Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 14. 07:31

A patyolatfehérre sikált hatalom 2008-ban suttyomban megkötötte a kaszinóhoz szükséges sukorói ingatlancserét, amelyről lelepleződése után reggel, éjjel meg este újfent csak hazudott.

„2006-ban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a balliberális értelmiség értelmezése szerint egy őszinte igazságbeszédet vagy mit mondott Balatonőszödön. Egy olyan katarzist okozó valamit, amellyel a szocialisták könnyítettek magukon, s amely után szerintük megnyílt az út a becsületes, átlátható és eredményes kormányzás előtt. Azután a patyolatfehérre sikált hatalom, mintha mi sem történt volna, 2008-ban suttyomban megkötötte a kaszinóhoz szükséges sukorói ingatlancserét, amelyről lelepleződése után reggel, éjjel meg este újfent csak hazudott.

A színlelt lelkiismeret-furdalást ünneplő balliberális holdudvarral ellentétben a társadalom józanabbik felét nem vezette félre és nem hatotta meg az őszödi »rizsa«, amiért később az utcán kapta meg a magáét a rendőröktől 2006 őszén. A végigvert és lecsürhézett emberek pontosan tudták, hogy a gyurcsányi hatalom változatlan. A vele szemben támadt kételyeik jogosságát és józanságát mi sem bizonyítja jobban, mint az ingatlancsere-ügylet semmisségét kimondó ítélet, amelyben a jogszerűség látszatának keltésén és a jogszabályok megkerülésén van a hangsúly. Az igazságtételre várók kibonthatnak egy jóféle pezsgőt. Sukoró esetében olyan jogerős ítélet született ugyanis, amely jogszerű, és egybeesik a társadalom tagjai többségének igazságérzetével: a szerződés érvénytelenítésével vissza kell állítani az eredeti állapotot. Egyszerűbben: győzött az igazság, fellebbezésnek helye nincs.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37589


Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nagyszerű! Most már csak a felelősök felelősségre vonása és a többi sötét ügy feltárása és rendbetevése következhet.


el se került onnan :D de legalább parlagon van és szennyezi a környezetet


idegenforgalmi adót ne felejtsd el...

de le van szarva...


a margit hidról is csőnd lett, hisz Simicska is benne volt...upsz


bazki, a kaszinó elenyásző része lett volna az egésznek...

de ne menjünk messzire a hajógyári is maffiaközpont...csak most rossz irányba indultak a dolgok, Pintér meg egy utolsó rohamot indit...

szóval ott lett volna minden...szem szájnak ingere...

turizmus...mennyien jöttek volna...stb..de sose fogjuk megtudni...ehylett simicska tolja ki a pénzt, szrinted az sokkal jobb...


én úgy tudom a csere nem jött létre, Oszkóék lefújták, akkor hoyg kerülhetett át a tulajdon jog?


nem vagyok ti :D mert ennyi erővel te is lehetnél ti...

teljesen igazad van a propagandáddal együtt, hogy ott egy darab kaszinó jött volna lérte..nincs miről beszélni...


:DDDDDDDDD


jah a parlamentben néhányan többet adtak érte, de ugyanúgy nem ér semmit :D


Hát ha annyira értékes az a terület, miért nem hasznosítja már bárki megfelelö módon? Biztos van befektetö aki oda valami közkedvelt megoldást finanszírozna.
A kaszinókat én is utálom. Ha rajtam múlna az összes ilyesmit betiltanám. Alig hiszem, hogy már legalább a dohányzás lassan megszünik. Jó lenne, ha a túlzott italozást is erösebben visszaszorítanák.


Láttad már Baden bei Wien-ben a legimpozánsabb hely, legelegánsabb épületét?
Vagy Montecarloban?
De mint irtam, ha rajtam múlna, minden szerencsejátékot betiltanék a Lotton és a Totón kivül.


Ilyet még én sem láttam, de szerintem nagy jövöje lesz minden fedett megoldásnak mert a szabadtéri helyekkel sajnos nagyon kitol a klimaváltozás.


Baden gyönyörü Kurparkjában van a Kaszinó és a város egyik fö atrakciója. Sok pénzt hoz a városnak.


Mint semmilyen kaszinópárti, érdekelne, hogy mire gondolsz? Itt az áll, hogy lakóparkot kezdtek épiteni. Az viszont fizetöképes publikumot hoott volna oda ami talán az ottani vállalkozóknak is jól jött volna. Milyen hasznosabb terv adódott a leállás óta? És azt miért nem valósítják meg?


Hát akkor bizony nem azoknak segített akiknek tényleg kellett volna...
Én se szeretneék lakóparkban lakni. Olyan helyen lakom szivesen ahol semmi szükség a lakoparkok infrastrukturájára.

Tehát akkor rossz ott a kaszinó és rossz a lakópark. És mi lesz ott a jó? Nekem az is szimpatikus, ha szociális bérlakásokat épitenek oda vagy, ha ezentúl mindenfele szép parkok létesülnek, de most mi van? És mi lesz?


Semmi baj! Virulnak Magyarországon a kinai álomszigetek...


Örülök, hogy olyannal is lehet itt beszélgetni aki közelebbröl is ismeri a projektet, mert én inkább a szalagcímek szintjén tudok az egészröl. Könnyen lehet, hogy minden jogi vita nélkül is leállt volna ez a beruházás, mert sajnos a nemzetközi gazdasági válság miatt sokféle beruházás megtorpant. Ami a tervek kivitelezhetöségét illeti, csak pénzkérdése a legvakmeröbb ötletek megoldása is. Ezt jól látni Dubaiban is. :-) Biztos, ha rajtam múlna, sok beruházás másképpen alakulna és a közmegelégedettségre is súlyt fektetnék. Tudom persze, hogy minden ilyen döntésben nagy a konfliktus-potenciál.

Bécsben is vannak böven érthetetlen fejlemények, mert pld. miközben itt is kritizálják a spanyol ingatlan-lufit, szorgalmasan építik a felesleges irodaházakat amik azután üresen állnak...


Sajnos a hajógyári szigetet se ismerem közelebbröl, de azt gondolom, hogy ügyes tervezök egy római kori látványosságot nem eltüntetnek, hanem okosan körítik ugy, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jól lakjon...Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó