Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 10:57

Átlátszó önnyugtatásnak tartottam, amikor az ún. konzervatív fórumok azzal igyekeztek kimutatni önálló gondolkodási képességüket, hogy Schmitt ügyében merészeltek enyhe kritikát megfogalmazni.

„Átlátszó önnyugtatásnak, pótcselekvésnek tartottam korábban is, amikor az ún. kozervatív fórumok, sajtóorgánumok és bloggerek azzal igyekeztek kimutatni önálló gondolkodási képességüket, hogy Schmitt Pál nyilvánvalóan vállalhatatlan plágiumügyében merészeltek enyhe kritikát megfogalmazni, s ettől máris szabadnak és függetlennek érezték magukat. Amikor ezek az ún. véleményformáló személyek és fórumok majd a Fidesz szégyen- és veszélyérzet nélküli korrupciós ügyeit is hajlandóak lesznek akár említés szinten elővenni, akkor lesz valamiféle látszata a konzervatív lelkiismeret szárba szökkenésének. Addig viszont a jobboldali szavazók számára csak a kormányzati propaganda sulykolja tovább, miszerint a nemzetközi vállalatok olyan megátalkodott gonoszságot képviselnek a világban, hogy velük szemben a törvénytelen eszközökkel is szabad a magyarságát anyagi előnyöket biztosító szimpla külsőségként, a korrupcióra felmentésül szolgáló ürügyként használó »vállalkozókat« támogatni.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36347


Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Átlátszó önnyugtatásnak, pótcselekvésnek tartottam ..."

---- offshore Peti el sem tudja képzelni, hogy esetleg tényleg az volt a véleménye a dologról az adott posztíróknak. Igaz Gyurcsány őszödi beszéde után nagyon kevesen álltak ki a liberál-baloldali médiamunkások közül amellett, hogy Gyurcsánynak távoznia kell, de akik kiálltak (és voltak ilyenek, http://www.youtube.com/watch?v..), nem emlékszem, hogy sunyisággal vádoltattak volna meg az akkori jobboldali ellenzék bármely volt vezető politikusától, felhánytorgatva nekik például, hogy miért nem éppen a regnáló kormány korrupciós ügyeivel foglalkoznak. Offshore Peti idáig is eljutott.


Tehát a hozzászólók érvei: ők is loptak, ő sem szólt korábban. Most akkor lesüllyedünk a komcsik szintjére?


A nokiásdobozos, viszkisüveges szoci tolvajlásokhoz, a "baloldali" oligarchák állami megrendeléseihez, a pofátlan végkielégítésekhez mit szólt a kedves blogger?


A konzervatív fórumok alatt én mindkettőt értem, de az ország nagy része csak a Simicska portfoliót, a mandineren kommentelők pedig jellemzően a blogokat látják.


Ezek közül melyik az illegális? A villáért megbüntették, feltételezem, kifizette. Tehát?


milyen offshore...külföldön terjeszkedünk...nincs olyan hoyg jobboldali offshoreHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó