Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 6. 08:03

Megint egy igaz magyarral kevesebben vagyunk, egy olyan magyarral, aki tán nem tett nagy dolgokat, de tiszta hangokkal élte le az életét, és nevelte fel gyermekét.

„Talán emlékeznek rá! Annak idején a Kibeszélő című műsorban már az első telefonálásakor éreztem, hogy szinte minden politikai kérdésben »egy húron pendülünk«. Tudta, hogy ő az egyik kedvenc telefonálóm, mégis, soha nem élt vissza a helyzettel, ritkán telefonált, és akkor is csak úgy, ha igazi mondanivalója volt. Minden bejelentkezését azzal zárta, hogy az ország megérett egy radikális változásra. Aztán valamelyik Gárda avatáson megszólított, azonnal megismertem a hangjáról. A Kibeszélő című műsornak, illetve annak a várakozás teli korszaknak, a mi szubkultúránknak egyik emblematikus figurája volt.

Bizonyára feltűnt Önöknek, hogy múlt időben beszélek róla. Múlt héten volt a temetése. Hirtelen ment el, minden előzmény nélkül. Nem tudtam elmenni a temetésére, mert szinte ugyanabban az időben felszólaltam a Parlamentben. Gyújtottam egy gyertyát, és magamban megfogalmaztam pár gondolatot, amivel elbúcsúztattam őt: »Kedves Feri! Radikális változásról bizony nem beszélhetünk. Amitől, akiktől féltetted szeretett hazádat, bizony jelen vannak. Mégis elindult valami a magyar közbeszédben, amiről eddig soha nem volt szó, beszélünk a cigánybűnözésről, szó esik a cionista törekvésekről, szobrot kapott Horthy, Wass Albert stb. Tudom ez nem sok, de hasonlítsuk össze, hogy álltunk pl. 2006 őszén. Nagyon fáj, hogy nem érted meg, amikor már nem csak szimbolikus, hanem igazi eredményekről is beszélhetünk. Itt és most megígérem Neked, hogy mindent meg fogunk tenni, nem számít, akárhogy is gyaláznak, fenyegetnek bennünket. Tartozunk ezzel az összes felmenőnknek, tartozunk a Te korosztályodnak, amelynek elvették a normális élet lehetőségét, és tartozunk a gyermekeinknek is.«

Mérhetetlenül sajnálom, hogy nem voltam ott a temetésen. de a legjobban azt sajnálom, hogy megint egy igaz magyarral kevesebben vagyunk, egy olyan magyarral, aki tán nem tett nagy dolgokat, de tiszta hangokkal élte le az életét, és nevelte fel gyermekét. Ha mindenki ilyen lenne, ennek az országnak semmi gondja nem lenne. Ezúton búcsúzom tőle, a magam egyszerű módján, őszinte szeretettel. Isten veled Feri, nekünk pedig szebb jövőt!”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38406


53 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Én kérek elnézést a TROLLOK nevében is,bárdolatlanságuk okán! Részvétem a hozzátartozóknak!


a radikalizmusnak - pláne a JOBBIK radikalizmusának így semmi értelme. valójában ezzel a politizálásssal az újliberális baololdali zsidó szellemi csőcseléknek dobálják fel a labdát nap, nap után.

be kéne látni a JOBBIK-nak, hogy nem a radikalizmus vezeti ki az országot - és ők sem - abból a nyomorból, amit ránk mért az újliberális baloldal - ahol nem titkoltan jelentős zsidó "értelmiségi árulta el a hazáját nap mint nap -, hanem egy nyugodt de kökemény politikai vezetés, akik konzekvensen számolják fel a gyűlöleteszédet, a cigánybűnözést, a hazaárulást.

Válaszok:
heep | 2012. július 6. 08:56
pimepime | 2012. július 6. 12:20

"A mandíner azért nézzen a renoméjára is!"

Ha kényes lenne erre a mandi akkor téged rég kivágtak volna innen.


"be kéne látni a JOBBIK-nak, hogy nem..."

Szerintem ők is tudják. De amíg ellenzékben vannak nem tehetnek mást mint, hogy a radikalizmus jelmezével próbálják elnyerni a szavazók kegyeit. A "közép" jobb ideológiára rátelepedett a Fidesz. Most ez a kommunikáció tudja élesen megkülönböztethetővé tenni őket a jobb oldalinak nevezet politikai masszában. Ha kormányra kerülnének (ennek valahol a nulla és a zéró között van az esélye) rögtön konszolidáltabbak lennének.

Válaszok:
pimepime | 2012. július 6. 12:25

Hülyeségeket firkálsz!

Szó sincs róla, hogy a magyar zsidóságra nincs szükség ebben az országban.

Arról van szó, hogy a magyar zsidóságnak van egy magát felsőbbrendűnek képzelő rétege, akik nemzetközi támogatással, és a legaljasabb volt szocialistákkal, baloldaliakkal, valamint a még mindíg rájuk szavazgató műveletlen bunkókkal, megpróbálják Magyarország politikai hatalmát visszaszerezni annak érdekében, hogy teljességgel kifosszák az országot.
Bele értve a saját fajtájukat is!

Egy apró történelmi tény, hogy mi minden telik ki tőlük.
A náci Németországban zsidó kereskedők árulták pénzért a sárga csillagot sorstársaiknak, és önkéntes zsidó "biztosok" végezték a zsidóság összeírását.

De azonnal tegyük hozzá, hogy minden népben, nemzetben vannak férgek. A magyarban is.


Részvétem az elhunyt családjának. Csakugyan kiváló ember volt az elhunyt.
Pörzse azonban nem az a grál lovag, aminek látszik: gyakorta befogta a hozzászólók száját, ha túl merészet mondtak.
És nem is kimondottan lángész: agyba-főbe dicsérte azt, aki kitúrta helyéből.


Nem tudom ki voltál, de nyugodj békében!


Vannak tehát ion zsidói és

vannak Google zsidói... (akik a Googlet csinálják)

Valahogy igy gondolod, magyarok bölcse?

Válaszok:
pimepime | 2012. július 6. 12:29

Az hogy a saját hazátokra, a saját testvéreitekre és honfitársaitokra rontotok, mindenkit önkényesen vagy cigánybűnőzőnek, vagy zsidónak, vagy kommunistának kiáltotok ki, a valóságtól teljesen független, az nem radikális változás.

Hanem hazaárulás.


Pörzse!Valamikor azt hittem okosabb ember vagy,de rájöttem egyre mélyebbre süllyedsz.Az a politika amit ti akartok halálra van ítélve.A tőke kirohanna az országból,Csak mezőgazdaságból nem lehet megélni.A kedves ismerősödet isten nyugosztalja!


Áruld már el, hogy tudod többször lájkolni magad?


"Cionista összeesküvés?"
-----------
Ezt hol olvastad?

(cionista törekvésekről)


"be kéne látni a JOBBIK-nak, hogy nem a radikalizmus vezeti ki az országot - és ők sem - abból a nyomorból, amit ránk mért az újliberális baloldal - ahol nem titkoltan jelentős zsidó "értelmiségi árulta el a hazáját nap mint nap -, hanem egy nyugodt de kökemény politikai vezetés, akik konzekvensen számolják fel a gyűlöleteszédet, a cigánybűnözést, a hazaárulást."
-----------
Még két évetek van (az eddigi kettőben a újliberális jobboldal csak mélyítette a nyomort), hogy jobb belátásra térjetek, mert utána jön a radikális megoldás, ami elsöpör minden Nokia-dobozos, Közgépes hazaárulót.

Válaszok:
bohócügyi áltitkár | 2012. július 7. 06:04

Ez a baj az elmúlt 22 év kormányzásaival, hogy dumában (kommunikáció) és nem tettekben erősek. Te is csak a mondandó mikéntjéig jutsz el, de a tartalmat nem érted, vagy nem akarod megérteni.


Szerinted minden zsidó cionista?

Válaszok:
duzur | 2012. július 6. 13:01

Bárki.

Van az a pénz.


Tudtommal az ortodoxok nem.
De mit jelent nem-cionistának lenni? Izrael ellen lenni? És inkább a jövöben ujra mindenütt a zsidóság kiszolgáltatott kisebbségi szerepének örülni?

Válaszok:
Rudi Mentaire | 2012. július 6. 14:08

Ne keverd az antiszemitát az anticionistával.


..."nem-cionistának lenni "...
Mit jelent nem-filoszemitának lenni ?
A világon annyi, de annyi anti- létezik! Csak példa, az anti-bébi, anti-biotikum, anti-fasiszta, aanti-globalizáció, anti-carnivore,anti-terrorista,anti-hungarista, antiallergikum,antikriegstag, stb. stb.

Nos ugye mindenkinek megvan a joga, hogy valakit szeressen....vagy ne.Maga a tény, hogy valaki nem szereti a kutyahúst, nem kéne semmi negatívat jelentsen. Egészen más, ha betörnék egy házba és ott erőszakkal kiengedném a kutyákat.

..."És inkább a jövöben ujra mindenütt a zsidóság kiszolgáltatott kisebbségi szerepének örülni?"...

Mindenütt ? Upsz ! Nem "csak " MO-n ? Mindenütt ? Ismételd csak meg: mindenütt !
Ugye nem az Orbán a hibás, ha Nepálban....
Milyen jó is lenne, ha a székelységért, katalánokért, baszkokért , stb. is ugyanúgy reszketnétek !


Az ember nem tudja, hogy sirjon vagy nevessen. A gyaszt is el lehet rontani ezzel a borzaszto modorossaggal.


"Rühellem a nácikat, az tény és való!"
Azért egy nácit biztosan szeretsz.


Arra gondolsz, hogy a JOBBIK kormányképes lesz két év múlva?

Tudod az a baj, hogy a JOBBIK ennek az istennek az idején nem fogja kormányozni az országot, mert ALKALMATLAN a feladatra.

Válaszok:
pimepime | 2012. július 7. 08:07

Azt majd az idő dönti el, s nem te.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó