobbikos képviselő kiemelte: Kövér László meghívását a Jeruzsálemben tartandó Raoul Wallenberg-emlékkonferenciára azután vonták vissza, hogy a házelnök részt vett Nyirő József újratemetésén, majd ezután „Áder János elment térden csúszva a konferenciára”. Szávay István úgy fogalmazott: ez a „szolgalelkű, szervilis, nyomorult hozzáállás jellemzi az egész magyar diplomáciát”.

Novák Előd és Szávay István bírálta a magyar médiát is, amiért véleményük szerint az nem ad teret a Jobbik véleményének. Z. Kárpát Dániel a magyar termőföld és ivóvízkészletek megvédésének fontosságát hangsúlyozta, ebben közlése szerint a Jobbik nem alkuszik. Murányi Levente úgy fogalmazott: „az, hogy a mai kormány ilyen szinten hazaáruló módon áll a magyar föld védelméhez, az azért van, mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár” a külföldiek földvásárlási moratóriumáról.

A Jobbik alelnöke beszélt arról is: pártja mindent meg fog tenni azért, hogy az 1956 utáni megtorlások minden szereplőjét feljelentsék, hogy „legalább a meghurcolásuk történjen meg”. Szávay István szintén élesen bírálta a Fidesz-KDNP-t, amiért nem akar érdemben foglalkozni a cigánykérdéssel, ehelyett „csak megvesznek pár cigányt, akiket a parlamentbe ültetnek”.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/40238


148 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintNe adja az ég, hogy ezek megmutathassák:hogyan kormányoznának, ha már ennyire nem tetszik nekik semmi. Amúgy meg: pont erre való az állami ünnep, nem pedig az összefogás sürgetésére, ugye, Jobbik?

Válaszok:
Liquid | 2012. augusztus 20. 19:59
igazmondó juhász | 2012. augusztus 20. 23:12

Novák Előd valószínűleg ugyanabba a kisegítő iskolába járt mint Török Zsolt, de az is lehet, hogy valami más közös kiképzést kaptak...


Mindig az kiabál a leghangosabban, akinek ég a háza.

Csanád óta sokminden a lángok martaléka lett...


"..Mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár..”

Ez így van sajnos."..Ennek a szerződésnek része, hogy külföldi magánszemély csak akkor vásárolhat földet hazánkban, ha már három éve itt él, mezőgazdasággal foglalkozik, s az ebből származó bevétele után adózik. A szerződést 2001. júniusában írták alá, de már 2001. január elsejétől életbe léptették. 2001. december 18-án az Orbán kormány előterjesztésére módosították a földtörvényt. Addig úgy szólt a passzus, hogy csak belföldi magánszemély vásárolhat földet hazánkban. Orbánék a törvényből kivetették a belföldi szót, innentől kezdve bárhol élő magánszemély földvásárló lehet Magyarországon. 2004. május elsejétől pedig- Szanyi Tibor FVM-es politikai államtitkár kijelentése ez- mivel uniós tagország leszünk, az unión belül élők mindegyike földet vásárolhat hazánkban..."


http://www.lakatospal.hu/index..

Válaszok:
drkovax | 2012. augusztus 20. 17:22
DownPour | 2012. augusztus 20. 19:39
julianus | 2012. augusztus 21. 06:46

A Jobbikot is be akarjátok venni az Olajfába ?


A Jobbik semmit nem tesz a bírálaton túl. Hja, kérem, pofázni könnyű!


"ha már három éve itt él"

vagyis bárhol élhet az a külföldi, ha az a "bárhol" Magyarországon van
sőt bármivel foglalkozhat, ha az a "bármi" a mezőgazdaság ...

Azért ez elég nagy szabadságot ad a dán/francia mintájú szabályozásnak ...

Válaszok:
Laibach | 2012. augusztus 20. 17:24

Jó lenne már látni a mostani földtörvény tervezetet.


Nováknak elég sémi feje van :D róla mikor derül már ki az igazság? :D

Válaszok:
Hunor N. | 2012. augusztus 20. 19:07

A Jobbik lett a fizetett pofozógép.

Csak még azt nem tudtuk pontosan kideríteni, hogy ki a szponzor.

Bár mostanában már akadnak árulkodó jelek erre is. Rabbiátus jelek.


A jobbik stagnál évek óta ... a jobbik nem tudott semmi alternatívát felmutatni. Sőt vidéken sokfelé még helyi szervezetei is szinte láthatatlanokká lettek.


Hm!Hm!

És mégegyszer "Hm"!

Hm!


Ezzel a fejjel bírálni..? Hogy néz már ki ez az Előd..? Mint egy full idióta..


Például a külpolitikához valószínűleg értenek,ugyanis tőlük vette át a Fidesz a keleti nyitás programot,csak a fideszesek nem tudják túl sikeresen csinálni. Azért nem mert Orbán előtte ellenzékben mást se csinált csak a keletet szidta,meg azt ordibálta,hogy ott "semmi keresnivalónk".Ezt azonban sok rövid memóriájú szavazóval ellentétben a fontos keleti államok,vagyis Oroszország és Kína vezetői megjegyezték,és így Orbán erőteljes mínuszból indul.
A fidesz külpolitikája ugyanaz, mint ami a rendszerváltás előtti külpolitika volt,vagyis színtiszta,gondolkodás nélküli seggnyalás,csak most a nyugati segget kell nyalni,a keletit meg utálni. Ezért nem mennek sokra. Pedig több lábon kell állni. Elég megnézni mondjuk az indiai külpolitikát. Az ország a mérete és az atomfegyverei miatt ugyan nem jó példa,viszont ők megcsinálják a külpilitikai több lábon állást. Alapvetően Oroszországgal szövetségesek,de a franciákkal és az USA val is jóban vannak. A haditechnikai beszerzéseik is ilyen képet mutatnak. Van amikor orosz harceszközt vesznek,de van,hogy éppen franciát.


Tehetségtelen hőzöngők társasága. Cigánykérdés?!
A Jobbik frenetikus akciói által elért társadalmi válasz, hogy húzzon a fenébe a gárda, a sok botrányt keltő, kigyúrt agyhalottal, akiket a vezetői sem tudnak irányítani!
Ennyit a munkájukról!!! Sikerül ezt a kérdést leamortizálniuk, anélkül hogy az igazi kérdést szerencsétlenek fel sem tudták tenni, és akit valóban érint a probléma, még nagyobb szarban hagyták.
Rendet kéne tenni a portán Novák Úr, mert kissé mintha fejetlenség lenne, a szellem meg már nagyon feszeng abban a palackban!


A Jobbiknak igaza van abban, hogy alig jut hely számukra a magyar médiában, ha mégis, akkor csak ehhez hasonló negatív felhangú cikkekkel. Ez szomorú. Csalódtam a Mandinerben most kicsit. Csak nehogy itt is elkezdjék tudjukkik kiszolgálását.


"fehér ember keresztény Európája" - LOL!!!


"Addig úgy szólt a passzus, hogy csak belföldi magánszemély vásárolhat földet hazánkban. Orbánék a törvényből kivetették a belföldi szót, innentől kezdve bárhol élő magánszemély földvásárló lehet Magyarországon."


1. föld vagy termőföld? Ez esetben ragaszkodnék a megkülönböztetett és állandóan e megkülönböztetés szerinti szóhasználathoz.

2.Készült felmérés Magyarországon arról, hogy milyen arányú - külföldiek által realizálandó - termőföldvásárlásra kell számítani?
3. Készült olyan felmérés, amely arról szól, más uniós tagországokban mekkora a "belföldiek" és "külföldiek" termőföld tulajdonlási és bérlési aránya?


Nehéz vitatkozni az idézett véleményükkel... a Fidesz-MSZP alkalmi kommentpartizán koalíció jól láthatóan meg sem próbálta fentebb. :)


"bírálták az Európai Uniót, a magyar médiát, a magyar diplomáciát, a kormányt, Kövér Lászlót, Áder Jánost, Martonyi Jánost, a „Gyurcsány-kommandót” és a baloldalt, közben a zsidókat és a cigányokat emlegetve"

És? Mindegyiket lehet is bírálni. Van miért. Kivéve talán az Ádert és a Kövért. Az meg, hogy emlegették a zsidókat és a cigányokat miért baj? Ha nem beszélünk róluk akkor meg az a baj.


Ezek legalább kormányoznának valahogy...


Kibicnek semmi sem drága. ezeknek nincs egy építő javaslatuk, csak a fröcsögés és a gyűlölködés, a legalávalóbb ösztönökre ható, ellenségkereső prpaganda.


Érzik, hogy erősödünk.Ferenczi Gábor Devecser óta,tuti!!


Kinek az érdeke az euro válság? USA, és még kinek? Kína ! Bízony!!!! Ki az USA legnagyobb hitelezője???? Kína. A sárgák érdekeltek a gyenge dollárban? Nem. A gyenge euróban és a gyenge európai gazdaságban inkább. Akkor menjen Európa a süllyesztőbe?


Tessék mondani szabad bírálni a Jobbikot?Remélem nem jön az új gárda csak úgy betyárosan üvöltözni a házam elé,és ha szólok nekik még képesek rám hívni a rendőrséget.SZERENCSÉTLEN POLITIKAI ANALFABÉTÁK.


re-re-re-re-re-re-re-re-re-re-re...dó-ré-mi-fá...


Franciaországból?Fenomenális!
Akkor te a Lustiger család tagja vagy!
Tudod -e ki volt Lustiger?
Ne erőlködj,nem csak zsidó volt-mint a Szegedi Csanád,hanem párizs érseke,úgy mellesleg.
Mikor egy Le Pen féle fazon(azt ismerted,ha a franciáktól kapod a keresztlevelet) megkérdezte,
hogy az érsek úr tényleg zsidó?(úgy érti:ki-
keresztelkedett)Na és?-felelte Horn Gyulásan
Lustiger-Jézus is zsidó volt!

Válaszok:
teuton | 2012. augusztus 21. 00:57

rátapostak a tyúkszemedre??? enyje-benyje!!!


Novák Előd.Nem Álmos.Éber.A "H" betű az autóján van,tehát nem héber.Árja-az a viznek van.Nem baj.Azt is ellenezzük.Vizvagyon.Vigyázunnk rá.Folyóinkat gátakkal állitjuk meg határainknál.
Csak ha árviz van akkor engedjük rájuk.
Arról ismerszek meg,hogy a politikában "sem utódja, sem ismerőse,sem barátja sem boldog őse
nem vagyok senkinek!Nem vagyok senkinek!"
Na jó,lehet,hogy a sumérok rokonaim.Vagy csak
az öszvéreik? Ki tudja?
Narancs,vörös,zöld, kék ronda szinek.
Mi zebrásak vagyunk.Mint a hétszer vágott pais!
Piros, fehér, piros,fehér és igy tovább.A balosok-ők Európa kalózai(néha ráhibázik)!
Nem csipjük őket.Mi RENDPÁRTIAK vagyunk!
Előd! Figyuzz!Kezdem érteni,rendpártiság-rendőrség-ám az már van.No ha rend van akkor
csend is van!Heuréka!A jobbik fővárosában megalakul a "Csendőrség" (csak szeretett volna olyan lenni.)
Ott fegyelem is volt és csak
katonaviselt egyének lehettek tagjai.
Erről lemaradt sok "harcos"-mivel időközben feloszlatták a sorkatonákból álló sereget.
Igy aztán maradt a "van sapkája, nincs sapkája"
politika.
Nos a kuty ugat,a karaván halad!


Pirospontos teljesítmény lenne emberi vonásokat, megértést, szépségeket, érzelmeket tettenérni Novák Előd arcán.

Pedig itt van előttünk, nyíltan mutatja magát, készen áll a megfejtésre. Ez utóbbi nem sok, elég egyszerű és kevéske.

Kezét hátulról előre rakja, arcát egy második pofonütésre is felkészítve hordja. Fülei széttárva fogják be a Kárpát-medence híreit. Horn Gyula fejen hordott galaktikus vevőkészüléke nem kompatibilis vele.

Őszintén indult, de a napi élet megviselte.


Maga még itt tart ?

Az Ózsidó és az Újzsidó vallás ugyanaz.

Mindkettő évezredes célja az Emberiség rabszolgaságba taszítása. Ellenük folyik a kétségbeesett küzdelem, évezredek óta.

Miattuk robbant ki a II.Világháború és az Emberiség védelmében történt meg a Holokauszt.

Nem tanultak.

Ezért folyik tovább a világraszóló harc ellenük.
Lesz III.Világháború és még pár Holokauszt.


Az úgynevezett katolikus egyház vezetői egyre többen zsidók. Lustiger. Erdő Péter, Paskai lászló, Várszegi Asztrik.


Nem kívánom nekik azt, ami most következik.


Ahogy nézem ezt a képet, olyan, mintha Kóka Jánost látnám.... Biztos véletlen...


Nem egészen vagy így.

Murányi Levente állítása nem fedi a valóságot. Nevezett vagy nincs a megfelelő információ birtokában, vagy tudatosan csúsztat, amikor azt állítja; „az, hogy a mai kormány ilyen szinten hazaáruló módon áll a magyar föld védelméhez, az azért van, mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár”. Martonyi János semmilyen szerződést nem írt alá, mert a csatlakozási szerződés– végleges csatlakozási szerződés – végleges lezárását és aláírását a Medgyessy kormány eszközölte. Ezt megelőzően az egyes fejezetek ideiglenes lezárása történt meg, melyeket a végleges lezárásig és a szerződés aláírásáig bármikor újra lehetett nyitni, ahogy ezt más országokban megtették. 2002 januárban a tőke szabad áramlása fejezetének ideiglenes – lezárásának okmányait írta alá Martonyi János és nem a szerződést. Az eredeti földmoratórium a szerződést aláírását követően – emlékezetem szerint – kétszer meg lett hosszabbítva, melynek következtében a lejárat 2014 év. Mindebből kitűnik, hogy a csatlakozást követő kormányoknak volt elég ideje a földkérdés megnyugtató rendezésre, akár oly formában ahogy ezt Dániában rendezték. A jelenleg joghatályos törvényen is lehet módosítani, szigorítani, amely megfelel az uniós normáknak.

Az előtárgyalások, a csatlakozás menete összefoglalva egy kiadványban elolvasható a http://www.euvonal.hu/kulugy/u.. linken.

Az Országgyűlés 2001.09.27.-én „A földtulajdon és földhasználat” címmel vitanapot tartott. A felszólalások a http://www.mkogy.hu/naplo98/22.. linken elérhetők és elolvashatók a baloldalon lévő sorszámra klikkelve.

DR. SZABÓ JÓZSEF ANDOR (Fidesz) képviselő felszólalásában a következőket mondja:
„Az 1990-es évek közepén Magyarország megkezdte csatlakozási tárgyalásait az Európai Unióval, amely keretében az EU három alapeszméjét fogadta el: szabad tőkeáramlás, szabad lakhelyválasztás és szabad munkahelyválasztás. Magyarország csatlakozási szándéknyilatkozatában jelezte, hogy tiszteletben kívánja tartani ezt a három alapelvet, ezért a tőke szabad áramlása fejezetének ideiglenes - ismétlem, ideiglenes és nem végleges - lezárásakor a mezőgazdasági termőföldtulajdon-szerzésre vonatkozóan hétéves átmeneti időt irányzott elő, sőt ezen fejezet ideiglenes lezárásra került, ami azt jelenti, hogy vissza lehet rá térni a mezőgazdasági fejezet tárgyalása során, sőt a végső, XXX. fejezet tárgyalása során, ami a költségvetés fejezetét jelenti, és amiben tulajdonképpen kiderül a támogatás mértéke.”

Válaszok:
julianus | 2012. augusztus 21. 06:48
julianus | 2012. augusztus 21. 06:53

Javítás: A van így tévesen került a szövegbe.


Amennyiben a link nem működik, a keresőbe beírva a "227. ülésnap (2001.09.27. ) felszólalásai" behozza az elérhető listát.


"A képgaléria tanúsága szerint túl sokakat nem érdekelt, hogy Szegedi Csanád költségkeretének testvéries szétosztása után Novák Előd ismét elmondja: ki kell lépni az Unióból. Z. Kárpát földügyi referens szavait sem itták tömegek, talán ha lózung dobálás helyett a Fidesz földmutyija és hazudozó vidékfejlesztési miniszterének ekézése lenne terítéken a Jobbikban, akkor még érdekelne valakit, de erről ugye nem hogy hangos, de halk szó sincs. "

http://varanus.blog.hu/2012/08..

A balos blognak sajnos igaza van nem ekéznek valójában semmi lényegit csak a lózungok vannak ...


Szeretem az összjátékot.


Egyébként, kit érdekelnek a hülye kommentek?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó