Rogán váltja Lázárt

2012. május 11. 08:17

Rogán Antal váltja Lázár Jánost a Fidesz frakcióvezetői posztján: Lázár ezentúl a Miniszterelnökséget vezeti majd, államtitkári rangban. Június 1-jétől Fellegi Tamás helyett Varga Mihály fog tárgyalni az IMF-fel és az EU-val – jelentette be Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

Lázár János, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz a Miniszterelnökséget vezető államtitkár – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Lázár Jánost Rogán Antal válthatja a Fidesz-frakció élén – közölte. Emellett június 1-jétől Fellegi Tamás helyett Varga Mihály, a Miniszterelnökséget jelenleg vezető államtitkár lesz a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval folytatandó tárgyalások vezetője.

Frissítés: Hétfő délelőtt tíz órára összehívta a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának ülését Lázár János frakcióvezető; a tanácskozás témája a kormányátalakítás lesz. A hétfői ülésen jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke is. Lázár János 2010 májusa óta vezeti a Fidesz parlamenti frakcióját. A Magyar Hírlap pénteki számában azt írta, hogy Lázár János akár már június elsejétől vezetheti a Miniszterelnökséget.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36434