Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 18. 14:06

Kormányra jutása esetén eltörli a telefonadót az MSZP – ígérte Tóbiás József frakcióigazgató. Lukács Zsoltán, frakcióvezető-helyettes sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a médiatörvény aláírása Áder János vizsgája lesz.

Ha kormányra jut, az MSZP eltörli a távközlési adót, amelynek bevezetéséről pénteken döntött a parlament. Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója arról beszélt: a szolgáltatók közleményeiből világossá vált, hogy a telefonadót a kormánypárti nyilatkozatokkal szemben az emberek fogják megfizetni, tehát megszorításról van szó. Az MSZP-s politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy a távközlési szektorra kivetett – jövőre megszűnő – ágazati különadó az Európai Bizottság elé kerül. Ha pedig a bíróság jogsértőnek találja azt, az új alaptörvény átmeneti rendelkezései szerint az államot terhelő fizetési kötelezettség teljesítésére hozzájárulást kell megállapítani, így azt is az emberekre terhelheti a költségvetés.

Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes a médiatörvény megváltoztatását bírálta. Szerinte a törvényjavaslat – amelynek módosító indítványairól pénteken döntött a Ház – nem orvosolja a legfontosabb kifogásokat, nem változtat a médiatanács hatáskörén és összetételén. Hozzátette: megítélésük szerint az elfogadott módosítók egyike a Klubrádió „megsemmisítését” szolgálja, lehetővé téve, hogy a Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság Médiatanácsa ne hajtsa végre a rádióadónak kedvező bírósági döntéseket.

Lukács Zoltán azt mondta, ha a parlament a jövő héten elfogadja a médiatörvény módosítását, „a sajtószabadság Áder János köztársasági kezébe kerül”. Az MSZP ezért arra szólítja fel az államfőt, hogy az alkotmányosság őreként ne írja alá a médiaszabadság korlátozását szolgáló törvénymódosítást, és lépjen fel a Fidesznél, hogy a jövőben tartózkodjon a jogállami normákkal ellentétes lépésektől. A szocialista politikus szerint ez Áder János vizsgája lesz: ha átengedi az említett szabályozást, világossá válik, hogy az államfő békülékenysége csak álca volt.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36668


20 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


A múltat töröljétek el, de végképp! A rabszolgahad már nem indul veletek, leszerepeltetek, végleg.


Na, akkor sokáig fizetni fogjuk.

Válaszok:
johnnyrotten | 2012. május 18. 14:23

"Ha A Fidesz kormányra jut 2014-ben is, eltörli az MSZP-t" :-))


Cserébe a sok jóért visszahozzátok a progresszív SZJA-t. Amit nyerünk a réven... nekem egyszerűen nem éri meg egy újabb adóátrendezésre szavazni, volt már belőle épp elég.


És mi lesz az ingyen utazással?

Ha kormányra kerül az MSZP. Soha napján.


Kormányra jutásotok esetén???

Mégis melyik országban akartok ti kormányra kerülni, whiskysdoboz-huszárok?
Amikor raklapszám toltátok ki a kenőpénzeket és az ingatlanpanamázás summáját; "házi" gyermekszervezeteket gründoltatok, és azon keresztül sajátítottátok ki a közpénzeket, milliókat tömtetek a marxista-leninista filozófusaitok zsebébe, és lehetett tejelni az EU-s pályázatíró MSZP-s családi vállalkozásaitoknak, pszeudó (casino) beruházásokat támogattatok közpénzből, és virágzott a többszáz milliós végkielégítés-biznisz. Folytassam?

Eltörlitek a telefonadót? Hú, ez gáláns ajánlat, aztán kapjuk helyette a hatalmas víz-, gáz- és csatornadíjáremelést, a bérletáremelést, ingatlanadót,stb. Ki az, aki elhiszi, hogy ti nem emelnétek az adókat, testvér? Hiszen miből fizetnénk vissza a 2008-as IMF-hitelt és a többi államadósságot egy ilyen válságos időszakban?


Inkább maradjon a telefonadó, csak sose lássuk többé ezt a link pofátlan bandát.


Hogy szerinted mi a kívánságműsor, meg mi nem, a kutya sem szarja le.
A hozzád hasonló korcs.


Vén szar!
Adók voltak, adók lesznek. De egyben biztos lehet. Magát az esze miatt sohasem fogják megadóztatni.
Amúgy kiengedték a francia sitkóról, vagy úgy szökött meg?
Vén langyos!


Vén szar! Maga csak kérdez, de nem válaszol. Mi maga, vén hibbant, a körmös Bauer nevű kihallgatótiszt?
Kapja be a maci faszát és két cuppantás közben meséljen, milyen disznóságokban vett részt Franciaországban. Mert állandóan arról pofázik.
Rottyantós!


Vén szar!
Az igazság általában félúton található, kivétel maga.
Maga egy orbitális barom, aki a francia sitkón bemelegedett, és itt partnert keres.
Forduljon mielőbb szakemberhez, mielőtt egy jóérzésű heteró helyre nem pofozza azt a roggyant agyát. Maga olyan meleg, mint egy nagykapacitású rezsó.
Vén köcsög!


Ha kormányra jut, hehehe.


Ejnye, Piaff, mi ez a csúnya rasszista duma?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó