Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 28. 14:49

Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.

„Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.


Úszóválogatottunk - minden korábbi sikerét felülmúlva - parádésan szerepelt az Európa-bajnokságon. Jó volt látni, ahogy versenyzőink egymásért is küzdve érték el nagyszerű eredményeiket. Alig szállt ki valaki a vízből és nyert érmet önmagának, máris ment váltót úszni, hogy a többiek is dobogóra állhassanak.

Külön öröm volt, hogy mindez hazai medencében, a 2006-ban felavatott debreceni uszodában történt. Nem szeretném elkiabálni, de Kiss László és csapata a londoni olimpián is emlékezetes pillanatokkal ajándékozhatja meg a magyarokat.

Gratulálok valamennyi versenyzőnek, edzőnek, az Európa-bajnokság szervezőinek! Köszönjük!”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37000


Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nagyon hiányoztál Böszme.
Amúgy rólad meg a medencéről az jut az eszembe amikor külön céget alapítottál arra, hogy a házi úszómedencéd építésének ÁFÁ-ját vissza tudd igényelni. Elvégre te olyan szegény vagy, hogy erre nagyon szükséged volt.
Szóval jobb ha csöndben maradsz...


Ez a félkegyelmű már a receptjeit sem tudná leírni anélkül, hogy ne csempészne bele egy kis fasisztázást, de legalább Orbánozást. Szánalmas egy futóbolond. De mindannyian hálásak lehetünk neki amiért eltakarította az SZDSZ-t és jó úton van ahhoz, hogy ezt az MSZP-vel is megtegye.


Fletó, muszáj neked belerondítani mindenbe, csak azért, hogy mások sikerei fényéből rád is essen valami? Észre sem veszed, hogy mások, érdemesebbek elé tolakszol? Mások érdemeit aktuálpolitizálod, a saját végtelenül kisstílű politikai céljaid érdekében. (Hogy futott Athénből ugyanez a sportminiszteri láb és ami a kettő között van. Gyalázat.)


Hidd el szóra sem érdemes!

Válaszok:
Negue | 2012. május 28. 22:17

....mint az adott cikk írója a Facebookról!


Feri hitelesebb volt amikor beköltöztél az Avasra.. Mindenki tudja hogy a kocogáson kívül minden sporthoz hülye vagy..


Mi a bajod a román csajokkal te férges?


meglepő, mikor dicsérnek valakit, valakiket, akkor is azzal vannak elfoglalva az emberek, ki dicsér..

ez pont olyan, ha letennének eléd egy millió forintot, hogy a tiéd, te elkezdenéd szapulni a csókátHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó