Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 6. 17:48

Amúgy az nem derült ki, hogy esetleg azért nem tetszik-e a miniszterelnök úrnak a változás, mert nem lehet mesélni majd.

 

Orbán Viktor nem örül a FIFA-grémium döntésének, amelynek nyomán technikai eszköz (értsd: gólbíró) segíti majd a játékvezetőket annak megítélésében, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt-e a gólvonalon. 

A miniszterelnök közlése nem sok jót ígér a nemzetközi szervezetnek, mert ha a kormányfő nem ért egyet egy intézmény tevékenységével, akkor előbb-utóbb Szájer Józsefnéket meg Polt Pétereket küld a helyszínre rendet tenni. De aktuális intése már csak azért is meglepő, mert a testület éppen unortodox módszerekkel menekül, s e próbáknak éppen Orbán a legismertebb európai rajongója. Olyannyira, hogy a futballszabály-kritikán túl még azt is leszögezte az adásban: Matolcsy Györgynek vannak még tervei. (...)

Amúgy az nem derült ki, hogy esetleg azért nem tetszik-e a miniszterelnök úrnak a változás, mert nem lehet mesélni majd. Ha bent volt, akkor bent volt. Ha nem, akkor nem. Azaz ha éppen recesszió van, akkor az nem tündérmese. 

Ha így lenne, azt megérteném: szétszakadna ugyanis a feje, ha mindig besípolna a riasztó, amikor éppen nem mond igazat.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38443


Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Úgy tűnik neked van Istened. Megtalálta már a dolgozatait?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó