Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 6. 11:00

A magyar jobboldalnak még mindig nincs mondanivalója a háború utáni kultúráról. Nekik marad a sértett iddogálás a sarokban, aztán a tétova visszatapogatózás a régi szép időkhöz.

„Valamivel korábban a kormány, amely a múlttal egyáltalán nem foglalkozik, arra kapott felhatalmazást a frakciótól, hogy a Kossuth teret 1944-es állapotába állítsa vissza, ami viszont nyilván nem a múlttal való foglalkozás, hanem a jövő, csak éppen a jövőben a Kossuth tér véletlenül pont úgy fog kinézni, mint 1944-ben. Mégpedig azért fog úgy kinézni, és azért néz ki úgy egyre több minden, mert a magyar jobboldalnak még mindig nincs mondanivalója a háború utáni kultúráról. Nekik marad a sértett iddogálás a sarokban, aztán a tétova visszatapogatózás a régi szép időkhöz, amikor még magyar volt a magyarnak magyarja, mindenki hitt Istenben, és így elég volt a papokat lefizetni.

Egy nappal azután, hogy tisztázta kormányát a történészklubság vádja alól, Navracsics Tibor kiállítást nyitott meg a Balassi Intézetben. (...)

A Balassi Intézetben egyébként nyolcvan fényképet mutattak be a magyar kultúrdiplomácia történetéről. Ha valami, akkor ez az elemi erejű kisugárzás biztosan elfeledteti azt a kínos, ám világra szóló félreértést, hogy a magyar állami vezetés nácikat és protonácikat babusgatna. Olyat csak akkor tesz, amikor éppen nem történészklub. Amikor az, akkor pontosan látja, mekkora hülyeséget csinált az éjjel részegen.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38421


Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Mikor mész végre szabira Árpi?


Ehhez nagyon közel állunk. A politikai unió létrejötte után viheti az IMF akár a Parlamentet is, mert nem lesz beleszólásunk semmibe.
Jó lesz a Meki a két helytartónak.
Egy jobbkezesnek, meg egy balkezesnek.


A tököm tele van ennek az ostoba fasznak a nagyon ostoba publicisztikáival.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó