Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 12. 10:25

Az LMP képviselőit felnőttfilmek szereplőihez hasonlította, akik láncban és egyenruhák között érzik jól magukat. Kezdeményeztem a Házbizottság összehívását.

Rogán valami elképesztően és példátlanul ízléstelen felszólalásban - amely Házszabály-ellenes is, hiszen napirend előtti felszólalásban nincs lehetősége az ellenzéki felszólalásokra válaszolni - az LMP tegnapi akcióban részt vevő képviselőit felnőttfilmek szereplőihez hasonlította, akik láncban és egyenruhák között érzik jól magukat. Kezdeményeztem a Házbizottság összehívását.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38673


Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Jávor Benedeken, társaival együtt jót lehetett röhögni. Ülnek a napon, vízzel locsolják, naptejjel kenik magukat, fogják a hülye kis tábláikat.

Ha bajuk van a Közgéppel, egy jól megfogalmazott és alátámasztott rendőrségi feljelentés többet ért volna. Valamiért mégsem tették.

Így viszont csak hülye óvodásoknak tüntek.


Szegény, összezavarodott fidesz, még védi a pénzszivattyú közgépet:)


Az LMP egyszer még vendégül is látta Cohn Benditet.


Igen, Jenő, lehet, de a tények, amit Vanekkal leírtunk igazak. Egyelőre az LMP a röhejes, akár csak Kuncze a LopStop táblájával. At SZDSZ-től tanulták. Szeretnének SZDSZ lenni, de nem mernek.


Minden pártnak van gazdasági hátországa, mert ugye pénz nélkül nincs politika. A párt pedig nem folytathat közvetlenül gazdasági tevékenységet. Így aztán meg kell próbálni, még ellenzékben is, hogy a saját holdudvarát helyzetbe, minél jobb helyzetbe hozza.

Ezt persze csak kormányon lehet igazán megvalósítani. Ellenzékből csak a kormányt lehet szidni aszerint, hogy kinek ad lehetőségeket, kinek nem, de ha az LMP kormányra kerülne, ő is rögtön lehetőségeket adna azoknak, akik ellenzékben eltartották. Kénytelen lenne, mert különben röviden éhenhalnának. Ne legyünk álszentek, ez így van az egész világon, legfeljebb a szabályozás jobb, mint nálunk.

Egyébként meg csak azt tudom mondani, hogy feljelentést kell tenni. Merni kell feljelentést tenni. Lehet, hogy több bátorság kell hozzá, mint beülni a Közgép udvarára, de akkor is az a megoldás. A komolyan vehető megoldás, ami után nem nézik bohócnak őket.


Sajnálom az LMP-t. Az SZDSZ nagyon lejáratta a liberalizmust, az MSZP partnereként aztán mégjobban.

Szegény LMP-nek mindene arra megy rá, hogy ne hasonlítson Pető Ivánékra, így aztán maradnak ezek a gyerekes akciók.

Számukra minden összefogás veszélyes, erre ők is rájöttek. MSZP-vel, vagy a DK-val? rögtön bennük látnák - már most is látják - az új SZDSZ-t. A Jobbikkal, mint ahogyan az a bizonyos technikai koalició lehetett volna, de csak a 2/3 eléréséig? Népmesei motívum, semmi más.

Korán jöttek, kell még pár év, amíg a liberalizmust, az itthon előadott liberalizmust elfelejtik az emberek.


Benedeknek meg kéne fejtenie mitől vonzódik ez a pár elempés a vmihez való odabilincselődéshez mégis csakHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó