Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 31. 09:32

A kormányzati kommunikáció egy kábítószer-kereskedőhöz méltó megoldást alkalmaz, hiszen igyekszik tartósan félrevezetett, manipulált szellemi állapotban tartani a választóit.

„Szégyentelenül manipulatív és félrevezető a kormány konzultációs kérdőíve, ami hamis állítások, szándékosan megtévesztő félmondatok tömkelegét rejti. S persze ezzel kapcsolatban is a szokásos heroikus pózt ölti a kormányzati kommunikáció, mintha a direkt manipulációs célokra alkalmazott konzultációval valójában a demokrácia kereteit szélesítené. Holott ami az ilyen eszközök erkölcsiségét illeti, ezzel nagyjából egy kábítószer-kereskedőhöz méltó megoldást alkalmaz, hiszen igyekszik tartósan félrevezetett, manipulált szellemi állapotban tartani a választóit, növelni vagy fenntartani a kiszolgáltatottságukat, s mindezt ráadásul az ő pénzükből teszi.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37113


136 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Igen, de azok akik ezt beveszik, meg is erdemlik. (A problema az persze, ezzel azok is szivnak, akik nem veszik be...)


Már csak ki kéne fejteni miért manipulatív és félrevezető?

(Nem maradjunk manipulált szellemi állapotban.)

Válaszok:
Viktus | 2012. május 31. 10:13
Viktus | 2012. május 31. 10:14

Oszkó szerint mindenki hülye. Nem kellene ennyire lenézni a magyarokat Oszkó elvtárs. Talán várjuk már meg az eredményt. Amúgy az ilyen kritika csak érdekesebbé teszi a kérdőívet. Most mindenki azt fogja keresni, hogy mitől is manipulatív ez a kérdőív?

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 31. 09:44

"Most mindenki azt fogja keresni, hogy mitől is manipulatív ez a kérdőív?"

Orban a radiomusorban mar a megfejto kulcsot is elmondta a jobbermajmoknak. Nem tudom ezek utan nalad mi a manipulacio fogalma, de ha nem ez akkor...

"Miután lejárt a három év, most ismét el kell döntenünk azt a kérdést, hogy ezek csak egy átmeneti válságintézkedésnek voltak-e tekinthetőek, vagy pedig azt akarják a magyarok, hogy hosszabb távon is mindez maradjon része a magyar közteherviselés rendszerének. Én az utóbbira fogok szavazni, amikor kitöltöm a kérdőívet" - fejtette ki.

Ez a hulyenek nezesnek az a foka, ami eppen neked valo.

Mar regen eldontottek, hogy az adok maradnak, mert novelni kell a beveteleket, hiszen a GDP csokken, a gazdasag zsugorodik. Maskepp nem tudja megtenni. Azt akarja eljatszani az IMF targyalason, hogy "a magyar nep ezeket akarja", de ez az IMF-et nem fogja meghatni.

A fo problema, hogy meg arra sem jott ra, eppen az adoi miatt zsugorodik a gazdasag. Pont a novekedesi potenciallal rendelkezo, huzoagazatokat sujtja, es csodalkozik, hogy nalunk csak a gorogok vannak lejebb.


Korántsem annyira, mint a túléléseteket szolgáló "nemzeti csúcs".....


Oszkó elvtárs!
egy kérdőív hogy lehet manipulatív és félrevezető? max a kérdező nem azt akarja megtudni amit maga és ezért kérdezi azt amit kérdez.

szerintem az a manipulatív és félrevezető amit a magafajta mögé gondol és állít?

Hazug.


Impozáns lendülettel szajkózod az Oszkó hazugságát. Láthatóan megmanipulált.

(csak szerényen kérdem mi a manipuláció bármely konkrét kérdésben?)

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. május 31. 10:18

Kedves Péter!

Miután egy napja Tárki koma kihozta, hogy ti kb. olyan támogatottsággal bírtok, mint a Fidesz, így butaság arról elmélkedned, hogy egy kérdőív mennyire manipulatív és félrevezető ...


a kérdések nem feltétlenül manipulatívak, de a többségük elég általános és kevés konkrét információt tartalmaz a kérdéssel kapcsolatban, gyakran tényleg csak "totózni" lehet a válasszal...

lehetett vona így is:

ön szerint jó a jó? vannak akik azt mondják igen, mások szerint ez nem mindig igaz... ön szerint?

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. május 31. 10:21

Megj. semmi olyan nincs ebben a kérdőívben, amire ne lehetne válaszolni.

Ha akarod aláírva, ha nem akarod nem aláírva küldöd vissza. Baszott egyszerű az egész: három-négy lehetőség közül beikszelsz egyet. Beleteszed a kisméretű boritékba az egyoldalas A4est, majd a kérdőívhez adott borítékot lezárod, és bebaszod egy postaládába. Ennyi.

Ha aláírtad, ez névvel megy vissza, és kapsz egy újabb kérdőívet legközelebb, ha nem írtad alá, akkor meg név nélkül.

Ezen kívül akkora faszokat rajzolhatsz rá, amekkorákat csak akarsz, mert ez csak egy kérdőív marad, nem lőnek érte fejbe, ha ezt megteszed, még akkor sem, ha névvel teszed meg, hogy újabb faszokat rajzolhassál rá.

Még az is alanyi jogon jár neked, hogy ahol LEHET olyan választ adni, hogy a faszom se tudja mi mennyi, mert közöm nincs a dolgokhoz, ott azt jelölöd be.

Tudod Péter, olyan ez, mintha megkérdeznék tőled, hogy mennyi egy kiló kenyér ára és mennyi egy liter tejé. Ehhez kapnál 4 válaszlehetőséget, de végül is vagy kamuzol róla, hogy te tudod, vagy nem kamuzol, és válaszolsz, hogy ehhez közöm sincs (mert a házvezetőnőm vagy az inas veszi az élelmiszert, majd továbbvezeted, és azt is odaírhatod, hogy ezen a képleten továbbhaladva az is lehetséges, hogy a kertész (nem az Ákos) bassza az asszonyt is).

Szóval Péter, embertől függ, hogy tudsz-e rá értelmesen válaszolni, meg hogy akarsz-e. De ebben ne keress manipulációt, még akkor se, ha ti mindig magatokból indultok ki (lsd. mestered smses kampányát a sok baromságról pár éve!).


A kérdőívek már csak ilyenek.


1. „Vannak, akik azt javasolják, hogy a 20 főnél kevesebb embert foglalkoztató magyar vállalkozásoknak biztosítani kell az átalányadózás lehetőségét, mert így jobb eséllyel tarthatják meg alkalmazottaikat a válság közepette. Mások szerint nincs szükség a kis cégek ilyen módon történő megsegítésére.”

Ez így helyből hülyeség inkább legalább az árbevételhez kellene kötni, mert ezzel az erővel mondjuk egy multi is mindjárt kedvezményt kapna, mert lenne a 19 fős vezetősége a többi meg rabszolgakölcsönzőn keresztül.

2. „Vannak, akik szerint adó- és járulékmentessé kellene tenni a bérét azoknak, akik már nyugdíjba mehetnének, de tovább dolgoznak. Mások azt mondják, nem kell segíteni a nyugdíjas korúakat, hogy a munka világában maradjanak.”

Ez elég necces, mikor a fiatalok nagy része nem talál munkát.

"3. „Vannak, akik szerint a gyermekes családok szocpol támogatását ki kellene terjeszteni új személyautó vásárlására is. Mások szerint nem kell tovább támogatni a családokat.”

Nesze semmi fogd meg jól tipikus esete.

4. „Vannak, akik szerint továbbra is méltányos tehermegosztásra van szükség az állam, a nagyvállalatok, illetve a bankok és az emberek között akkor is, ha ez ellentétes az EU elvárásaival. Mások szerint a bankoknak és nagyvállalatoknak kisebb részt kell vállalni a válság terheiből, mert így tudják eredményessé tenni gazdálkodásukat és segíteni a gazdaságot.”

Méltányos tehermegosztás nincs, és nem is lesz, mert leszarni lehet csak felfele nehéz ... az adókat Matolcsy minden álmodozásával szemben tovább tolják azemberekre.

5. „Vannak, akik szerint a magyar kormánynak kiemelten támogatnia kellene a nők, különösen a kisgyermekes anyukák munkába állását. Mások szerint erre nincs szükség, a kisgyermekes anyuka inkább maradjon otthon a gyermekével.”

Nem a munka törvénykönyve elfogadása előtt kellett volna ezen gondolkozni? :P

6. „Vannak, akik szerint szükséges a minimálbér folyamatos emelése a magyar emberek biztonságos megélhetése érdekében. Mások szerint nincs szükség a minimálbér emelésére, mert az rontja a cégek versenyképességét.”

Nem a minimálbér emelése rontja, hanem az hogy a nettó mellé még ugyanannyit beszedtek az emberek után ...

7. „Vannak, akik szerint adókedvezményt kellene kapniuk azoknak a cégeknek, amelyek új munkahelyeket hoznak létre. Mások szerint az adókedvezmény nem ösztönöz munkahelyteremtésre.”

A kkv szektort is támogathatnák v.mivel ...

8. „Vannak, akik szerint az államnak több eszközzel, jobban kellene segítenie a fiatalokat az elhelyezkedésben. Mások szerint a fiatalok elég segítséget kapnak az államtól.”

Ez üti a második pontot, mert az egy millió munkahely a kanyarban sincs így ami van azon lehet osztozkodni.

9. „Vannak, akik szerint a munkanélküliség által leginkább sújtott területeken szabadvállalkozási zónák kialakítására lenne szükség. Külföldi példák bizonyítják, hogy az ilyen zónákban, ahol az új vállalkozások komoly adókedvezményeket kapnak, gyorsan tudnak nagyszámú munkahelyet teremteni a helybelieknek. Mások szerint nem kell szabadvállalkozási zónákkal ösztönözni a munkahelyteremtést.”

Egy állami bérlakásprogram kellene inkább, hogy lehessen v.mi országon belüli mobilitás, mert hiába a zóna, ha azokra a vidékekre a logisztika miatt nem települnek.

10. „Vannak, akik úgy gondolják, az államnak vissza kell szorítania a monopolhelyzetben lévő nagyvállalatokat. Mások szerint nem kell föllépni a monopóliumok ellen; rendjén van, hogy a nagyhal megeszi a kishalat.”

Az cimboráikat kellene féken tartani ... a közgép hiába söpör mindent, ha aztán továbbadja a munkát pl. a strabagnak azzal az erővel csinálhatná élesben a strabag gondolom olcsóbb lenne.

11. „Vannak akik szerint nem szabad megengedni, hogy a létfenntartáshoz szükséges szolgáltatásokat (víz, villany, gáz, szemétszállítás, távfűtés) biztosító cégek, üzletek haszonra törekedjenek, és ezért köztulajdonban kell tartani őket. Mások szerint helyes, hogy ezek a vállalatok profitérdekeltek.”

Köztulajdonban tartani? eladták már a nagy részét államosítás több ezer milliárdos tétel - miből?

12. „Vannak, akik szerint az ország legnehezebb sorsú településein támogatni kell olyan szociális szövetkezetek működését, amelyek hasznos pénzkeresetet biztosítanának azoknak, aki korábban csak segélyekből tudtak megélni. Mások szerint nem segítenek az ilyen megoldások.”

Itt egyrészről a kilences pont lásd. bérlakások a szakképzetleneknek meg a mezőgazdaság-feldolgozóipar feltámasztásával lehetne munkát adni.

13. „Magyarország sokat tett eddig a bajba jutott devizahitelesek megmentéséért a kilakoltatási moratórium bevezetésével, a kedvezményes végtörlesztés és az árfolyamgát rendszerével, de vannak, akik szerint ez nem elég, további lépések szükségesek. Mások szerint nem kell többet tenni a devizahitelesekért.”

Lehetne még tenni pl. kiszámítható gazdaságpolitika felküzdeni magunkat a tripla bóvliból attól visszafele kezdenének esni az árfolyamok csökkenne a lakosság árfolyamveszteségekből adódó terhelése.

14. „Vannak, aki úgy vélik, méltányos lenne a válság idején, ha az alacsonyabb jövedelműek a cafetériát készpénzben kapnák. Mások szerint a cafetéria rendszeren nem kell változtatni, mert a bérkompenzáció elegendő segítség a kisebb keresetűeknek.”

Elég lett volna nem összekavarni a cafetéria rendszert, ha pedig már így alakult pl. lehessen olyan luxuscikkeket venni, mint hústermékek-ásványvíz ...

15. „Vannak, akik szerint az lenne a méltányos, ha az általános forgalmi adó érzékenyebb lenne, vagyis a létfenntartáshoz szükséges cikkek után alacsonyabb, a luxuscikkek után viszont megasabb áfát kellene fizetni. Mások szerint nincs erre szükség.”

Itt tisztázni kellene először is mi a luxus ...

16. „Vannak, akik szerint a kormánynak a válság idején is meg kell védenie a nyugdíjak vásárlóértékét. Mások szerint erre nincs lehetőség.”

Közteherviselés esetén elvileg mindenkinek kellene viselni v.mit a terhekből.

Válaszok:
gereb6 | 2012. június 1. 08:34

+

"Vannak, akik azt javasolják, hogy a 20 főnél kevesebb embert foglalkoztató magyar vállalkozásoknak biztosítani kell az átalányadózás lehetőségét, mert így jobb eséllyel tarthatják meg alkalmazottaikat a válság közepette. Mások szerint nincs szükség a kis cégek ilyen módon történő megsegítésére.

Akinek kitöltés közben nem ugrik be, hogy hoppá, hiszen jelenleg is létezik mikro- és kisvállalkozásoknak kitalált, kedvezményes, egyszerű adózási forma, az eva, amit jövő január elsejével meg akar szüntetni a kormány, és a jelek szerint helyette ezt az átalányadót vezetné be, az nem fog tudni érdemi választ adni a kérdésre."

http://index.hu/belfold/2012/0..

Válaszok:
julianus | 2012. május 31. 10:30

az eszedbe sem jut hogy a kérdező arra akar választ hogy támogassa-e a zonákba települő cégeket vagy sem? az általad érvnek nevezet valami meg tisztázza azt hogy nem a fodrászüzlet adókedvezményéről van szó hanem másról?

láthatóan nem mert az Oszkó hazugsága megígézett

Válaszok:
Viktus | 2012. május 31. 10:32

Emlékszel 1998-ra? Mikor azt mondták, hogy "megszüntetjük az autópálya-kapukat"!

Rájöttél már, mi volt benne a manipuláció?

És hogy hány milliárdot buktak rajta a zemberek?

Válaszok:
ördöngös pepecselés | 2012. május 31. 10:29

Offshore lovag

"....Üdvözöllek dicső lovag,
szép a ruhád, szép a lovad!
Mi szél hozott mondca' erre?
És mi vajon a szíved terve?"


:))))

igen, az egy világos kérdés lenne!

ha bárkit megkérdeznek, "akarsz fizetni?" - mi lehet a válasz, vajon?

már a kérdés is manipulatív.

mert így vagy úgy, de végül te fizetsz.


na mi volt a manipuláció?
nem kéne mindenütt szellemeket látni

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. május 31. 10:56

Hoppá! Akinek nem ugrik be, hogy mindent meg lehet változtatni, az csak fújja a magáét és hablatyol.

Válaszok:
Viktus | 2012. május 31. 10:42

Egész Magyarország egy nagy zóna gyakorlatilag.


szart itt ti (nembirkák) kenegettek mert másra nem vagytok képesek

hadd döntsem el én hogy mi felesleges és mi nem és hagyjuk az Oszkó féle szélbal szégyentelen hazugságát.

mégis ki és mit kaszál? amit az ATV hazudik?


Miért mi mindent lehet? még a Fidesznek a maga által kidolgozott olcsóbb állam koncepcióját is megbuktatták a csókosok lásd. járások vs. önkormányzatok ...


vegyél vissza a nagy mellényből öcsém mert már nem ti és Oszkóhaverjaid fújják a passzátszelet


Százezer munkahely a turizmusból?
A Fidesz szerint jól megy az ágazat, az iparág szerint egyrészt pont a kormány miatt nem.

..

Bánki elismerte, hogy a szektor túlszabályozott és túladóztatott, a tisztán működni kívánó cégek jelentős adminisztratív teherel szembesülnek. Azonban az adók csökkentése egyelőre nincs a láthatáron.

http://index.hu/gazdasag/magya..

:D kérdezz-felelek móka ... nem véletlenül csak ikszelgetős válaszok vannak na meg előre egyeztetett kérdések


A naív ártatlanság szól Oszkóból? Nem hallott még politikai marketingről? Minden párt, minden kormány alkalmazza így vagy úgy. (A kormányok rendre közpénzből teszik.) Sőt, a polgármesterek is élnek ilyen eszközökkel.

Ha egy elemző, vagy egy (nem feltétlenül oldal semleges) újságíró háborog ezen, azt megértem. Ha egy politikus teszi, akkor viszont feltétlenül demagógia... Oszkó márpedig politikussá vált, amikor belépett az MSZP kormányába.


a zemberek ezt úgy értelmezték: "ingyen lesz az autópálya". amiért nem kell fizetni, az JÓ.

nem is hazudott.

a százmilliókért épített kapukat, újabb százmilliókért, lebontották.

jött a matricás rendszer.
ha te autóztál 80 km-t, ugyanannyit fizettél, mint aki hegyeshalomtól szegedig haladt.

délebbi országok (szerbia, bulgária, makedónia) a többet autózó átmenő forgalommal finanszíroztatta az autópályáit.

mi a saját embereinkkel.

így érthetőbb?
(nem hazudott, csak manipulált:)

Válaszok:
ördöngös pepecselés | 2012. május 31. 11:00

Akkor miért válaszolgatsz funkcionális nagyarc?

Válaszok:
Netuddgi | 2012. május 31. 11:36

Betegen ne mássz ki a járókából, irány vissza cumizni!
És ne rakd tele állandóan a pelust, kismajom!


"a zemberek ezt úgy értelmezték: "ingyen lesz az autópálya"."

Aha. Értem. Te azt hiszed az emberek azt hiszik hogy... na hagyjuk.

Itt max a te képzeleted manupulált

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. május 31. 11:45

Ez aztán az érvelés!

Pláne egy nindzsa mestertől!


Mert ezek ott a baloldalon azt hiszik mindig övék az utolsó szó.


Öreg vagyok már ahhoz, hogy ne ismerjem fel a manipulációk többségét, bárhonnan jöjjön is.
Régebben több átment a szűrőn, mint manapság.


'98-ban ifjú fideszes kollégáimmal beszélgettünk, mind, kivétel nélkül, úgy értelmezték, hogy ingyen lesz az autópálya.

Nem a képzelet játszik velem, elhiheted!

Válaszok:
ördöngös pepecselés | 2012. május 31. 12:44

sajnálom hogy egy 14 évvel ezelőtti esemény ilyen mély nyomokat hagyott benned hogy ma is bánt

de ha tapasztalt öreg vagy mint állítod akkor tegyük fel igazad van és a szociális konzultáció manipuláció

1. Miért kell ilyen szofisztikált kérdésfeltevéssel bajlódni ha egyszerű végeredmény átírásssal megoldható a kivánt manipuláció?

2. Ha egyszerű végeredmény átírással nem oldható meg akkor miért hazudjátok azt hogy nem a kozultációt céljait szolgálja amit a Fidesz mond?

na ugye.

hazug embert hamarabb utólérik mint a sánta kutyát és Oszkó hazudik. helyedben óvakodnék az ilyenektől.

u.i.én örülök ha az ellenzék nem küldi vissza mert hiszem hogy az index nem manipulálja a szavazást ezért van még remény hogy az ott kialakult pár őrültség megváltozik a valóságban.

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. május 31. 14:11

szint felmérő, egy vagy kétmillióan kedvelik e a kormány...vagy kiábránditóan kevesen,,

azt jöhetnek az új adók


pszichológus tanoncoknak kéne oda adni, hogy elemezzék ki a kitalállójának elmeállapotát, hogy egy mondatban mond magának ellent


Ennyire telik a szoclibek vélt szellemi fölényéből? Személyeskedésre?

Hát Vakondok uram gratulálok. Ne is reménykedj abban hogy a közeljövőben BÁRKI is adna a véleményedre.


Höhöhö. Én pedig a Pokol légióinak parancsolok. Hehehe.

Tudod internet, anonimitás, meg egyebek.


Téged ki kérdezett floodder? Egész itteni tevékenységed kimerül különböző ad hominem 5 szavas szótárból végrehajtott támadásokból.


Nem is hiszek.

Kb annyira vagy hihető (és fontos) mint a 2010 nyarán katonai puccsot tervező szoclibbantak.


Nem csak fáj, de bosszant is!
Évente - saját becslés - minimum 10-20 mrd forintot fizettetünk a saját lakossággal, az átmenők helyett.

Szorozd meg 14-el.
Ennyit a hazafiságról.

Manipuláció kérdése?

Egysegelem 09:44
(Személyeskedéstől megtisztítva:)
"Miután lejárt a három év, most ismét el kell döntenünk azt a kérdést, hogy ezek csak egy átmeneti válságintézkedésnek voltak-e tekinthetőek, vagy pedig azt akarják a magyarok, hogy hosszabb távon is mindez maradjon része a magyar közteherviselés rendszerének. Én az utóbbira fogok szavazni, amikor kitöltöm a kérdőívet" - fejtette ki.

Ez a hulyenek nezesnek az a foka,..

Mar regen eldontottek, hogy az adok maradnak, mert novelni kell a beveteleket, hiszen a GDP csokken, a gazdasag zsugorodik. Maskepp nem tudja megtenni. Azt akarja eljatszani az IMF targyalason, hogy "a magyar nep ezeket akarja", de ez az IMF-et nem fogja meghatni.

A fo problema, hogy meg arra sem jott ra, eppen az adoi miatt zsugorodik a gazdasag. Pont a novekedesi potenciallal rendelkezo, huzoagazatokat sujtja, es csodalkozik, hogy nalunk csak a gorogok vannak lejebb.


Szájkaratéból kitűnő. Kár hogy a való életben pont nem ér semmit.


Megszokhatták volna a két év alatt, hogy ez a kormány másképpen csinálja, mint ahogy annak idején ők. De ez a természetes. Még jó, hogy nem kérdezik meg minden intézkedésük előtt, hogy egyet ért -e a szoclib bagázs.Új műsor, más szereplők, és kész.


Az igen! Csípőből mélyelemzés egy virtuális személyiségről. Nem vagy te véletlenül a neurolinvgisztika és parapszichológia doktora is egyben?

Az a jó bennetek elvakult szoclibekben, hogy érvekkel el tudnátok gondolkoztatni az embert, de ez a talajtalan fröcsögés pont arra jó hogy még erősebben toljam a NER szekerét, mert látom mit jelent, ha elakad.

Válaszok:
Felebarát | 2012. május 31. 15:11

Mintha szuicid hajlamaid lennének.


Ha ez az ára annak, hogy a hozzád hasonlók a hatalom közelébe SEM kerüljenek, ám legyen.


Ja Soma? Miért csak a szocilbbantaknak lehetnek elvakult híveik?

Ő pont az az ember aki miatt érdemes titeket ugratni. Aki képes aljasságra aljassággal válaszolni és öröm látni ahogy elgurul a gyógyzseretek!


Ja persze. TE vagy az első a páratlan a csodálatos és pótolhatatlan Smogger a világ királya és császára. El tudom képzelni. A kisszobád magányában. Ott pont te vagy a HATALOM a játékbabáid között.


Kár pedig reméltem erősítem a hajlamaidat és végrehajtod valamelyik tervedet melyekkel hónapok óta fenyegeted a fórum teljes közönségét. ;-)


NA mesélj HOL vagy te hatalmon? Melyik virtuális világban? World of warcraft? Second life? ÁÁ ezekért fizetni kell. Szerintem valamelyik ingyenes online játék lesz. Geek lévén sejtem mit érzel most, de hidd el itt nem elég elmodnani egy varázsigét, hogy eltűnjön az ellenfél! :P


Dehogynem cabrón! 8-). Mondogatod hogy elmész, meg beszólsz a TEK-nek meg hasonlók! Nem vagy te hangember csinálj is valamit.


Téged kóstolgatni?????

Ha lenne mondanivalód meg véleményed a mocskolódáson kívül, akkor lehetne.

El hombre Topóval már több témában jókat vitatkoztam, sőt egyszer majdnem EGYET is értettünk, de te még elég távol vagy ettől a szinttől.


Te viszont nagyon mellé lőttél TPK vadász! Nincs másik nickem.

Ha a felmosás alatt teleszarást értesz, akkor igazad van. Next, te, JackHárpi, ouroboros, meg a hozzátok hasonló pár balfék rendesen moderált fórumokról simán ki lenne tiltva floodolásért és a topikok szétoffolásáért.

Megint elmondom itt nem vagy se necromancer, paladin meg végképp nem, csak egy NICK. Ugyanúgy mint ÉN.


Ha az lenne aminek lefestitek maricón, akkor bajban lennél. Szerencsére szájhősökre se nekik se az AH-nak nincs kapacitása, bár egy pár életveszélyes fenyegetőt megérné nyilvánosan meghurcolni. (ez a GyF-et fenyegetőkre is vonatkozik. Nálam nincs kettős mérce).


Nem baj. Pont nem érdekel mit gondolnak a hozzád hasonló nímandok.


És ez mi ha nem személyeskedésbe oltott flood?

El sem hiszem, hogy ezt valaki le merte így írni és még cselekvőképesként van nyilvántartva.


Ennek mi köze a válaszomhoz? Ja, semmi. Mondjuk tőled ennyit vártam guildmaster.


Ez van, még nem tökéletes a rendszer. Úgyis szerettek rettegni, miért ne tegyünk a kedvetekre (és a sajátunkra).

Tudod ahogy Kövér László mondta, attól hogy paranoiás vagy még nem jelenti hogy nem üldöznek!


OK legyen tiéd az utolsó szó. Höhöhö.


Nem. Ez olyan mint a potyautasok vagy fizessenek, vagy szálljanak le.


már megint mindenki szoclib...bocs én konzlibb vagyok :D

evan
ettől még azok ott fenn hülyék


Nem, ezt nekem. Bár tartok tőle hogy a hozzád hasonló gerinces magyarul beszélő liberálisnak látszó személyek ezt is ki tudják forgatni.


Pedig erre készültem, mert te verziód igencsak könyv és elméleti szakember szagú.


Nem az a legnagyobb probléma, hogy esetleges manipulációk vannak a kérdőívben. A probléma az, hogy ez a konzultáció teljesen felesleges. 2012.-et írunk, ilyenkor már álkonzultálni kéne hanem megfogni a szekeret és vezetni. felesleges pénzkidobás. elküldeni csomó helyre a levelet, miközben az emberek nagy része el sem olvassa, aki meg elolvassa és kitölti az is feleslegesen teszi, mert az egész csak bohóckodás. Minap persze Orbán azt találta mondani, hogy ők az emberekkel közösen kormányoznának...persze, csak ez látszat szintű.

Válaszok:
Netuddgi | 2012. május 31. 16:28

Lehet hogy újdonság, de erről szól a politika.

Tudod Kovács László efftárs a NATO alsógatyás pörölye is megmondta: "NEm elég tisztességesnek lenni annak is kell látszani."

Válaszok:
peninsulavaldes | 2012. május 31. 16:53

Bizony sokat tudhat ő a manipulációról:

"Oszkó Gyula, Piros László munkatársa volt BM ezredesként az ötvenes évek elején.

Két fia volt: Gábor és Károly.

Oszkó Péter pénzügyminiszter apját Oszkó Károlynak hívják.

Az Oszkó-nagypapa testvére, Oszkó Aladár aki Mód Aladár néven írta kommunista történész könyveit.

Az Oszkó-nagypapa másik testvére Oszkó Péter aki Mód Péter néven árulta hazáját 1956 után, 'magyar' ENSZ nagykövetként."

Érdekes család.


Mondhatta volna szebben ,kis lovag!Még ilyet!Egy álszent sötétben bújkáló offshor-lovag
hasonlitja drogdilerhez Orbánt?
Te aki annyi taposóaknát helyeztél el pü.
miniszterséged alatt,hogy ezer %-ban biztosak voltatok a kormány bukásában!Rásegitett az
egész liberálbolsevik kórus,megtámogatva oly
magas helyekről,mint Clintonné őnagysága,meg
Chon -Bendit bandája,egészen Tabajdi Csabán
át Gurmai Zitáig.A csúcs a "Kis Kócos" egykori
külügyminiszter volt.
Te pofázol,aki a MALÉV,mint nemzeti légitársaság
egyik istápolójaként-mint titkos vezető a
konkurens Wizzarnál,úgy alávágtál a MALÉVNAK,
mint egy riksakuli a hastáncos nénikédnek Sanghayban!
Nézzük csak mi telett tőled:"...ezzel nagyjából
egy kábitószer-kereskedőhöz mérhető megoldást
tartalmaz,hiszen igyekszik tartósan félrevezetett,manipulált szellemi állapotban
tartani választóit,növelni,vagy fenntartani
a kiszolgáltatottak számát.S mindezt ráadásul az ő pénzükön teszi..."
Ez az!Ezt csináltátok ti a szédült Fletóval
és a szerény,de SZAKÉRTŐ Bajnaival,aki ártatlanabb a ma született báránynál.
Most nagy a pofád!Talán reménykedsz a csodában?
Vigyázz,szólok a rátóti legényeknek!Most nem
hiszem,hogy kedved lenne "elgágintani magad,
ha ők egyster elkapják a gigádat!


Nem újdonság.
Igen emlékszem Kovács László eme szavaira. Egyébként meg nem elég annak látszani, annak is kell lenni. valahogy így lenne helyes. attól ugyanis, hogy eljátsszuk a tisztességest, még nem leszünk azok, küldjünk ki bármennyi kérdőívet.


"A kormányzati kommunikáció egy kábítószer-kereskedőhöz méltó megoldást alkalmaz, hiszen igyekszik tartósan félrevezetett, manipulált szellemi állapotban tartani a választóit. "
Miért ti nem ezt csináltátok? Emlékszel az adócsőkentésetekre pubi? Es a szuprbruttóra?


Péter! Az a manupulatív és félrevezető, amit ti műveltetek akkor, amikor senki nem választott meg benneteket az ország vezetésére. Nagyon vissza szeretnétek kapaszkodni!


Grat. Te legalább érvelsz.

Egyben bizonyíték arra, hogyan lehet értelmezni/félreértelmezni egy demokratikus gesztust.

Ugye itt nem csak szakértők válaszolnak, hanem a "józan paraszti ész" is, azonkívül kihagyható az "érthetetlen/(manipulatív?)" kérdés.

A demokrácia minden jók legjobbika!
Lehet egy demokrácia is diktatúra is egyben?


Én csak a fenti szöveget látom, meg egy csatolt Index cikket? De hol vanak Oszkó érvei?


Egy ilyen kérdőív azért gondolkodásra és döntésre késztet,de a felelősség a kormányé és nem lehet a "népre" mutogatni.

Másrészt a válaszoktól függ egy sor más lépés is amit itt és ott még nem is láthatunk.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó