Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 14. 09:15

A könyvbemutatón mondta, hogy azért szeret velem dolgozni, mert nem vesz észre. Általában igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába. Interjú.

Vannak még helyzetek, amikor elbizonytalanodsz?

Az első öt-hat évben előfordulhattak bizonytalan helyzetek, de ez ma már nem jellemző. Nem tudom, hány évvel ezelőtt volt például egy frakciógyűlés vidéken: bementem, Orbán Viktor beszélt a frakciótagoknak. Viktor elkezdi mondani, hogy és mint lesz, befejezi a mondatot, majd azt mondja, hogy »Barna, kérlek szépen, te most akkor menjél ki«. Egy hatalmas teremben kicsit kínosan érzi magát az ember ilyenkor, de aztán rájön, hogy oda kell figyelni, vannak dolgok, amelyek egyszerűen nem tartoznak rám. Ezen nem megsértődni kell, hanem tanulni belőle. Fontos, hogy az ember mindig a háttérben maradjon. Orbán Viktor a könyvbemutatón mondta, hogy azért szeret velem dolgozni, mert nem vesz észre. Általában igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába.

Nem is beszélgettek?


De, sokszor. Ha repülőgépen utazunk, megbeszéljük a focimeccset vagy egy könyvet, amit mindketten olvastunk. Vannak beszélgetések, amelyeknek az elején bent vagyok, de két perc után ki kell menni, és ha mondjuk később a repülőn felhozom, hogy milyen érdekesnek indult a beszélgetés, nem mondja el a tartalmát, de összefoglalja, hogy milyen érzés volt, amit az adott emberrel átélt közben. Ezek a dolgok érdekelnek, a politika maga nem, csak az emberek. Orbán Viktor nagyon humoros ember, sokat nevetünk, ha utazunk valahova. Sok esetben előfordul, hogy megnevettet politikusokat is. És mivel ez még egy sima kézfogásnál is nagyon erős grimaszokat eredményezhet, nagyon oda kell figyelni, főleg, ha egyből egy vicces mondattal kezd. Ilyenkor nehéz komoly képeket csinálni.

Akár az IMF-képviselőit is megnevetteti?


Mindenkit, persze. Az olyan emberekkel is ugyanolyan vicces, akik nem az ő pártállásán vannak. A médiából ez nem jön le, de ha ott vagy a közelben, akkor látod. Ezt értem szerencse alatt; hogy látom, hogy mi az igazság, és tudom, hogy ebből mi látszik a médiában. Ezért is érzem magam kiválasztottnak, főleg úgy, hogy nem is értek a politikához.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37595


50 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Orbán Viktor nagyon humoros ember, sokat nevetünk"

én sajnos nem tudok őszintén együtt nevetni viktorral. vagy csak rosszul jön át az unortodox humora.

Válaszok:
nemezis | 2012. június 14. 09:24

Tündérmese Orbán Viktorról.


Sokat számít a prekoncepció.

Próbálj meg változtatni rajta, akkor érteni fogod....


Ez egy kedves, érzékeny ember, aki valóban hivatásként éli meg, amit csinál. Szimpatikus.
Akinek Orbán nem tetszik, ő sem fog tetszeni, de ez nem B.B. hibája.


Na ,gondoltam ,hogy itt hamarosan megerkeznek a huhogok .
Barna ,hogy mit fogsz te ezert a riportert kapni.


Szimpatikus ember, jó fotós!
...és jó interjú (az egészet elolvastam, nem csak 1 mondatot).


havi egymillióért én is tudnék nevetni a viktor humorán


"igyekszem olyan távol maradni, hogy ne érjek bele az ő személyes aurájába" de olyan közel kerülni az ánuszához, nehogy lekéssem róla a csatlakozást :)

Válaszok:
Antigoné | 2012. június 14. 11:04

Bakker, van hivatalos fotósa, ez igen.
Esetleg portréfestő ?
Ez nem humoros, ez röhejes .


" Akár az IMF képviselőit is megnevetteti ?
Mindenkit, persze . "

Ezt elhiszem, legutóbb a Széll tervvel .


Ez most mire volt jó? Nem kellene mindig ilyen alpári "humorokat" bevetni. Jobb nincs?

Válaszok:
trendo | 2012. június 14. 11:14

Úgy van. mind a 2 db lájk.


De van!
Pl: Kedves Mandi szerkesztőség! Vajon miért kell a miniszterelnök úr személyes szolgálatára kijelölt, közpénzből fizetett alkalmazott ájult hódolatának teret adni feltétlenül a portál hasábjainak: Jobb nincs?

Válaszok:
Antigoné | 2012. június 14. 11:26

"orbán nagyon humoros ember"

akkor jó lesz bohócnak, mert országvezetőként alkalmatlan...


Valoban, Orban Viktor megnevettet sok embert, kuldfördön peldaul teljesen "nevetseges"-nek tartjak...


Persze. Aután meg a legfőbb érv: "de hát mindenki tugggya".


Miféle ájult hódolat? Csak szimpatikusnak találtam egy szimpatikus embert. Nehezen megy az értő olvasás?

Válaszok:
trendo | 2012. június 14. 12:08

Nem kiskegyed hódolatáról írtam, hanem a szerzőéről, aki pont olyan, mint a Horthy újratemetésnél nyilatkozó öreg cseléd, aki felemlegette, hogy az őfőméltóságú asszony milyen kedvesen bólintott neki néha :) De ha nem érti, hát nem. Ne offoljuk szét a témát.


Ja amikor a szocik át akarták alakítani a Fidesz-kormányt.. Ez valóban elég röhejes volt..!


Én a magam részéről továbbra sem értem, miért kell Orbán Viktort egy külön alkalmazott fotósnak fotózni. A média úgyis készít róla egy millió fotót ingyen azok meg letölthetőek bárhonnan ingyen.

Válaszok:
Finale* | 2012. június 14. 13:36

Van akinek humora van, van aki meg csak nevetséges.


Nem tudom ,hogy miert tesztek ugy mintha Gyurcsanynak nem lettek volna sajat fotosai.

"Burger Barna összességében fele annyi pénzért dolgozik a kormány és a sajtó fotó-igényeinek kielégítésén, mint amennyit a Gyurcsány-korszakban fizettek ki a kormányfői fotósoknak"

HVG.hu


Olvasd el kerlek a fonti idezetet es megkapod a valaszt : )


Egyebkent meg akartam kerdezni ,hogy a fiaid hova mentek kulfoldre dolgozni ?


Szergej Roganov filozófus a posztszovjet nemzedék komoly problémájaként tárgyalja a "putyinizmust", és "orbanizációról" ír az Izvesztyija című orosz napilapban csütörtökön közölt cikkében.
A Kremlhez közeli újságban megjelent vélemény szerint fennáll a veszélye, hogy a kreatív orosz városi elit csomagol és nem először útnak indul, hogy külföldön keresse meg élete értelmét és biztos nyugdíját.
Az orosz filozófus szerint az alkotó elit zsákutcába jutott minden kontinensen. "Még a példaértékű Magyarország is, amely levetette magáról a gyűlöletes kommunista igát, megfertőződött az +orbanizációval+, Orbán Viktortól pedig nem idegen a fasiszta jelképpel való játszadozás" - vélekedik Szergej Romanov orosz filozófus.
htpp://izvestia.ru/news/527317


"Burger Barna összességében fele annyi pénzért dolgozik a kormány és a sajtó fotó-igényeinek kielégítésén, mint amennyit a Gyurcsány-korszakban fizettek ki a kormányfői fotósoknak"

HVG.huBejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó