Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 28. 15:43

A környék bizonyos mulatozós vendégeinek és másoknak semmi sem természetesebb, minthogy ott végzik a dolgukat, ahol éppen rájuk jön.

Jó esetben a szobatisztaság legkésőbb hatéves korig kialakul, úgy tűnik, a cikk szerzőjét ez nem zavarja. Ám az annál inkább, hogy a »csuhások« veszik a bátorságot s próbálják megőrizni a »hely« méltóságát. Persze az egész cikk semmi másról nem szól, csak az egyház utálatáról, s lám, olyannyira nincs itt diktatúra, hogy még ezt is lehet.

A kolléga szerint mások ablaka alá szarni egyenlő az életkedvnek nevezett érzülettel, s ha a minden aljas közösségi norma alól felszabadított egyén nem üríthet szabadon, akkor bizony sérülnek az egyéni szabadságjogok. E ponton csíphető nyakon a múltba révedéssel keresztezett rendpártiság, meghintve egy kis fundamentalizmussal.

Ja, kár ebbe belekeverni a »fogyasztó« turistákat, hiszen nagy valószínűség szerint nem azért jönnek ebbe a kis hazába, hogy akár szakrális, akár »világi« tereinket összeszarják. Ha meg igen, akkor tényleg jobb, ha azt a pár sört  ami miatt annyira aggódik a kolléga – otthon isszák meg.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/38117


Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Most mit mondjak? Itt vannak ezek a barmok, akik a Bazilika körbehugyozását pártolják. Már az is ciki, hogy Budapest hírnevét a romkocsmák adják, de hogy most azért jöjjön Budapestre a bunkó külföldi, mert nálunk ott könnyíthet magán, ahol rájön...

Nem tudnak mást elképzelni, mint azt, hogy külföldinek feltétel nélkül, gerinc nélkül ki kell nyalni a seggét? A magánéletükben is ilyen csúszómászók?

Azért el kéne gondolodni azon, hogy a fene nagy liberális emberi jogok azonosak-e mások éjszakai nyugalmának zavarásával, mások megbotránkoztatásával.

És még csendben megjegyzem, hogy a Dohány utcai zsinagógával szemben 5-6 söröző van, és ott nem a templom árkádja alá járnak. Sőt, ott éjjel nappal rendőr van.

Na, nem azért mondom, csak érdekes...Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó