Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 21. 07:24

Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

„Hogy a plágiumvád »megdőlt«, vagyis hogy meg lett cáfolva, ebben a formában persze – a bizonyítási és cáfolási kötelezettségek és lehetőségek természete folytán – nem mondható ki, de hogy a bizonyítása nem sikerült, az bizonyos. Annak tehát, aki ki akar tartani mellette, a jövőben kissé jobban kell fölkötnie majd az alsóneműjét.

Mindezek után azonban azt joggal kérdezheti meg tőlem a kedves olvasó, mi a csudának kell akkor ezzel a váddal megint egyszer foglalkoznom? Nos, azért, mert nem egyszerű magánügyről van szó, jóllehet egy igaztalan váddal akkor is foglalkozni kell, ha magánügy. Itt azonban a Demokratikus Koalíció nevű párt jövőjéről is szó van.

A föntiekből kitűnik, hogy az ügynek jogi következményei nem lesznek, mert nem lehetnek – legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Morális szempontból azonban, aki akarja, mint gyanúra továbbra is hivatkozhat rá, ahogyan hivatkozni szokás az őszödi beszéd retorikus túlzásaira mint egzakt tényállításokra (»Hazudtunk reggel stb.«) A jobboldali megítélésekkel aligha érdemes foglalkoznunk, de a baloldalon is létezik a volt pártelnökkel és miniszterelnökkel szembeni gyűlölet. Ennek okai egy szociálpszichiátriai elemzés tárgyai lehetnének, én a jelenséget leginkább a fordított machiavellizmus és a politikai mazochizmus címkéivel tudnám jellemezni.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36730


Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


gyurcsányi ártatlan, mint a maszületett bárány.
Mindig is az volt.
És ahogy a Fidesz elszámoltatta, mindig is az lesz.
Oszt jónapot.

(Adót,csekket, bírságot e sorok olvasója szaladjon befizetni, de mint a villám!)


"A választók megbocsátották Hornnak, hogy pufajkás volt, Medgyessynek, hogy ő volt a D-209, vagy legalábbis figyelmen kívül hagyták, és nem törődtek vele. "

Ez nem igaz.
Ne reménykedjen!
Gyurcsánynak sem fogunk megbocsátani soha, és nem csak a szakdolgozatai miatt.


fehér lepedőjét :)

De ide inkább ez illik:
"S Ágnes asszony a patakban
Régi rongyát mossa, mossa -"


"Hogy a plágiumvád bizonyítása nem sikerült, az bizonyos."

A tisztáramosásnak meg esélye sincsen, hiszen valaki, akinek nagyon érdekében állt eltüntetni a corpus delictit, az meg is tette.

Nekem négy szakdolgozatom van, de egyiket sem kellene keresnem. Még nem is találkoztam olyannal, aki ne tudná a szakdolgozatát felmutatni, ha akarná.
Mert olyan nincs is.

De ha egyszer az a szakdolgozat az érintett ellen vallana, akkor mit tehet a szerencsétlen? Jó időben és jó helyen tesz róla, hogy ne vallhasson. Megtehette. Mint bennfentes, még inkább.

Ennyi.
Kár minden további nyögdécselés, makogás meg hablatyolás.


Mért biztos a Lendvai benne, hogy a szakdolgozat-ügynek már vége?
Mert pontosan tudja, el lett égetve!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó