Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 11. 21:42

Bronzérmet nyert Marosi Ádám a londoni olimpia szombati öttusaversenyében. A sportoló ezzel a teljesítménnyel a magyar londoni küldöttség 17. érmét, ötödik bronzát szerezte.

Bronzérmet nyert Marosi Ádám a londoni olimpia szombati öttusaversenyében. Marosi a vívás után hatodik, az úszást követően hetedik volt, majd hibátlanul lovagolt, így ötödikként vágott neki a lövészetekkel kombinált futásnak, melyben két helyet előrelépett. 

A cseh David Svoboda győzött, a verseny másik magyar résztvevője, Kasza Róbert 12. lett. Marosi a magyar londoni küldöttség 17. érmét, ötödik bronzát szerezte.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39921


47 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintRendben Szerkik! Rumtzeiss! Menj, és keresd meg Manka kendőjét!


Szép volt! Hajrá Magyarok!


Nagy teljesítmény!
Köszönjük szépen!


Köszönet!!!Szép volt fiúk!


 

Csák Máté vagyok, a Felvidék ura. III. András halálával kihalt az Árpád-ház, és megnyílt az út, hogy enyém legyen a Szent Korona. De ehhez előbb le kell győznöm vagy hűbéresemmé kell tennem a többi oligarchát.

 

Válassz engem a Kard és Korona társasjátékban, hogy Pozsony, Nyitra és Gömör vármegyék mellé az egész Magyar Királyságot meghódítsuk!

(X)

Eddig azt gondoltam,nincs lejjebb....a posztoló önmagát minősíti!


Lassan vége az olimpiának. Szerintem a magyar olimpiai csapatban megvolt a tíz aranyérem lehetősége - voltak olyan sportolók, akik úgymond nem teljesítették a hozzájuk fűzött reményeket, és voltak olyanok is, akik várakozáson felül teljesítettek -, de a nyolc arany, és az ezüst-bronzérmek is fényesen csillognak. Magyarország jelenleg kilencedik az éremtáblázaton, az első tíz ország között vagyunk, ami csodálatos eredmény.

Köszönjük a sportolóinknak a sikereket, amivel öregbítették Magyarország hírnevét, és példát mutattak mindannyiunk számára helytállásból, küzdeni tudásból.

(Az örökös fanyalgókkal, mindenben rosszat kereső lelki nyomoroncokkal, akik a billentyűzet mögött élik ki a frusztrációikat, pedig nem kell törődni, elegánsan át kell lépni az aczél, sztojcsev színvonalú "újságírók" direkt megosztásra, ünneprontásra törekvő firkálmányain, és a nyomukban felhabzó bal-lib fikanickek hadán.)

Köszönjük a bajnokoknak, szép volt Lányok-Fiúk, hajrá Magyarok!


Ezt nem hiszem el! Miért kell az összes fórumot szétbarmolnotok?


Ez már a sokadik poszt Next, nem az első! Lassan kezdem azt hinni, hogy szerelmesek vagytok egymásba.


Te figyelj már! Ha emberi hangnemben szólnál hozzá, emberi hangnemben válaszolna. Egyszer próbáld ki!


/Érdekes. Velem még sose beszélt így. Bár rendszeresen elfelejti, hogy kb. másfél éve összetegeződtünk./ Nem akartam kéretlen tanácsokat osztogatni, de ez az öncélú és indokolatlan trágárkodás, amit a HV-fórum megszűnése óta műveltek a Mandin, eléggé kiábrándító. Mindösszesen erre szerettem volna felhívni mindhármótok figyelmét.


Én ezen a fórumon találkoztam vele először. A HV-n nem voltam jelen, /hál' Istennek./ Amit utoljára írtam neki, azt te is megfontolhatnád.


Tévedsz. Régebb óta vagyok itt mint te. (Más kérdés, hogy vannak rövidebb-hosszabb időszakok, amikor eltűnök innen. Többek között épp amiatt a minősíthetetlen stílus miatt, amit a HV-ről érkezettek derékhada képvisel.)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó