Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 28. 14:49

Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.

„Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.


Úszóválogatottunk - minden korábbi sikerét felülmúlva - parádésan szerepelt az Európa-bajnokságon. Jó volt látni, ahogy versenyzőink egymásért is küzdve érték el nagyszerű eredményeiket. Alig szállt ki valaki a vízből és nyert érmet önmagának, máris ment váltót úszni, hogy a többiek is dobogóra állhassanak.

Külön öröm volt, hogy mindez hazai medencében, a 2006-ban felavatott debreceni uszodában történt. Nem szeretném elkiabálni, de Kiss László és csapata a londoni olimpián is emlékezetes pillanatokkal ajándékozhatja meg a magyarokat.

Gratulálok valamennyi versenyzőnek, edzőnek, az Európa-bajnokság szervezőinek! Köszönjük!”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/37000


Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nagyon hiányoztál Böszme.
Amúgy rólad meg a medencéről az jut az eszembe amikor külön céget alapítottál arra, hogy a házi úszómedencéd építésének ÁFÁ-ját vissza tudd igényelni. Elvégre te olyan szegény vagy, hogy erre nagyon szükséged volt.
Szóval jobb ha csöndben maradsz...


Fletó, muszáj neked belerondítani mindenbe, csak azért, hogy mások sikerei fényéből rád is essen valami? Észre sem veszed, hogy mások, érdemesebbek elé tolakszol? Mások érdemeit aktuálpolitizálod, a saját végtelenül kisstílű politikai céljaid érdekében. (Hogy futott Athénből ugyanez a sportminiszteri láb és ami a kettő között van. Gyalázat.)


Hidd el szóra sem érdemes!

Válaszok:
Negue | 2012. május 28. 22:17

....mint az adott cikk írója a Facebookról!


Mi a bajod a román csajokkal te férges?


meglepő, mikor dicsérnek valakit, valakiket, akkor is azzal vannak elfoglalva az emberek, ki dicsér..

ez pont olyan, ha letennének eléd egy millió forintot, hogy a tiéd, te elkezdenéd szapulni a csókátHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó