Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 11. 21:42

Bronzérmet nyert Marosi Ádám a londoni olimpia szombati öttusaversenyében. A sportoló ezzel a teljesítménnyel a magyar londoni küldöttség 17. érmét, ötödik bronzát szerezte.

Bronzérmet nyert Marosi Ádám a londoni olimpia szombati öttusaversenyében. Marosi a vívás után hatodik, az úszást követően hetedik volt, majd hibátlanul lovagolt, így ötödikként vágott neki a lövészetekkel kombinált futásnak, melyben két helyet előrelépett. 

A cseh David Svoboda győzött, a verseny másik magyar résztvevője, Kasza Róbert 12. lett. Marosi a magyar londoni küldöttség 17. érmét, ötödik bronzát szerezte.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39921


47 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Rendben Szerkik! Rumtzeiss! Menj, és keresd meg Manka kendőjét!


Szép volt! Hajrá Magyarok!


Nagy teljesítmény!
Köszönjük szépen!


Köszönet!!!Szép volt fiúk!


Eddig azt gondoltam,nincs lejjebb....a posztoló önmagát minősíti!


Lassan vége az olimpiának. Szerintem a magyar olimpiai csapatban megvolt a tíz aranyérem lehetősége - voltak olyan sportolók, akik úgymond nem teljesítették a hozzájuk fűzött reményeket, és voltak olyanok is, akik várakozáson felül teljesítettek -, de a nyolc arany, és az ezüst-bronzérmek is fényesen csillognak. Magyarország jelenleg kilencedik az éremtáblázaton, az első tíz ország között vagyunk, ami csodálatos eredmény.

Köszönjük a sportolóinknak a sikereket, amivel öregbítették Magyarország hírnevét, és példát mutattak mindannyiunk számára helytállásból, küzdeni tudásból.

(Az örökös fanyalgókkal, mindenben rosszat kereső lelki nyomoroncokkal, akik a billentyűzet mögött élik ki a frusztrációikat, pedig nem kell törődni, elegánsan át kell lépni az aczél, sztojcsev színvonalú "újságírók" direkt megosztásra, ünneprontásra törekvő firkálmányain, és a nyomukban felhabzó bal-lib fikanickek hadán.)

Köszönjük a bajnokoknak, szép volt Lányok-Fiúk, hajrá Magyarok!


Ezt nem hiszem el! Miért kell az összes fórumot szétbarmolnotok?


Ez már a sokadik poszt Next, nem az első! Lassan kezdem azt hinni, hogy szerelmesek vagytok egymásba.


Te figyelj már! Ha emberi hangnemben szólnál hozzá, emberi hangnemben válaszolna. Egyszer próbáld ki!


/Érdekes. Velem még sose beszélt így. Bár rendszeresen elfelejti, hogy kb. másfél éve összetegeződtünk./ Nem akartam kéretlen tanácsokat osztogatni, de ez az öncélú és indokolatlan trágárkodás, amit a HV-fórum megszűnése óta műveltek a Mandin, eléggé kiábrándító. Mindösszesen erre szerettem volna felhívni mindhármótok figyelmét.


Én ezen a fórumon találkoztam vele először. A HV-n nem voltam jelen, /hál' Istennek./ Amit utoljára írtam neki, azt te is megfontolhatnád.


Tévedsz. Régebb óta vagyok itt mint te. (Más kérdés, hogy vannak rövidebb-hosszabb időszakok, amikor eltűnök innen. Többek között épp amiatt a minősíthetetlen stílus miatt, amit a HV-ről érkezettek derékhada képvisel.)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó