Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 20. 17:00

Élesen bírálták az Európai Uniót, a magyar médiát, a magyar diplomáciát, a kormányt, Kövér Lászlót, Áder Jánost, Martonyi Jánost, a „Gyurcsány-kommandót” és a baloldalt, közben a zsidókat és a cigányokat emlegetve a Jobbik politikusai az ellenzéki párt augusztus 20-i rendezvényén, a budapesti Margitszigeten.

Murányi Levente jobbikos parlamenti képviselő arról beszélt: szerinte „az emberiség ellensége momentán a baloldal”, és az EU a „legbalosabb tevékenység ma Európában”. Hozzátette: „a baloldal célja ma a fehér ember keresztény Európájának lebontása”. Véleménye szerint ma „sajnos” nincsen szélsőjobboldal Magyarországon, ellenben van szélsőbal, például a „Gyurcsány-kommandó képében”. Novák Előd hangsúlyozta, hogy Magyarországnak ki kell lépnie az EU-ból, mert a most formálódó „Európai Egyesült Államok” a Jobbik számára elfogadhatatlan.

Szávay István élesen bírálta a kormányt, mivel szerinte nem következett be nemzetpolitikai fordulat. A jobbikos képviselő kiemelte: Kövér László meghívását a Jeruzsálemben tartandó Raoul Wallenberg-emlékkonferenciára azután vonták vissza, hogy a házelnök részt vett Nyirő József újratemetésén, majd ezután „Áder János elment térden csúszva a konferenciára”. Szávay István úgy fogalmazott: ez a „szolgalelkű, szervilis, nyomorult hozzáállás jellemzi az egész magyar diplomáciát”.

Novák Előd és Szávay István bírálta a magyar médiát is, amiért véleményük szerint az nem ad teret a Jobbik véleményének. Z. Kárpát Dániel a magyar termőföld és ivóvízkészletek megvédésének fontosságát hangsúlyozta, ebben közlése szerint a Jobbik nem alkuszik. Murányi Levente úgy fogalmazott: „az, hogy a mai kormány ilyen szinten hazaáruló módon áll a magyar föld védelméhez, az azért van, mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár” a külföldiek földvásárlási moratóriumáról.

A Jobbik alelnöke beszélt arról is: pártja mindent meg fog tenni azért, hogy az 1956 utáni megtorlások minden szereplőjét feljelentsék, hogy „legalább a meghurcolásuk történjen meg”. Szávay István szintén élesen bírálta a Fidesz-KDNP-t, amiért nem akar érdemben foglalkozni a cigánykérdéssel, ehelyett „csak megvesznek pár cigányt, akiket a parlamentbe ültetnek”.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/40238


148 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ne adja az ég, hogy ezek megmutathassák:hogyan kormányoznának, ha már ennyire nem tetszik nekik semmi. Amúgy meg: pont erre való az állami ünnep, nem pedig az összefogás sürgetésére, ugye, Jobbik?

Válaszok:
Liquid | 2012. augusztus 20. 19:59
igazmondó juhász | 2012. augusztus 20. 23:12

Novák Előd valószínűleg ugyanabba a kisegítő iskolába járt mint Török Zsolt, de az is lehet, hogy valami más közös kiképzést kaptak...


Mindig az kiabál a leghangosabban, akinek ég a háza.

Csanád óta sokminden a lángok martaléka lett...


"..Mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár..”

Ez így van sajnos."..Ennek a szerződésnek része, hogy külföldi magánszemély csak akkor vásárolhat földet hazánkban, ha már három éve itt él, mezőgazdasággal foglalkozik, s az ebből származó bevétele után adózik. A szerződést 2001. júniusában írták alá, de már 2001. január elsejétől életbe léptették. 2001. december 18-án az Orbán kormány előterjesztésére módosították a földtörvényt. Addig úgy szólt a passzus, hogy csak belföldi magánszemély vásárolhat földet hazánkban. Orbánék a törvényből kivetették a belföldi szót, innentől kezdve bárhol élő magánszemély földvásárló lehet Magyarországon. 2004. május elsejétől pedig- Szanyi Tibor FVM-es politikai államtitkár kijelentése ez- mivel uniós tagország leszünk, az unión belül élők mindegyike földet vásárolhat hazánkban..."


http://www.lakatospal.hu/index..

Válaszok:
drkovax | 2012. augusztus 20. 17:22
DownPour | 2012. augusztus 20. 19:39
julianus | 2012. augusztus 21. 06:46

A Jobbikot is be akarjátok venni az Olajfába ?


A Jobbik semmit nem tesz a bírálaton túl. Hja, kérem, pofázni könnyű!


"ha már három éve itt él"

vagyis bárhol élhet az a külföldi, ha az a "bárhol" Magyarországon van
sőt bármivel foglalkozhat, ha az a "bármi" a mezőgazdaság ...

Azért ez elég nagy szabadságot ad a dán/francia mintájú szabályozásnak ...

Válaszok:
Laibach | 2012. augusztus 20. 17:24

Jó lenne már látni a mostani földtörvény tervezetet.


Nováknak elég sémi feje van :D róla mikor derül már ki az igazság? :D

Válaszok:
Hunor N. | 2012. augusztus 20. 19:07

A Jobbik lett a fizetett pofozógép.

Csak még azt nem tudtuk pontosan kideríteni, hogy ki a szponzor.

Bár mostanában már akadnak árulkodó jelek erre is. Rabbiátus jelek.


A jobbik stagnál évek óta ... a jobbik nem tudott semmi alternatívát felmutatni. Sőt vidéken sokfelé még helyi szervezetei is szinte láthatatlanokká lettek.


Hm!Hm!

És mégegyszer "Hm"!

Hm!


Ezzel a fejjel bírálni..? Hogy néz már ki ez az Előd..? Mint egy full idióta..


Például a külpolitikához valószínűleg értenek,ugyanis tőlük vette át a Fidesz a keleti nyitás programot,csak a fideszesek nem tudják túl sikeresen csinálni. Azért nem mert Orbán előtte ellenzékben mást se csinált csak a keletet szidta,meg azt ordibálta,hogy ott "semmi keresnivalónk".Ezt azonban sok rövid memóriájú szavazóval ellentétben a fontos keleti államok,vagyis Oroszország és Kína vezetői megjegyezték,és így Orbán erőteljes mínuszból indul.
A fidesz külpolitikája ugyanaz, mint ami a rendszerváltás előtti külpolitika volt,vagyis színtiszta,gondolkodás nélküli seggnyalás,csak most a nyugati segget kell nyalni,a keletit meg utálni. Ezért nem mennek sokra. Pedig több lábon kell állni. Elég megnézni mondjuk az indiai külpolitikát. Az ország a mérete és az atomfegyverei miatt ugyan nem jó példa,viszont ők megcsinálják a külpilitikai több lábon állást. Alapvetően Oroszországgal szövetségesek,de a franciákkal és az USA val is jóban vannak. A haditechnikai beszerzéseik is ilyen képet mutatnak. Van amikor orosz harceszközt vesznek,de van,hogy éppen franciát.


Tehetségtelen hőzöngők társasága. Cigánykérdés?!
A Jobbik frenetikus akciói által elért társadalmi válasz, hogy húzzon a fenébe a gárda, a sok botrányt keltő, kigyúrt agyhalottal, akiket a vezetői sem tudnak irányítani!
Ennyit a munkájukról!!! Sikerül ezt a kérdést leamortizálniuk, anélkül hogy az igazi kérdést szerencsétlenek fel sem tudták tenni, és akit valóban érint a probléma, még nagyobb szarban hagyták.
Rendet kéne tenni a portán Novák Úr, mert kissé mintha fejetlenség lenne, a szellem meg már nagyon feszeng abban a palackban!


A Jobbiknak igaza van abban, hogy alig jut hely számukra a magyar médiában, ha mégis, akkor csak ehhez hasonló negatív felhangú cikkekkel. Ez szomorú. Csalódtam a Mandinerben most kicsit. Csak nehogy itt is elkezdjék tudjukkik kiszolgálását.


"fehér ember keresztény Európája" - LOL!!!


"Addig úgy szólt a passzus, hogy csak belföldi magánszemély vásárolhat földet hazánkban. Orbánék a törvényből kivetették a belföldi szót, innentől kezdve bárhol élő magánszemély földvásárló lehet Magyarországon."


1. föld vagy termőföld? Ez esetben ragaszkodnék a megkülönböztetett és állandóan e megkülönböztetés szerinti szóhasználathoz.

2.Készült felmérés Magyarországon arról, hogy milyen arányú - külföldiek által realizálandó - termőföldvásárlásra kell számítani?
3. Készült olyan felmérés, amely arról szól, más uniós tagországokban mekkora a "belföldiek" és "külföldiek" termőföld tulajdonlási és bérlési aránya?


"bírálták az Európai Uniót, a magyar médiát, a magyar diplomáciát, a kormányt, Kövér Lászlót, Áder Jánost, Martonyi Jánost, a „Gyurcsány-kommandót” és a baloldalt, közben a zsidókat és a cigányokat emlegetve"

És? Mindegyiket lehet is bírálni. Van miért. Kivéve talán az Ádert és a Kövért. Az meg, hogy emlegették a zsidókat és a cigányokat miért baj? Ha nem beszélünk róluk akkor meg az a baj.


Ezek legalább kormányoznának valahogy...


Kibicnek semmi sem drága. ezeknek nincs egy építő javaslatuk, csak a fröcsögés és a gyűlölködés, a legalávalóbb ösztönökre ható, ellenségkereső prpaganda.


Érzik, hogy erősödünk.Ferenczi Gábor Devecser óta,tuti!!


Kinek az érdeke az euro válság? USA, és még kinek? Kína ! Bízony!!!! Ki az USA legnagyobb hitelezője???? Kína. A sárgák érdekeltek a gyenge dollárban? Nem. A gyenge euróban és a gyenge európai gazdaságban inkább. Akkor menjen Európa a süllyesztőbe?


Tessék mondani szabad bírálni a Jobbikot?Remélem nem jön az új gárda csak úgy betyárosan üvöltözni a házam elé,és ha szólok nekik még képesek rám hívni a rendőrséget.SZERENCSÉTLEN POLITIKAI ANALFABÉTÁK.


Franciaországból?Fenomenális!
Akkor te a Lustiger család tagja vagy!
Tudod -e ki volt Lustiger?
Ne erőlködj,nem csak zsidó volt-mint a Szegedi Csanád,hanem párizs érseke,úgy mellesleg.
Mikor egy Le Pen féle fazon(azt ismerted,ha a franciáktól kapod a keresztlevelet) megkérdezte,
hogy az érsek úr tényleg zsidó?(úgy érti:ki-
keresztelkedett)Na és?-felelte Horn Gyulásan
Lustiger-Jézus is zsidó volt!


rátapostak a tyúkszemedre??? enyje-benyje!!!


Novák Előd.Nem Álmos.Éber.A "H" betű az autóján van,tehát nem héber.Árja-az a viznek van.Nem baj.Azt is ellenezzük.Vizvagyon.Vigyázunnk rá.Folyóinkat gátakkal állitjuk meg határainknál.
Csak ha árviz van akkor engedjük rájuk.
Arról ismerszek meg,hogy a politikában "sem utódja, sem ismerőse,sem barátja sem boldog őse
nem vagyok senkinek!Nem vagyok senkinek!"
Na jó,lehet,hogy a sumérok rokonaim.Vagy csak
az öszvéreik? Ki tudja?
Narancs,vörös,zöld, kék ronda szinek.
Mi zebrásak vagyunk.Mint a hétszer vágott pais!
Piros, fehér, piros,fehér és igy tovább.A balosok-ők Európa kalózai(néha ráhibázik)!
Nem csipjük őket.Mi RENDPÁRTIAK vagyunk!
Előd! Figyuzz!Kezdem érteni,rendpártiság-rendőrség-ám az már van.No ha rend van akkor
csend is van!Heuréka!A jobbik fővárosában megalakul a "Csendőrség" (csak szeretett volna olyan lenni.)
Ott fegyelem is volt és csak
katonaviselt egyének lehettek tagjai.
Erről lemaradt sok "harcos"-mivel időközben feloszlatták a sorkatonákból álló sereget.
Igy aztán maradt a "van sapkája, nincs sapkája"
politika.
Nos a kuty ugat,a karaván halad!


Ahogy nézem ezt a képet, olyan, mintha Kóka Jánost látnám.... Biztos véletlen...


Nem egészen vagy így.

Murányi Levente állítása nem fedi a valóságot. Nevezett vagy nincs a megfelelő információ birtokában, vagy tudatosan csúsztat, amikor azt állítja; „az, hogy a mai kormány ilyen szinten hazaáruló módon áll a magyar föld védelméhez, az azért van, mert 2002 januárjában Göteborgban Martonyi János írta alá az Európai Unióval azt a szerződést, ami majd 2014-ben lejár”. Martonyi János semmilyen szerződést nem írt alá, mert a csatlakozási szerződés– végleges csatlakozási szerződés – végleges lezárását és aláírását a Medgyessy kormány eszközölte. Ezt megelőzően az egyes fejezetek ideiglenes lezárása történt meg, melyeket a végleges lezárásig és a szerződés aláírásáig bármikor újra lehetett nyitni, ahogy ezt más országokban megtették. 2002 januárban a tőke szabad áramlása fejezetének ideiglenes – lezárásának okmányait írta alá Martonyi János és nem a szerződést. Az eredeti földmoratórium a szerződést aláírását követően – emlékezetem szerint – kétszer meg lett hosszabbítva, melynek következtében a lejárat 2014 év. Mindebből kitűnik, hogy a csatlakozást követő kormányoknak volt elég ideje a földkérdés megnyugtató rendezésre, akár oly formában ahogy ezt Dániában rendezték. A jelenleg joghatályos törvényen is lehet módosítani, szigorítani, amely megfelel az uniós normáknak.

Az előtárgyalások, a csatlakozás menete összefoglalva egy kiadványban elolvasható a http://www.euvonal.hu/kulugy/u.. linken.

Az Országgyűlés 2001.09.27.-én „A földtulajdon és földhasználat” címmel vitanapot tartott. A felszólalások a http://www.mkogy.hu/naplo98/22.. linken elérhetők és elolvashatók a baloldalon lévő sorszámra klikkelve.

DR. SZABÓ JÓZSEF ANDOR (Fidesz) képviselő felszólalásában a következőket mondja:
„Az 1990-es évek közepén Magyarország megkezdte csatlakozási tárgyalásait az Európai Unióval, amely keretében az EU három alapeszméjét fogadta el: szabad tőkeáramlás, szabad lakhelyválasztás és szabad munkahelyválasztás. Magyarország csatlakozási szándéknyilatkozatában jelezte, hogy tiszteletben kívánja tartani ezt a három alapelvet, ezért a tőke szabad áramlása fejezetének ideiglenes - ismétlem, ideiglenes és nem végleges - lezárásakor a mezőgazdasági termőföldtulajdon-szerzésre vonatkozóan hétéves átmeneti időt irányzott elő, sőt ezen fejezet ideiglenes lezárásra került, ami azt jelenti, hogy vissza lehet rá térni a mezőgazdasági fejezet tárgyalása során, sőt a végső, XXX. fejezet tárgyalása során, ami a költségvetés fejezetét jelenti, és amiben tulajdonképpen kiderül a támogatás mértéke.”

Válaszok:
julianus | 2012. augusztus 21. 06:48
julianus | 2012. augusztus 21. 06:53

Javítás: A van így tévesen került a szövegbe.


Amennyiben a link nem működik, a keresőbe beírva a "227. ülésnap (2001.09.27. ) felszólalásai" behozza az elérhető listát.


"A képgaléria tanúsága szerint túl sokakat nem érdekelt, hogy Szegedi Csanád költségkeretének testvéries szétosztása után Novák Előd ismét elmondja: ki kell lépni az Unióból. Z. Kárpát földügyi referens szavait sem itták tömegek, talán ha lózung dobálás helyett a Fidesz földmutyija és hazudozó vidékfejlesztési miniszterének ekézése lenne terítéken a Jobbikban, akkor még érdekelne valakit, de erről ugye nem hogy hangos, de halk szó sincs. "

http://varanus.blog.hu/2012/08..

A balos blognak sajnos igaza van nem ekéznek valójában semmi lényegit csak a lózungok vannak ...


Szeretem az összjátékot.


Egyébként, kit érdekelnek a hülye kommentek?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó