Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 3. 13:06

Schmitt nem panaszkodhat, ő valóban mindent megkap. Hiszen olyan ő, mint a pornó. Bármikor felismerjük, ha szembe jön velünk. Bár definiálni, hogy mi ő, azt elég nehezen tudnánk.

„És akkor itt van (dr.) Schmitt Pál. Aki ugye hazudott, lebukott, kitették. De élete végéig jár neki a köztársasági elnöki ellátás, a sofőr, a kocsi, és a lakás.

A csaló Schmitt javadalmazása egy hónapra több, mint egy átlagos tanár egy évi jövedelme. Igaz, arról nem is hallunk, hogy a túlmunkára kötelezett, végletekig kihasznált köztársasági elnökök tüntetni készülnének jogaikért, ahogy a pedagógusok például most a hét végén nekiindulnak, hogy mégse hagyják magukat. Drukkolunk nekik.

Azt azonban mégsem mondhatjuk, hogy a kormány szociálisan érzéketlen lenne. Ugyan a tanárok egy jelentős részét kirúgja, és nyilván végkielégítés, szolgálati villa, sofőr stb, szóba sem kerül. Ám legalább (dr.) Schmitt nem panaszkodhat, ő valóban mindent megkap. Hiszen olyan ő, mint a pornó. Bármikor felismerjük, ha szembe jön velünk. Bár definiálni, hogy mi ő, azt elég nehezen tudnánk. 

Talán egy svihákságon ért, bukott kegyenc, aki minden földi jót megkap? Hogy ez így törvényes amúgy?”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37207


Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Valami új? Nincs?


Mosd ki a szád Dési! Vitriollal.


Az ötvenhatos áruló patkány bácsi is csodaszép villában tengeti napjait. Ez rendben van, Dési úr?


Ilyen keményen beolvastál a Professzorok Batthyány Körének is?..Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó