Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 21. 07:24

Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

„Hogy a plágiumvád »megdőlt«, vagyis hogy meg lett cáfolva, ebben a formában persze – a bizonyítási és cáfolási kötelezettségek és lehetőségek természete folytán – nem mondható ki, de hogy a bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

Mindezek után azonban azt joggal kérdezheti meg tőlem a kedves olvasó, mi a csudának kell akkor ezzel a váddal megint egyszer foglalkoznom? Nos, azért, mert nem egyszerű magánügyről van szó, jóllehet egy igaztalan váddal akkor is foglalkozni kell, ha magánügy. Itt azonban a Demokratikus Koalíció nevű párt jövőjéről is szó van.

A föntiekből kitűnik, hogy az ügynek jogi következményei nem lesznek, mert nem lehetnek – legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Morális szempontból azonban, aki akarja, mint gyanúra továbbra is hivatkozhat rá, ahogyan hivatkozni szokás az őszödi beszéd retorikus túlzásaira mint egzakt tényállításokra (»Hazudtunk reggel stb.«) A jobboldali megítélésekkel aligha érdemes foglalkoznunk, de a baloldalon is létezik a volt pártelnökkel és miniszterelnökkel szembeni gyűlölet. Ennek okai egy szociálpszichiátriai elemzés tárgyai lehetnének, én a jelenséget leginkább a fordított machiavellizmus és a politikai mazochizmus címkéivel tudnám jellemezni.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36730


34 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


gyurcsányi ártatlan, mint a maszületett bárány.
Mindig is az volt.
És ahogy a Fidesz elszámoltatta, mindig is az lesz.
Oszt jónapot.

(Adót,csekket, bírságot e sorok olvasója szaladjon befizetni, de mint a villám!)


Igen. Egy ország tudja, hogy a Csótány csalt, plagizált, lopott.
Mégis ez az eredmény.
Megérett már sok tekintetben az igazságügy egy komolyabb reformra.


HASZID(Hazug Aljas SZemét Idióta Disznó) vagy te is, meg a védenced is.
Minden voltatok, semmik lesztek!
Csak az undor maradt veletek kapcsolatban!
Lehet, hogy valaki még leönti barna, okker festékkel (szarszin) valamelyik emlékműveteket, de már erre seméltatunk benneteket!
Nem léteztek, mert nem veszünk rólatok tudomást!


..."Ágnes asszony a patakban fehér ruháját mossa, mossa....."

Válaszok:
TaTa86 | 2012. május 21. 08:55

"A választók megbocsátották Hornnak, hogy pufajkás volt, Medgyessynek, hogy ő volt a D-209, vagy legalábbis figyelmen kívül hagyták, és nem törődtek vele. "

Ez nem igaz.
Ne reménykedjen!
Gyurcsánynak sem fogunk megbocsátani soha, és nem csak a szakdolgozatai miatt.


Egy igazi akasztanak való kommunista disznó!


"Itt azonban a Demokratikus Koalíció nevű párt jövőjéről is szó van."

Tévedésben leledzik a bácsi. Nincs jövője. Százszor levitézlett harmadvonalbeli lúzerekből áll a csapat, nem egy nyerő formáció.


Hát nem semmi ez a fiú, véreim... joggal kérdezheti tőle a nyájas olvasó, miért foglalkoz még mindég... mivel a nyájas olvasó nem kérdezi, mivel a kutya sem kíváncsi rája, ő megkérdezi saját magát. Az meg, hogy "Hazudtunk reggel..." néki nem sajnálatos tény, hanem retorikai túlzás!! Ebben téved a legnagyobbat: " a volt pártelnökkel és miniszterelnökkel szembeni gyűlölet. Ennek okai egy szociálpszichiátriai elemzés tárgyai lehetnének" - mer' nem a volt, hanem a jelenlegi miniszterelnökkel szembeni pathologikus gyűlölet képezhetné cihiátriai vizsgálódás tárgyát, de ezek az ügyes fiúk jól bezárták a cihiátriai intézetet. Biztos, ami biztos.


Úgy néz kiLendvai, mint az öreg Bolgár Gyuji. Ezért aztán el sem olvasom mit ír.


fehér lepedőjét :)

De ide inkább ez illik:
"S Ágnes asszony a patakban
Régi rongyát mossa, mossa -"


Miután Gyurcsány "nem találja" a szakdolgozatát, állandóan ott lebeg felette az, hogy hazudik. Újból. Az, hogy nem adott egy példányt még az anyjának sem ez az első generációs "értelmiségi" csak akkor hihető, ha feltételezzük, hogy nem is volt mit.


"Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos."

A tisztáramosásnak meg esélye sincsen, hiszen valaki, akinek nagyon érdekében állt eltüntetni a corpus delictit, az meg is tette.

Nekem négy szakdolgozatom van, de egyiket sem kellene keresnem. Még nem is találkoztam olyannal, aki ne tudná a szakdolgozatát felmutatni, ha akarná.
Mert olyan nincs is.

De ha egyszer az a szakdolgozat az érintett ellen vallana, akkor mit tehet a szerencsétlen? Jó időben és jó helyen tesz róla, hogy ne vallhasson. Megtehette. Mint bennfentes, még inkább.

Ennyi.
Kár minden további nyögdécselés, makogás meg hablatyolás.


Gyurcsányt csak az elévülés mentette meg, hogy törvénytelen gazdasági ügyei miatt felelősségre vonják.

A hazai pályán, zárt körben elmondott, tehát nyilván egy az egyben értendő öszödi beszédet az egész balliberális sajtó csűrte, csavarta, fényezte, hogy az ellenkező értelmet hozzák ki belőle.

A diplomamunkája körül felmerült kérdések magyarázatán, akár csak az öszödi beszéd esetében nem csak pártja, hanem egy egész sajtóhadsereg munkálkodott, holott ez lényegében magánügy.

A felsorolt esetek egyikében sem bizonyosodott be az ártatlansága, hiába takargatták, ködösítették, hiába forgatták ki eredeti jelentésükből a történéseket.

A Debreczeni által írt könyvben nyíltan elmondja, hogyan, milyen stratégiával forgatták ki Kövér László köteles beszédét eredeti értelméből. Ennek fényében kell nézni, ennek szellemében kell értelmezni elködösített ügyeit, egész politikai pályafutását.

Válaszok:
luga | 2012. május 21. 09:14

Pontosan így van. Egy ökör, vagy erkölcsi nulla, vagy hulla, ha még azt sem tudta felmérni, hogy a köteles manipulációra nem büszkének kellene lennie, hanem mélyen hallgatni róla.


Megdőlt a plágiumvád? Ez nekem új!


Vona Gábor jobban belemehetett volna a Hupikék törpikékbe....mondhatta volna, hogy Törp-gyárban
gyártódik a demokratikus ellenzék. Olyan "törp", hogy alig látszik. Ezen már egy szakdolgozat se nem oszt, se nem szoroz.


Mért biztos a Lendvai benne, hogy a szakdolgozat-ügynek már vége?
Mert pontosan tudja, el lett égetve!


Aki ezeket a szakdolgozatokat, és abban az újszerüséget keresi téved. A szakdolik zöme másolás. Hol is tartana a világ ha az előirásnak megfelelően minden ilyen irás hasznos információkat hordozna? Azonban a cikk szerzője, aki a- rettegő- nevet is felvehetné, téved a dk jövője, mint a kezdete is teljes kudarc.


"A Chicago Tribune internetes kiadásában Philip Hersh április elején a plágiumra hivatkozva több cikkben is szorgalmazta Schmitt Pál kizárását a NOB-ból. Azzal is érvelt, hogy Schmittnek az Európai Parlament és a NOB által kiadott hivatalos életrajzában az szerepelt, hogy megszerezte a PhD fokozatot, holott csak egyetemi doktor volt. Hersh szerint a lemondott magyar elnök többet ártott az olimpiai szervezetbe vetett bizalomnak, mint egy doppingoló, ezért ha nem mond le, a NOB-nak ki kell őt zárnia a tagjai közül."

Ennyi.


1. A "jobber" SP a pártállamban miniszterhelyettesi rangban volt, úgyhogy csak annyira jobber, mint Kádár, vagy bármelyik másik utolsó mocskos büdös komcsi.
2. Mindenki lemondott, akiről bebizonyosodott, hogy plagizált, és ezzel jogtalanul szerzett meg végzettséget, vagy tudományos fokozatot. Úgyhogy még csak nem is értem, mi a gondod a lemondásokkal.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó