Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 21. 07:24

Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

„Hogy a plágiumvád »megdőlt«, vagyis hogy meg lett cáfolva, ebben a formában persze – a bizonyítási és cáfolási kötelezettségek és lehetőségek természete folytán – nem mondható ki, de hogy a bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

Mindezek után azonban azt joggal kérdezheti meg tőlem a kedves olvasó, mi a csudának kell akkor ezzel a váddal megint egyszer foglalkoznom? Nos, azért, mert nem egyszerű magánügyről van szó, jóllehet egy igaztalan váddal akkor is foglalkozni kell, ha magánügy. Itt azonban a Demokratikus Koalíció nevű párt jövőjéről is szó van.

A föntiekből kitűnik, hogy az ügynek jogi következményei nem lesznek, mert nem lehetnek – legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Morális szempontból azonban, aki akarja, mint gyanúra továbbra is hivatkozhat rá, ahogyan hivatkozni szokás az őszödi beszéd retorikus túlzásaira mint egzakt tényállításokra (»Hazudtunk reggel stb.«) A jobboldali megítélésekkel aligha érdemes foglalkoznunk, de a baloldalon is létezik a volt pártelnökkel és miniszterelnökkel szembeni gyűlölet. Ennek okai egy szociálpszichiátriai elemzés tárgyai lehetnének, én a jelenséget leginkább a fordított machiavellizmus és a politikai mazochizmus címkéivel tudnám jellemezni.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36730


Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


gyurcsányi ártatlan, mint a maszületett bárány.
Mindig is az volt.
És ahogy a Fidesz elszámoltatta, mindig is az lesz.
Oszt jónapot.

(Adót,csekket, bírságot e sorok olvasója szaladjon befizetni, de mint a villám!)


"A választók megbocsátották Hornnak, hogy pufajkás volt, Medgyessynek, hogy ő volt a D-209, vagy legalábbis figyelmen kívül hagyták, és nem törődtek vele. "

Ez nem igaz.
Ne reménykedjen!
Gyurcsánynak sem fogunk megbocsátani soha, és nem csak a szakdolgozatai miatt.


fehér lepedőjét :)

De ide inkább ez illik:
"S Ágnes asszony a patakban
Régi rongyát mossa, mossa -"


Miután Gyurcsány "nem találja" a szakdolgozatát, állandóan ott lebeg felette az, hogy hazudik. Újból. Az, hogy nem adott egy példányt még az anyjának sem ez az első generációs "értelmiségi" csak akkor hihető, ha feltételezzük, hogy nem is volt mit.


"Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos."

A tisztáramosásnak meg esélye sincsen, hiszen valaki, akinek nagyon érdekében állt eltüntetni a corpus delictit, az meg is tette.

Nekem négy szakdolgozatom van, de egyiket sem kellene keresnem. Még nem is találkoztam olyannal, aki ne tudná a szakdolgozatát felmutatni, ha akarná.
Mert olyan nincs is.

De ha egyszer az a szakdolgozat az érintett ellen vallana, akkor mit tehet a szerencsétlen? Jó időben és jó helyen tesz róla, hogy ne vallhasson. Megtehette. Mint bennfentes, még inkább.

Ennyi.
Kár minden további nyögdécselés, makogás meg hablatyolás.


Pontosan így van. Egy ökör, vagy erkölcsi nulla, vagy hulla, ha még azt sem tudta felmérni, hogy a köteles manipulációra nem büszkének kellene lennie, hanem mélyen hallgatni róla.


Mért biztos a Lendvai benne, hogy a szakdolgozat-ügynek már vége?
Mert pontosan tudja, el lett égetve!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó