Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 14. 09:15

A könyvbemutatón mondta, hogy azért szeret velem dolgozni, mert nem vesz észre. Általában igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába. Interjú.

Vannak még helyzetek, amikor elbizonytalanodsz?

Az első öt-hat évben előfordulhattak bizonytalan helyzetek, de ez ma már nem jellemző. Nem tudom, hány évvel ezelőtt volt például egy frakciógyűlés vidéken: bementem, Orbán Viktor beszélt a frakciótagoknak. Viktor elkezdi mondani, hogy és mint lesz, befejezi a mondatot, majd azt mondja, hogy »Barna, kérlek szépen, te most akkor menjél ki«. Egy hatalmas teremben kicsit kínosan érzi magát az ember ilyenkor, de aztán rájön, hogy oda kell figyelni, vannak dolgok, amelyek egyszerűen nem tartoznak rám. Ezen nem megsértődni kell, hanem tanulni belőle. Fontos, hogy az ember mindig a háttérben maradjon. Orbán Viktor a könyvbemutatón mondta, hogy azért szeret velem dolgozni, mert nem vesz észre. Általában igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába.

Nem is beszélgettek?


De, sokszor. Ha repülőgépen utazunk, megbeszéljük a focimeccset vagy egy könyvet, amit mindketten olvastunk. Vannak beszélgetések, amelyeknek az elején bent vagyok, de két perc után ki kell menni, és ha mondjuk később a repülőn felhozom, hogy milyen érdekesnek indult a beszélgetés, nem mondja el a tartalmát, de összefoglalja, hogy milyen érzés volt, amit az adott emberrel átélt közben. Ezek a dolgok érdekelnek, a politika maga nem, csak az emberek. Orbán Viktor nagyon humoros ember, sokat nevetünk, ha utazunk valahova. Sok esetben előfordul, hogy megnevettet politikusokat is. És mivel ez még egy sima kézfogásnál is nagyon erős grimaszokat eredményezhet, nagyon oda kell figyelni, főleg, ha egyből egy vicces mondattal kezd. Ilyenkor nehéz komoly képeket csinálni.

Akár az IMF-képviselőit is megnevetteti?


Mindenkit, persze. Az olyan emberekkel is ugyanolyan vicces, akik nem az ő pártállásán vannak. A médiából ez nem jön le, de ha ott vagy a közelben, akkor látod. Ezt értem szerencse alatt; hogy látom, hogy mi az igazság, és tudom, hogy ebből mi látszik a médiában. Ezért is érzem magam kiválasztottnak, főleg úgy, hogy nem is értek a politikához.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37595


Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ez egy kedves, érzékeny ember, aki valóban hivatásként éli meg, amit csinál. Szimpatikus.
Akinek Orbán nem tetszik, ő sem fog tetszeni, de ez nem B.B. hibája.


Szimpatikus ember, jó fotós!
...és jó interjú (az egészet elolvastam, nem csak 1 mondatot).


"igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába" de olyan közel kerülni az ánuszához, nehogy lekéssem róla a csatlakozást :)

Válaszok:
Antigoné | 2012. június 14. 11:04

Ez most mire volt jó? Nem kellene mindig ilyen alpári "humorokat" bevetni. Jobb nincs?

Válaszok:
trendo | 2012. június 14. 11:14

Úgy van. mind a 2 db lájk.


De van!
Pl: Kedves Mandi szerkesztőség! Vajon miért kell a miniszterelnök úr személyes szolgálatára kijelölt, közpénzből fizetett alkalmazott ájult hódolatának teret adni feltétlenül a portál hasábjainak: Jobb nincs?

Válaszok:
Antigoné | 2012. június 14. 11:26

Miféle ájult hódolat? Csak szimpatikusnak találtam egy szimpatikus embert. Nehezen megy az értő olvasás?

Válaszok:
trendo | 2012. június 14. 12:08

Nem kiskegyed hódolatáról írtam, hanem a szerzőéről, aki pont olyan, mint a Horthy újratemetésnél nyilatkozó öreg cseléd, aki felemlegette, hogy az őfőméltóságú asszony milyen kedvesen bólintott neki néha :) De ha nem érti, hát nem. Ne offoljuk szét a témát.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó