Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. augusztus 10. 18:08

Ferenczi Gábor jobbikos képviselő közlése szerint pártja békés szándékkal szervezett demonstrációt Devecserbe és a rendőröknek elő kellett volna állítaniuk a szabálytalankodókat és a dobálókat.

A Veszprém megyei városban a Jobbik és több jobboldali radikális szervezet múlt vasárnap tartott Élni és élni hagyni – demonstráció a jogos magyar önvédelemért elnevezéssel megmozdulást.

Ferenczi Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken, Devecserben tartott sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg, hogy a rendőrség hibát követett el, amikor nem állította elő a szabálytalankodókat, és nem lépett fel azokkal szemben, akik nem megfelelően viselkedtek.

Elismerte, hogy a szervezők is hibát követtek el, „nem álltak a helyzet magaslatán”, a rendezvényt nem hivatásos szakemberekkel, hanem „lelkes aktivistákkal” biztosították, akiknek a létszáma kevés volt a megjelent ezerkétszáz fős tömeghez viszonyítva. Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint fel kellett volna-e oszlatnia a rendőrségnek a megmozdulást, nemmel válaszolt, mivel – mondta – a többség békésen vonult. „A rendőrségnek meg kellett volna védenie a házak kapui mögött tartózkodókat és a menetben résztvevőket is” – fogalmazott.

A szervezők nevében a demonstrációt sikeresnek nevezte, szerinte a megerősített járőrszolgálatnak augusztus 31-e után is meg kell maradnia Devecserben. A belügyminisztertől és az országos rendőrfőkapitánytól a rendőrőrs megerősítését kérte.

Egy videofelvétel szerint a jobbikos képviselő a felvonuláson, miután fejbe dobták, azt mondta: „a mieink voltak”. Orbán Imre, a párt alelnöke viszont azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy a kő szerintük az egyik ház udvaráról érkezett. Erre az ellentmondásra a képviselő úgy reagált: háttal állt annak a háznak, ahol az az incidens történt, ami miatt a menet megállt. A tömeggel szemben állva érte a találat, ahol a demonstrálók voltak, nem látta, hogy ki dobta meg – jelentette ki, hozzátéve: ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, a dobás érkezhetett a szemközti házból, a tömegből, vagy az utca túloldaláról is, a rendőrség feladata megtalálni az elkövetőt.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39897


43 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"megkapta a megérdemelt fejendobást"
-------------
Nem vagy egy kicsit agresszív?!


Ma vajon mennyi alkoholistát kopasztottál meg, next pajtás?!


és ha nincs rájuk írva? vagy kitöltetsz velük egy politikai kérdőívet?

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 20:50

Szóval jobb sorsra érdemes -nem náci- magyar emberek szenvedélybetegségéből húzol hasznot? A nácikat már nem is akarod ennek a lassú de biztos gyilkolásnak alávetni? Miféle antifa vagy te?


Ferenczi Gábor jobbikos képviselő közlése szerint pártja békés szándékkal szervezett demonstrációt DevecserbeAkkor mi lett volna,ha nem békés a szándékuk!!
Még agyon is szurkálták volna egymást a "bajtársak",nem csak fejbe hajigálják egymást!!

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 20:55

Elegendő a kommunista mozgalmi indulókat maxon nyomatni a lemezjátszón. Garantált a hatás.

Válaszok:
peninsulavaldes | 2012. augusztus 10. 20:53

az biztos, aki normális menekül. többi maradt inni...


Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünk teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk. Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 20:58

Az esemény nagy ismerője, biztos tudod, mennyi kő, műa. palack repült a házak felé. 10, 20, 100?
1200 főből ennyi?

Válaszok:
Parasztvakítás | 2012. augusztus 10. 21:03

Eltévedtél, vazeg! Ez nem a kiskegyed.hu terefere fóruma.


Meg is tették. Nézz utána!


Az esemény nagy ismerője, biztos tudod, mennyi kő, műa. palack repült a házak felé. 10, 20, 100?
1200 főből ennyi?Miért jobbikéknál egy BÉKÉS DEMONSTRÁCIÓ fogalmán,csak a röpködő tárgyak mennyiség a kérdés??

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 21:05

Az arány ami fontos, meg az elhatárolódási szándék a szervezők részéről. A cikket olvastad?

Válaszok:
Parasztvakítás | 2012. augusztus 10. 21:11

Az arány ami fontos, meg az elhatárolódási szándék a szervezők részéről. A cikket olvastad?Elolvastam,de ennek mi köze az igazsághoz??Vannak felvételek és én azon egy elszabadult csürhét látok,kik köveket hajigálnak be egy udvarra!!
No ha ez nektek békés demonstráció,akkor eltudom mi lenne itt ha nem lennétek békések!!Ja amúgy még nem hallottam hogy kimentetek volna romániába a 2 majdnem legyilkolt magyar érdekében,csak nem tele van a gatya??Vagy csak azon magyarok mellet álltok ki,ahol ti vagytok túlerőben??

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 21:29

Értem, értem!
Nálad nem szabad hangoskodni, csak csendben vedelni a méregdrága piát, ami -mint tudjuk- méreg; röncsolja az idegrendszert, a látást, a májat, és függőséget okoz. Aki a rabjává válik (nálad minden "vendég"), az szépen lassan tönkreteszi családi, emberi kapcsolatait!
Ha betéved egy egy náci, azt kibaszod a talponállóból, de addig is csak drágábban piálhat (mert a pénznek nincs szaga). A többi alkesznak van hitele, majd törlesztenek a következő segélyosztáskor. Ezzel is magadhoz láncolod a szerencsétleneket, minden forintot kifacsarsz belőlük, míg halálba nem isszák magukat.
Büszke lehetsz magadra, alkoholizmus vámszedője, te!


Ezt a barmot! –nem ütött eléggé az a kő – avagy ja - a jobbiknak akkor sikeres egy akció ha legalább egy kis vér folyik – szörnyű, hogy ezt ma Magyarországon végig kell nézni, ahogy az is, hogy a kormányunk megengedi, hogy ilyen uszító beszédek elhangzanak köztereken és ilyen felvonulásokat megszervezzenek.


"Vannak felvételek és én azon egy elszabadult csürhét látok,kik köveket hajigálnak be egy udvarra!"
------------
Hány főből állt a csürhe? 10-20-100?
------------
"Ja amúgy még nem hallottam hogy kimentetek volna romániába a 2 majdnem legyilkolt magyar érdekében,csak nem tele van a gatya?
-------------
Erdélyre gondolsz, magyar honfitársam?
Ez már diplomáciai terület, ott is megtesz minden tőle telhetőt a Jobbik (ha már a kormány rest).

Válaszok:
Parasztvakítás | 2012. augusztus 10. 21:43

Igazad van, bocsánatot is kell kérnem tőled, hogy a nácik pénzére nem fáj a fogad!
Elég neked a többi szerencsétlent tönkretenni, alkoholizmus vámszedője, te!
Sajnálni nem szoktad őket? Legalább egy picikét?


Hány főből állt a csürhe? 10-20-100?Olyan 20-30 főre becsülném,de ennél aggasztóbb az un:tömegpszichózis ,azaz elég pár hangadó és akkor elszabadul a pokol!!


Erdélyre gondolsz, magyar honfitársam?


Nem Romániára!!Erdély ugyanis a székelyeké(mint sepsi származású,ezt én hitelesen mondhatom)


Ez már diplomáciai terület, ott is megtesz minden tőle telhetőt a Jobbik (ha már a kormány rest).


Valami link a "tettekről"??Mert én csak a templomban hiszek!!

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 21:47

No ez 08.03.-án történt,itt meg a legutolsó hír 07.30.-ai!!Tehát ez nem jött be!!

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 22:01

Egy hét telt el azóta! A kormány lépett már? Helyeselte a Jobbik vagy ellenezte?

Válaszok:
Parasztvakítás | 2012. augusztus 10. 22:04

Minek magyarázkodol, alkoholizmus vámszedője, te? Inkább nácizzál ezerrel! Sokkal könnyebb, nem igaz?


"Ez már diplomáciai terület, ott is megtesz minden tőle telhetőt a Jobbik (ha már a kormány rest).""Egy hét telt el azóta! A kormány lépett már? Helyeselte a Jobbik vagy ellenezte?"Most melyik a mérvadó állításod??
Vár a jobbik a kormányra vagy sem??

Válaszok:
pimepime | 2012. augusztus 10. 22:21

A diplomáciai terület mindenkor a kormányé. Azt lehet kritizálni. Ha foglakozik az üggyel, és jól, akkor semmi teendő. Ha nem, vagy rosszul reagálja le, akkor lehet szót emelni.
De ezt nyílván te is jól tudod. Vagy nem.

Válaszok:
Parasztvakítás | 2012. augusztus 10. 22:26

Hát ha egy hétig nem szólnak semmit,az nálam egyenlő a következmény nélküliséggel.De lehet hogy jobbikéknál nagyobb a tűrőképesség.De vajh miért csak ilyenkor jön elő??


Megszólalt az internacionalista rohamosztag!


Egyetértek vele, egy Jobbik-képviselőnek beverték az arcát, ez valóban siker! Reméljük, még sok ilyet láthatunk a rendezvényeiken.


A jóember a Noszty fiú esete Tóth Palival nevű liberális kricsmibe jár.Itt mindenki rózsaszín cipöfűzőt hord,és a másság akkora erény ! Sőt mindenki annyira toleráns,hogy senki sem fogyaszt semmit,mivel mindenki maga elé akarja engedni a másikat az italrendelésnél.


Azért van bőr a pofáján.


"Ferenczi Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken, Devecserben tartott sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg, hogy a rendőrség hibát követett el, amikor nem állította elő a szabálytalankodókat, és nem lépett fel azokkal szemben, akik nem megfelelően viselkedtek."

Kezdhették volna a Betyársereg vezérével:
- „A cigány fajta úgy van kódolva, hogy benne van a bűnözés”- mondta. Szerinte a cionisták irányítanak és ők lázítják a cigányokat is. „Én magamat rasszistának vallom és ki fogok állni emellett, nem fogjuk ezt az életteret enged egy alfajnak”. „Genetikailag kódolt hulladékokat ki kell irtani a közéletből”. „Eltapossuk azt a jelenséget, amit ki kell irtani az életünkből”.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó