Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 31. 08:35

Azok nyerték ezt az evolúciós versengést, akik nem hittek Orbánnak, akik nem vették komolyan. A pillanat megúszása és a jövő leszarása: ez a vezérlő csillaga.

Ne fojtsuk vissza a gúnykacajt: azoknak volt igazuk, akik – reflexből vagy töprengés után – szemberöhögték Orbán Viktort, és elmentek aláírni, hogy az ő kifejezett szándéka ellenére is inkább megtartanák a számlájukat. Ők legalább annyit elmondhatnak, hogy a leendő nyugdíjuk egy töredékének ismert a fedezete, mert a többiekéből egyelőre még ennyi sincs meg. Azok nyerték ezt az evolúciós versengést, akik nem hittek Orbánnak, akik nem vették komolyan.

A pillanat megúszása és a jövő leszarása: ez a vezérlő csillaga. Beszél ő a jövőről szívesen, ha az kell a pillanat megúszásához, már rajong a paranormális elméletekért, amelyekben van értelme a cselekedeteinek, lelkesen hisz a kinövekedésben, a fordítókorong-teóriában és a feng shuiban. De hogy valójában mi lesz itt tíz vagy húsz év múlva, az szemmel láthatóan nem érdekli. A holnapi alibi, csak az számít.

Tizenöt év alatt háromezer milliárdot kuporgattunk össze öreg napjainkra. Ennek sikerült a seggére verni pusztán azért, hogy neki ne kelljen bevallania, micsoda parasztvakítással jutott hatalomra. Mindössze százezren sejtették meg előre, hogy ennél több terve nincsen. Most felébredhetne már a többi is, és elgondolkodhatna azon, hogy amelyik néppel ezt büntetlenül meg lehet csinálni, azt Félázsiában is lenyelik az okosabb szomszédok, konkrétan az oroszok. És akkor majd menni kell megint a gumibot elé, ünnepelni könnygázban a bátor fiatalt, aki először meri kimondani, hogy ruszkik haza, és közben fogadkozni, hogy ez most tökös volt tőle, de nem kezdjük elölről az egészet, nem kezdünk hinni benne, se senki másban, hanem észnél leszünk. Okosabb lenne nekilátni már ma.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/39419


Összesen 348 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Árpika! Menjen már el szabadságra, jól megérdemelt(?) pihenésre! Épp eleget fikázta már az országot, a kereszténységet, a papokat, Orbánt, meg mindent és mindenkit, ami és aki magyar. Csak tudnám, miért adtak egy ilyen embernek ilyen nevet? (Tán csak nem siámításból, kedves szülők?)Szégyen, hogy úgy hívják,mint a honfoglaló ősünket.


jav. számításból


A félázsiai szerzetek nem szeretik ha tükröt tartanak eléjük....


Orbán Viktor eljátszotta történelmi lehetőségét, hogy valaha is nagy magyar államférfi legyen. Ahhoz sajnos be kellett volna vállalni, hogy a népességünk egyharmada nem fogja piedesztálra emelni. Vagyis: jövőbe mutató, a következő generációk sorsát megalapozó, stabil, finanszírozható nyugdíjrendszert kellett volna kitalálnia. Nem visszacsinálni a bátortalan reformkezdeményezéseket, felzabáltatni a jelennel a jövőt. Kár ezért a hajdan sokat ígérő, talentumos emberért, hogy a történelem szemétdombjára fog kerülni.


Szegényeknek már a betevő gyurcsányozásra se telik :))))
De aki Tótát nem becsüli, az a többit nem érdemli :)


Eddig az volt a baj, hogy egy koron alul kötelező volt belépni a Manyupba. Ami általános, az nem lehet kedvezményezett.

Ez egy elcseszett, nagy lehetőség volt. Pont azért lehet kifogásolni, mert a 3 lábon állás elvét csak következetlenül és hibás módon hajtották végre ill. szabotálták el. És ebben a teljes politikai osztályunk sáros.


te teljesen el vagy tévedve.
Ez nettó valóságtagadás amit írsz


Fogyatékos a nénikéje, azzal szórakozzon!


Árpád! Te biztosan azok közé tartozol, akik maradtak a magán nyugdíjnál. Tedd már közzé, hogy mennyi volt a hozamod?
Utána pofázhatsz.


hol van már Gyurcsány, ki ő?


tudod, leszarom Gyurcsányt, nem sikerütl börtönbe küldeni, öngól...ameddig támadják, addig erősitik...ennyi..te is azt teszedHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó