Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 2. 13:22

A vidékfejlesztési miniszter egyeztetést kezdeményezett az ellenzéki pártokkal az új földtörvény tervezetéről. Fazekas Sándor a frakcióknak írt levelében a törvényjavaslat benyújtása, valamint a parlamenti vita megkezdése közti időszakra újabb egyeztetést ígért.

A Vidékfejlesztési Minisztérium közölte: az egyik legnagyobb feladatként kezelik az új földtörvény megalkotását, ezért fontos, hogy az egyik legfőbb nemzeti kincs, a termőföld jogi szabályozását és védelmét tartalmazó törvény megalkotása során minél szélesebb körű konszenzus jöjjön létre az országgyűlési képviselőcsoportok között. A törvényjavaslat előkészítése hónapok óta folyik, amelynek részeként a tárca széles körű társadalmi egyeztetést végzett.

A miniszter a frakcióknak írt levelében jelezte azt is, hogy a törvényjavaslat benyújtását követően, a parlamenti vita megkezdése előtt újabb megbeszéléseket kezdeményez, ahol már a konkrét normaszöveg esetleges változtatásairól tudnak egyeztetni.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38231


Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó