Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 10. 17:30

Kiknek lehet az érdeke Gyurcsány Ferenc „kiiktatása”.

„Bármelyik eset rejti is az igazságot, Gyurcsány Ferenc nagyon nehéz helyzetben van. Mert azt jól tudjuk, hogy ha egy vádlott (akár bűnös, akár ártatlan) nem képes egyértelműen tisztázni magát, akkor akár félbizonyítékokkal is meg lehet semmisíteni – politikailag mindenképpen. Még akkor is, ha esetleg valóban ártatlan.

Az más kérdés, hogy kiknek lehet az érdeke Gyurcsány Ferenc »kiiktatása«. Véleményem szerint egyébként az MSZP-nek jóval több oka lehet erre, mint a Fidesznek. A jobboldalnak ugyanis inkább hasznára van Gyurcsány  »mumus-szerű« jelenléte, míg az MSZP-nek csak egy kellemetlen, hangoskodó rivális, aki százalékokat vitt/visz el a párttól. Ráadásul a szocialisták között több olyan személy van még ma is, aki jól tudja, mit hol kell keresni a nyolcvanas évek kisebb-nagyobb titkai között. Gyurcsány fenyegetőzik, a jobboldal kárörvend, a baloldal lassan kihátrál a volt miniszterelnök mögül. Dúl a politika.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36418


Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Kiknek lehet az érdeke Gyurcsány Ferenc „kiiktatása”."

Vsz Tyrion Lannisteré. Neki már a mérete se a régi. (Az Apró-klánba legalábbis ezzel a mérettel se fért be.)

Tyrion továbbra is Joffreynek akarja biztosítani a trónt, és Gyurcsány ebbe az elképzelésbe már nem fér be.

Viszont Cersei Lannister szerint, ha Gyurcsány esetleg elválna, és elvenné Joffrey helyett Margery Tyrrelt, vagy Sansa Starkot, akkor fő szarkeverő még lehetNE belőle az udvarban, még akkor is, ha plágium az egész diplomája.


Szerintem Gyurcsányt a Fidesz tartja zsoldban :) Ő a titkos wunderwaffe! Nem tudnak olyan aljasságot elkövetni, amit egy kis feletózásssal, nyolcévezéssel nbe tudnának elmismásolni. Már zsidózniuk se nagyon kell, meg cigányozni, azért hagyják azt rá a Jobbikra! :)))
Vagyis: Fletót a halála esetén a Fidesz azonnal lélegeztetőgépre kapcsolná, nehogy má' megszűnjön az alibijük, legfőbb hivatkozási alapjuk!


2 hét és az Apró klán leveszi a színpadról FletótHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó