Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 11. 07:26

Ma is a liberálisra maszkírozott kriptokommunisták szeretnék megszabni, mit gondoljanak rólunk a vén kontinensen.

„Lehet, hogy mégis igaza van Hellernek, hiszen ötvenkét évvel apám földönfutóvá tétele után is Heller, a véreskezű Lukács tanítványának véleményére kíváncsi Európa, és nem azokéra, akik a saját szemükkel látták a rendőri brutalitást 2006 őszén a pesti utcán. Ma is a liberálisra maszkírozott kriptokommunisták szeretnék megszabni, mit gondoljanak rólunk a vén kontinensen.

Heller most éppen azt szeretné elhitetni a német lap olvasóival, hogy a Fidesz erősíti ebben a népben azt az érzületet, hogy »Mi voltunk a legnagyobbak, a legjobbak és sosem értettek meg minket. Az EU is félreért minket, nem értik meg, hogy mi mások vagyunk, mint a többi európai nép. Inkább nekik kellene tőlünk tanulni, ám ők csak kritizálnak minket«. Ami egy orbitális hazugság. Természetesen a Fidesz vezető politikusai soha nem mondtak olyat, hogy mi bármely népnél is különbek volnánk, olyat igen, hogy nem vagyunk rosszabbak, tehetségtelenebbek másoknál. Már ez is bűn? És vajon kikre gondol Heller Ágnes, amikor »egyszerűbb polgárokról« beszél, akik csak pénzt akarnak kapni Európától? Mert akikkel mi találkozunk nap mint nap a munkánk során, azok túlnyomó többsége csak becsületes munkát és tisztességes bért szeretne, amiből biztonsággal el tudja tartani a családját egyik fizetéstől a következőig.

Az oldenburgi zsűri így méltatta Hellert: »Mint európai és kozmopolita fejjel gondolkodó értelmiségi, lenyűgöző példát mutatott egy ijedt Európának.« Mire is?”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36431


110 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Matild, Matild.
erre az "írásodra" nem is érdemes reagálni. Aki nem tartja tiszteletben más véleményét, az ne menjen sem újságírónak, se másnak.

Válaszok:
Hunor N. | 2012. május 11. 07:50
OmegaMale | 2012. május 11. 08:50
bendeguz | 2012. május 12. 08:16

Ez a Heller nevű büdösbanya egyszer már bizonyított Európa előtt, hogy mekkora hazug. Az ilyen ember véleményét hogyan lehetne tiszteletben tartani?


Nagggyon színvonalas mind az "írás", mind a kommentek. Már-már Fábrys.


....ez ám a kettős mérce matild!

...szerintem lemaradtál a NER legújabb vonaláról...Fuss neki még egyszer Áder beiktatási beszédének...azután olvass Bayert.


Ez a Matild nem egyszerűen bolond. Azok se, akik eszik.

Hogy Hellert tisztelik és megbecsülik Európa szerte? Nahát! Tetszett volna valami életművet az asztalra tenni és akkor nem másokét kellene fikázni.

Ennél az "Európa Hellerékre hallgat" dumánál meg nincs is szánalmasabb.
Ha Európa Hellerékre hallgat, kedves naridroidok, akkor Magyarországnak Helleréket kell megválasztani. Akkor ugyanis Magyarország diktálna Európának.
Marhák!

Ovitokat azért látja rajtatok kívül mindenki egy tahó kis parasztnak, mert egy tahó kis paraszt.

Válaszok:
OmegaMale | 2012. május 11. 08:54
Selamat | 2012. május 11. 12:47

A helyzet az, hogy Heller HASZID(Hazug Aljas Szemét Idióta Disznó). Nem érdemes rá szót vesztegetni. Tény, hogy Lukács tanítvány, tény, hogy a gyűlölködő kaszton belül tisztelik, de amúgy egy hiteltelen senki.


Torkos Matild jókat szokott írni, de ez nem jó.
Írása éppen olyan elfogult, mint Heller Ágnes nyilatkozata.
Heller Ágnes ugyanis nem Gyurcsány, Grétzy, Debreczeni stb. Heller, szerintem, nem hazudik. Ő így gondolja.
Hogy miért? Ennek megfejtése meghaladja a képességeim. (De benne lehet valami régi trauma.)

Válaszok:
abcd | 2012. május 11. 13:55

Heller véleményéről is lehet másnak véleménye. És azt nem kevésbé nyomatákosan előadhatja, mint Heller.

Allítasz dolgokat, kinyilvánítod a véleményedet és utána mindenki kussoljon?

Senki nem akadályozta meg Hellert, hogy elmondja az érzéseit. Ez nem jelenti azt, hogy egyet kéne vele érteni. Érvelni sem lehet a véleménnyel szemben, mivel nem ténekre épül, hanem vélelmekre, szubjektív elemekre.

Nem amrad más, mint minden alkalommal emlékeztetni Heller és a fajtáját, hogy minden hatást ellenhatás követ.

Hogy ha később esetleg elfogyna körülötte a levegő és már a németek se lesznek rá kíváncsiak, akkor ne vágjon arcokat, hanem fogyassza egészséggel, amit főzött.

Válaszok:
Secnir | 2012. május 11. 09:20
Negue | 2012. május 11. 10:08

Azt sem tudják Európában, hogy kik ezek az emberek. A külföld azt tudja rólunk, amit valaki hajlandó elmondani rólunk a saját nyelvén (mert nem jönnek ide és járnak a végére a tényeknek). Ebben a trndben egyszer lesz egy forduló és akkor vége lesz a nácikártyázásnak.

Válaszok:
G. Pantyelejevics | 2012. május 11. 09:42
duzur | 2012. május 11. 18:33

Igaz, csak a Heller még levesbe sem jó, még egy kannibál törzsnél sem.


"Heller véleményéről is lehet másnak véleménye. És azt nem kevésbé nyomatákosan előadhatja, mint Heller."
ebben igazad van.
viszont a véleménynyilvánításnak vannak formái (kulturált formái), aminek matild néni nem felel meg. ha a 'véleményéből' kivonom a kötőszavakat, sértéseket, jelzős szerkezeteket, idézeteket, akkor elmondom, mi marad a 'véleményéből':

" Heller a hazug

Torkos Matild mno.hu"


Günter Grass Izraelt bíráló írásának persze itthon nem volt túl nagy sajtója. Én legalábbis csak a Magyar Fórumban olvastam - magyarul is.


Te azt hiszed ennyire zárt a világ? 2012-ben? Sajnállak.


Dehogynem. Ennyi telik tőle. Aztán ha valahol ha a panelproli kifejezést hallja, akkor majd felháborul. Hogy micsoda izé. Sértés. Meg hatalmi gőg.


A németek most sem, és eddig sem voltak kiváncsiak Hellerre! Ez egy irányított dolog a német médiában, a német átlag ember azt sem tudja, hogy ki az a Heller. Irigylem is őket ezért!


Érdekes, ha ezek szegények szenilisek (pl. Konrád, Kertész Ákos, Heller, Lendvai, hogy csak a "fontosabbakat" említsem,nekik miért csak egy irányban működik a szenilitásuk? Ugyanis az előző 8 év alatt szinte semmi kritikát nem fogalmaztak meg! Sőt minden ballib kormány hagyta, hogy nyíltan náci karlengetős gyűlések legyenek (lásd Szabó Albert és akármilyen Diána). Majd ezután persze a "szenilisek" rögtön kritizálták: az akkori Fidesz ellenzéket, vagyis, Összemosták őket a nácikkal! NA ENNYIT A SZELEKTÍV SZENILITÁSRÓL! Aki ezt nem látja az tényleg szenilis! Vagy más.


Jav:Érdekes, hogy ezek...


"Ijedt" Európa? Először nem értettem, mitől is ijedt, aztán felidéztem Heller arcát....


A kommunistázás, fasisztázás, hazugozás sehova nem vezet, és ha az utca embere azt látja, hogy az újságíró, a filozófus és a politikus is bőszen helyez mindenkit véleménye miatt valamilyen szűk skatulyába, akkor ő is feljogosítva érezheti magát, hogy ezt tegye a hétköznapokban.

http://teadelutan.blog.hu/2012..

Válaszok:
Negue | 2012. május 11. 10:52

Milyen tuskóság már kedves Matild lekriptokommunistázni olyasvalakit, akit az igazi kommunisták elüldöztek a hazájából?

Válaszok:
röviden | 2012. május 18. 12:09

A teadélután cikkével talán egyet lehetne érteni, ha az ilyen "kiváló" emberek, mint Heller nem okoznának a kijelentéseikkel hatalmas károkat az országnak, és teszik mindezt tudatosan! A kommunistázásra láthatóan Európa, a füle botját sem mozdítja, de a fasisztázásra va (bizonyítékok nélkül)nagyon is vevő!


Ki látott Mo-on fasisztát és mikor?


ez tökéletesen így van ahogy írod


Ezt a Hellert sehol nem tisztelik. Csak kihasználják. Azok, akiknek a megállás nélküli rettegtetőkre van szükségük.

Ha Európa valóban Hellerékre hallgatna, már rég nem létezne. Viszont a világnak valóban van egy olyan kislétszámű rétege, amelyik állandóan fürkészi, majd búsásan meg is fizeti azokat, akik segitségükre állnak a rettegtetésben.

Az meg az olyan magyarok szégyene, mint Heller is, hogy ezt, a céljaikat másképp elérni nem tudó hivatásos rettegtetőket olyan mennyiséggel, és olyan gátlástalan szinvonalon szolgálják ki, hogy arra egyetlen más országból sem akad példa.

De szörnyű sors vár rájuk! Még van annyi idejük, hogy végignézhessék, amint minden rettegtetésük ellenére, egy egészséges mentalitású Magyarország növi ki magát.


Az utolsó mondat jó helyen van. Be is fog következni. Sajnálom, ha nem látod.


Ezzel a nagyon elterjedt és igényelt zsidózással két alapvatően súlyos hátrányt okozunk édes hazánknak.
Elöször is, a szóbeli zsidózás már vezetett tömeggyilkosságokhoz ezen a környéken. Ez sajnos, történelmi tény, és Európában az ehhez való viszonyulás alapvető morális mérték.
Másodszor pedig azok, aki ebben az ügyben érintettek, rendkívül hasznos tagjai lennének a magyar társadalomnak, ha nem kellene ezzel a társadalommal, mint ellenséges közeggel számolniuk. Ezt is már bizonyították a történelem során.
Tehát mindazok, akik nyíltan, vagy kódoltan zsidóznek, azok az ország és a nemzet felemelkedésének ellenségei.Dixi.


Nincs, meg nem is volt ebben a nőben semmiféle trauma soha. Ami van, az a gátlástalan, agresszív egoizmus. Saját bevalása szerint ifjukorában cionista volt. valószínűleg azért hagyta abba, mert Izraelben a 22. senki se lett volna, csak az itteni összefüggéseiben tudja megát eladni. Magyar héttér nélkül a lőtéri vadászkutya nem pisilné le.

Válaszok:
duzur | 2012. május 11. 18:07

Sötétség (reggel), délben (és este)! A torkos kisasszony megkapta a rendelést, és ő teljesített (a kriptokommunistáknak).


Erre mondja Henryk Broder, hogy elege van az ilyen jellegü megemlékezésekböl.


Hogy itt mi mindent nem rónak fel valakinek: fiatalon cionista volt, fiatalon kommunista volt, stb...Én meg csak azt rovom fel a Heller korosztályának, hogy nem akar visszavonúlni.

Azt persze tudom, hogy soha senki nem volt rajta kivül kommunista, mindenki csak hösiesen ellenállt...

Válaszok:
abcd | 2012. május 11. 18:41

Hát persze, hogy implicite Orbán azt jelzi, hogy a magyarok különbek mint a többi európai nép hisz folyton azt hangoztatja, hogy hamarosan minket fog követni minden ország, mert csakis mi tudjuk, hogy mi a helyes út.
Az a szerény kérés, hogy "munkát és kenyeret", mára már cseppet sem szerény hisz az egész nyugati világ komoly munkanélküliséggel küzd, miután rengeteg munkahely áttelepült Ázsiába. Pont azt forszírozzák egy idö óta a szocialisták(Hollande is), hogy uj munkahelyek megtermtésébe kell a kölcsönöket befektetni. Vagyis a munkahely mára nyugaton egy érték amihez bizony pénz kell.


Kis adalék az antiszemitizmus megértéséhez:

Máté evangéliuma 25. fejezetéből, 14-30-ig:
“Mert éppen úgy van ez, mint az az ember, a ki útra akarván kelni, előhívatta az ő szolgáit, és a mije volt, átadta nékik. És ada az egyiknek öt tálentomot, a másiknak kettőt, a harmadiknak pedig egyet, kinek-kinek az ő erejéhez képest; és azonnal útra kelt. Elmenvén pedig aki az öt tálentomot kapta, kereskedett azokkal, és szerzett más öt tálentomot. Azonképen a kié a kettő volt, az is más kettőt nyert. A ki pedig az egyet kapta, elmenvén, elásta azt a földbe, és elrejtette az ő urának pénzét. Sok idő múlva pedig megjött ama szolgáknak ura, és számot vetett velük. És előjövén a ki az öt tálentomot kapta, hozott más öt tálentomot, mondván: Uram, öt tálentomot adtál nékem; ímé más öt tálentomot nyertem azokon. Az ő ura pedig monda néki: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki a két tálentomot kapta, mondta: Uram, két tálentomot adtál volt nékem; ímé más két tálentomot nyertem azokon. Monda néki az ő ura: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki az egy tálentomot kapta, monda: Uram, tudtam, hogy te kegyetlen ember vagy, a ki ott is aratsz, a hol nem vetettél, és ott is takarsz, a hol nem vetettél; Azért félvén, elmentem és elástam a te tálentomodat a földbe; ímé megvan ami a tied. Az ő ura pedig felelvén, monda néki: Gonosz és rest szolga,...El kellett volna tehát helyezned az én pénzemet a pénzváltóknál; és én, megjövén, nyereséggel kaptam volna meg a magamét. Vegyétek el azért tőle a tálentomot, és adjátok annak, a kinek tíz tálentoma van. Mert mindenkinek, a kinek van, adatik, és megszaporíttatik; a kinek pedig nincsen, attól az is elvétetik, a mije van. És a haszontalan szolgát vessétek a külső sötétségre; ott lesz sírás és fogaknak vacogása.”

Ez „történet” az Újszövetségben, Jézus példabeszédeiben is többször olvasható...

Ehhez kapcsolódóan anyámtól anno ezt a „történetet” hallottam:
Volt egy kis faluban két szegény ember. Az egyik zsidó, a másik nem. Elmentek szolgálni egy módos gazdához, aki naponta adott nekik kenyeret és hagymát enni, és a hét végén pedig kiadta a heti bérüket. A zsidó eltette a kapott pénzt, a nem zsidó pedig vett magának jobb eleséget a következő hétre, a maradékot pedig elmulatta a barátaival a kocsmában. És ez így ment több éven át. A zsidó képes volt évekig kenyéren és hagymán élni, takarékoskodni, a nem zsidó nem. Aztán a zsidó megvette a megtakarított pénzéből a helyi kis szatócsboltot, ahol kevés haszonnal árulta a falusiaknak azt, amire a falusiaknak szükségük volt. A hasznot nem költötte el, hanem visszaforgatta a boltba, vagy kölcsönzött a falusiaknak szerény kamattal pénz, és talán továbbra is csak kenyéren és hagymán élt. Gyermekeit pedig taníttatta, tudván, hogy a tudás érték, és hogy azoknak már ne kelljen úgy szolgálniuk másokat, mint apjuknak korábban.
A faluban nagyon megutálták a zsidó embert, a módosságáért, és hogy volt pénze a gyermekei taníttatására is...


Annak aki bármilyen politikai véleményekre külsöségekkel érvel, annak ma nagyon melege lehet...


Csak akad itt valaki aki felmutatja azokat akik az elmúlt évtizedekben mindig csak az igazat mondták nyilvánosan. Persze Orbánon kivül.

Válaszok:
cerberus | 2012. május 11. 18:45

Mondjuk ez is egy érdekes licitálási alap. Mármint, hogy melyik politikus kúrt többet félre az elmúlt évtizedekben... Eszembe jút egy pár, de vannak itt nálam kompetensebbek is e témakörben...


Szerintem se ez a korosztály a jövö de a baloldalt még korai temetni.


Hát persze, hogy kevesen ismerik. Hány osztrák filozofust ismernek Magyarországon? Pedig azok is irnak politikai cikkeket.


Azért még van mit tanulni a náciktól fölényeskedésben... Mert ugyebár a legfelsöbbrendü a germán árja...


Engem nagyon megnyugtat, hogy a nem-zsidók mind példásan becsületesek!..


Duzur, nem az a baj, hogy cionista volt, felőlem most is lehetne az, sőtt az a baj , hogy már nem az.
Itthon a demokráciát félti egy ősbolsi múltal, külföldön atiszemitizmusról, nácikról papol, azok ellen akik még mindig fizetést szószéket adnak neki, holott már rég a nyuggerotthonban kellene keresztrejtvényt fejtenie.
Az egész ízléstelen, gusztustalan, azokkal együtt akik felhasználják.
Ha zsidó lennék szégyelném magam miatta. Eszméletlen sok kárt okoz a magyar zsidóságnak.


Vannak azért. Többek között:
http://www.youtube.com/watch?v..

http://www.youtube.com/watch?v..

de lehet sorolni ...
http://www.youtube.com/watch?v..


....

Válaszok:
duzur | 2012. május 11. 22:32

Kis adalék az antiszemitizmus eredéhez:

Máté evangéliuma 25. fejezetéből, 14-30-ig:
“Mert éppen úgy van ez, mint az az ember, a ki útra akarván kelni, előhívatta az ő szolgáit, és a mije volt, átadta nékik. És ada az egyiknek öt tálentomot, a másiknak kettőt, a harmadiknak pedig egyet, kinek-kinek az ő erejéhez képest; és azonnal útra kelt. Elmenvén pedig aki az öt tálentomot kapta, kereskedett azokkal, és szerzett más öt tálentomot. Azonképen a kié a kettő volt, az is más kettőt nyert. A ki pedig az egyet kapta, elmenvén, elásta azt a földbe, és elrejtette az ő urának pénzét. Sok idő múlva pedig megjött ama szolgáknak ura, és számot vetett velük. És előjövén a ki az öt tálentomot kapta, hozott más öt tálentomot, mondván: Uram, öt tálentomot adtál nékem; ímé más öt tálentomot nyertem azokon. Az ő ura pedig monda néki: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki a két tálentomot kapta, mondta: Uram, két tálentomot adtál volt nékem; ímé más két tálentomot nyertem azokon. Monda néki az ő ura: Jól vagyon jó és hű szolgám, kevesen voltál hű, sokra bízlak ezután; menj be a te uradnak örömébe. Előjövén pedig az is, a ki az egy tálentomot kapta, monda: Uram, tudtam, hogy te kegyetlen ember vagy, a ki ott is aratsz, a hol nem vetettél, és ott is takarsz, a hol nem vetettél; Azért félvén, elmentem és elástam a te tálentomodat a földbe; ímé megvan ami a tied. Az ő ura pedig felelvén, monda néki: Gonosz és rest szolga,...El kellett volna tehát helyezned az én pénzemet a pénzváltóknál; és én, megjövén, nyereséggel kaptam volna meg a magamét. Vegyétek el azért tőle a tálentomot, és adjátok annak, a kinek tíz tálentoma van. Mert mindenkinek, a kinek van, adatik, és megszaporíttatik; a kinek pedig nincsen, attól az is elvétetik, a mije van. És a haszontalan szolgát vessétek a külső sötétségre; ott lesz sírás és fogaknak vacogása.”

Ez „történet” az Újszövetségben, Jézus példabeszédeiben is többször olvasható...

Ehhez kapcsolódóan anyámtól anno ezt a „történetet” hallottam:
Volt egy kis faluban két szegény ember. Az egyik zsidó, a másik nem. Elmentek szolgálni egy módos gazdához, aki naponta adott nekik kenyeret és hagymát enni, és a hét végén pedig kiadta a heti bérüket. A zsidó eltette a kapott pénzt, a nem zsidó pedig vett magának jobb eleséget a következő hétre, a maradékot pedig elmulatta a barátaival a kocsmában. És ez így ment több éven át. A zsidó képes volt évekig kenyéren és hagymán élni, takarékoskodni, a nem zsidó nem. Aztán a zsidó megvette a megtakarított pénzéből a helyi kis szatócsboltot, ahol kevés haszonnal árulta a falusiaknak azt, amire a falusiaknak szükségük volt. A hasznot nem költötte el, hanem visszaforgatta a boltba, vagy kölcsönzött a falusiaknak szerény kamattal pénz, és talán továbbra is csak kenyéren és hagymán élt. Gyermekeit pedig taníttatta, tudván, hogy a tudás érték, és hogy azoknak már ne kelljen úgy szolgálniuk másokat, mint apjuknak korábban.
A faluban nagyon megutálták a zsidó embert, a módosságáért, és hogy volt pénze a gyermekei taníttatására is...


Heller egy különös jelenség. Hazudik és nem hazudik.

Hazudik, mwert minden lehetősége meg lenne, hogy tájékozódjon a mai magyar valóságról, de nem teszi. Mert az érdekei (és a haverok érdekei) így kívánják, mert unja, mer nem tartja fontosnak.

Nem hazudik abban az értelemben, hogy körei (Amerikai Népszava, Kertész Ákosok, Konrádok stb.) véleményét és helyzet értékelését teszi a magáévá, ami tudjuk, látjuk hazugságok és csúsztatások tömegéből áll. (Az okokra most nem térnék ki.) Jól láthatóan őket fogadják el hiteles forrásnak, holott nagyon nem azok.


Érdekes a jelenség: itthon azt hisszük, hogy ezek a személyek milyen széles körben ismertek nyugaton. Voltaképpen egy-két bennfents ismeri őket, az is kérdés, hogy ezek tisztában vannak-e ezen öreg marxistáknak a valódi ténykedéseivel, de a lényeg, hogy itthon veretheti ez a dilinyós baloldal a nyálát, hogy milyen "nagyagyak?" vannak a szimpatizánsaik körében.

És nézzük, hogy írt a magát ma liberálisnak hazudó kommunista nagyasszony az MSZMP KB-nak 1959-ben:

"Mint az MSZMP tagja kommunista kötelességemnek érzem, hogy a Párt tudomására hozzam, hogyan látom ma utolsó három éves tevékenységemet, hol látok ebben olyan hibákat, melyekkel szembe kell néznem s melyeket ki kell javítanom. [...]

Szeretném politikai hibáimnál kezdeni. Mindenek előtt: az 1956-os évben rendkívül alábecsültem az ellenforradalmi veszélyt. Ugy láttam, hogy egyenlőre a főprobléma a régi hibák leküzdése s csak ez után kerülhet sor a feltámadt jobboldal elleni harcra. [...]

Magát az ellenforradalmat is egy ideig helytelenül értékeltem. Leverése előtt, igaz, tisztában voltam ellenforradalmi jellegével és legfőbb célkitűzésének a kommunista párt ujjászervezését tartottam, de [...] ugy véltem, belső erőből is le lehetett volna verni. [...]

Politikai hibáim közé tartozik, hogy hosszabb-rövidebb ideig vak voltam ellenforradalmárokká vált volt barátaimmal szemben. [...]

Most szeretnék rátérni ideológiai hibáimra. Megjelent munkáimban ilyen hibákat mai szemmel sem tudok felfedezni. Kosztolányi könyvem [Az erkölcsi normák felbomlása - Etikai kérdések Kosztolányi Dezső munkásságában. Kossuth, Bp., 1957.] világosan és egyértelműen a polgári értelmiség jellemtelensége, köpönyegforgatása ellen irányult. [...]

Mindeddig csak a magam személyéről beszéltem, de nem szóltam Lukács Györgyhöz való viszonyomról. A kommunizmushoz, a marxizmushoz és a párthoz engem nem utolsó sorban Lukács személye és munkássága vezetett. Lukács György az elmúlt két évben számos politikai hibát követett el. [...]

Kérem az elvtársakat arra, hogy segitsenek hibáim kijavításában. Tudom, hogy anélkül, hogy a párt aktuális ideologiai harcaiban részt vennék marxista filozofus nem lehetek. Szeretném, ha megmondanák, mivel tehetnék bizonyosságot – nap napi pártmunkámon kivül – elhatározásom őszinteségéről. [...]
elvtársi üdvözlettel:
Heller Ágnes"

Válaszok:
Negue | 2012. május 11. 20:44

Ilyen egy igazi, "becsületes" de gumigerincű "úriasszony" !
Valahol már találkoztam ezzel a levéllel. Kíváncsi lennék, hogy mit szólna a "nagysasszony", ha mondjuk Berlinben valaki szembesítené a valamikori önmagával, természetesen nagy nyilvánosság előtt!

Válaszok:
öszödibeszéd | 2012. május 11. 22:04

Ez a nő minden bizonnyal több bajt okozott, mint gondoljuk. Lukács és csapata a Nyugat fiatalabb nemzedékét, Nemes Nagy Ágneséket pl. teljesen ellehetetlenítették. Amikor Heller a polgári írókról mocskolódik, az nem egyszerűen ideológiai síkon brutális, ezek a hatalmaskodó kommunisták konkrétan is beavatkoztak más egzisztenciákba.


Valamit félreértettél. Én azokra voltam kiváncsi akik mindmáig NEM hazudtak.
Azok túl sokan vannak akik össze-vissza hazudoztak, amikor épp arra volt szükségük. És ez nem párt-függö volt...


Heller rokona tetszik lenni? Esetleg fél milliárdos filozófus?


Heller Ágnes nem szenilis öregasszony, mint itt az egyik hozzászóló állította. Pontosan tudja mit csinál és miért ...eszük az van a zsidóknak, sajnos, csak nem a jóra használják!!! Ki a zsidókkal!

Válaszok:
duzur | 2012. május 18. 11:49

És ki az Internettel, mert annak a fejlesztésében is túl sok zsidó teljesítmény van! És ki a Gedeon Richter gyógyszergyárral, mert az is már sok kárt okozott az országnak!..


Ja. Trockij se volt kommunista, hiszen neki még egy jégcsákány is jutott.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó