Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 10:57

Átlátszó önnyugtatásnak tartottam, amikor az ún. konzervatív fórumok azzal igyekeztek kimutatni önálló gondolkodási képességüket, hogy Schmitt ügyében merészeltek enyhe kritikát megfogalmazni.

„Átlátszó önnyugtatásnak, pótcselekvésnek tartottam korábban is, amikor az ún. kozervatív fórumok, sajtóorgánumok és bloggerek azzal igyekeztek kimutatni önálló gondolkodási képességüket, hogy Schmitt Pál nyilvánvalóan vállalhatatlan plágiumügyében merészeltek enyhe kritikát megfogalmazni, s ettől máris szabadnak és függetlennek érezték magukat. Amikor ezek az ún. véleményformáló személyek és fórumok majd a Fidesz szégyen- és veszélyérzet nélküli korrupciós ügyeit is hajlandóak lesznek akár említés szinten elővenni, akkor lesz valamiféle látszata a konzervatív lelkiismeret szárba szökkenésének. Addig viszont a jobboldali szavazók számára csak a kormányzati propaganda sulykolja tovább, miszerint a nemzetközi vállalatok olyan megátalkodott gonoszságot képviselnek a világban, hogy velük szemben a törvénytelen eszközökkel is szabad a magyarságát anyagi előnyöket biztosító szimpla külsőségként, a korrupcióra felmentésül szolgáló ürügyként használó »vállalkozókat« támogatni.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36347


51 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Kedves liberator, miújság a Wizzair igazgató tanácsában?

Válaszok:
Matróz Kommandó | 2012. május 9. 12:53
Fedor | 2012. május 9. 15:43

- Mert te aztán nem vetemedsz olyan "pótcselekvésre", hogy a balos haverjaid lopásairól cikkezz, ugye?


Schmitt lehet,hogy vállalkozó,talán gazd. vagy pénzügyminiszter volt?(Értől az óceánig? S építkezésének 10 milliós büntetése?)

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. május 9. 11:15

Az Oszkó-féle sportcsarnok-lakóházról beszélek,mely ízlésében ...

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. május 9. 13:57

"...a Fidesz szégyen- és veszélyérzet nélküli korrupciós ügyeit is hajlandóak lesznek akár említés szinten elővenni..."

(Érthető: oligarchák, simicskák.) O.P-nek is kötelessége lenne FÖLjelentést tenni, ha tud valamiről.

Mert ha nem, akkor csupán nagytőkések, multik mint szeretett (most épp szovjet többségű) Európábakban élő hatalmasságok.


ööö, mintha nem emlekeznek nepszabis cikkekre, amik a strabag madaras-szegfüs tamogatasait feszegettek volna. vagy a külföldiket helyzetbe hozni az egy fajta nemes altruizmus lenne?


"Átlátszó önnyugtatásnak, pótcselekvésnek tartottam ..."

---- offshore Peti el sem tudja képzelni, hogy esetleg tényleg az volt a véleménye a dologról az adott posztíróknak. Igaz Gyurcsány őszödi beszéde után nagyon kevesen álltak ki a liberál-baloldali médiamunkások közül amellett, hogy Gyurcsánynak távoznia kell, de akik kiálltak (és voltak ilyenek, http://www.youtube.com/watch?v..), nem emlékszem, hogy sunyisággal vádoltattak volna meg az akkori jobboldali ellenzék bármely volt vezető politikusától, felhánytorgatva nekik például, hogy miért nem éppen a regnáló kormány korrupciós ügyeivel foglalkoznak. Offshore Peti idáig is eljutott.


Tehát a hozzászólók érvei: ők is loptak, ő sem szólt korábban. Most akkor lesüllyedünk a komcsik szintjére?

Válaszok:
barang | 2012. május 9. 12:17

Egyszer már a focista is említette, hogy a nem elegáns eszközeinkre nem vagyunk büszkék. Mondjuk Ő megtehette ezt. Egyszer. De ha folyton ismételgetné, akkor még összekevernénk egy lotyaszájúval.


A mai baloldal pedig még arra sem képes,hogy a magukfajták közül való emberkékkel szemben kritikát,(urambocsá) ítéletet mondjanak!!Ma Magyarországon nincs nemzeti baloldal!!Ez a legnagyobb bűnük,amit a mostani garnitúrával sajnos teljesen elképzelhetetlen!!A világon nincs olyan állam amelyik nem a saját hazája érdekét képviselné.Ez alól (sajnos Magyarország) a rendszerváltás óta kivétel.Most ez világosan látszik,amikor rohangálnak kifelé és mindent elkövetnek,hogy a külföldi érdekek érvényesüljenek.


azt gondoltam a masik resze az allitasnak eleg nyilvanvalo: ha Oszko ur a "konzervativ forumok" alatt kizarolag Simicska portfoliot erti, teljesen igaza van, ha azonban a mandiner-velemenyvezer etc is konzervativ forum, akkor nem tom mirol beszel.

Válaszok:
tommybravo | 2012. május 9. 15:24

A nokiásdobozos, viszkisüveges szoci tolvajlásokhoz, a "baloldali" oligarchák állami megrendeléseihez, a pofátlan végkielégítésekhez mit szólt a kedves blogger?


Nocsak nocsak, lemondott az Igazgató Úr! Budai biztos úr nemhiába vizslatott.


"Mi van a könyvvizsgálati és tanácsadói lelkiismerettel?
Sukoróról nem is beszélve!"

mivel ő tette meg a feljelentést, gondolom, köszöni, jól.


Tényleg szánalmas ez Oszkó úr mind a két
oldal médiájában, de bocsásson meg engem
jobban érdekelne,hogy miként lehet felelősségre vonni egy volt minisztert aki
még egy " alkalmazott " felmentésével is
200 milliós kárt tudott okozni az országnak.
Legalább ezen összeg megtérítése esetén
érdekelne bármiről a véleménye.


Csak kicsit off:

Gyorshír: lemondott Oszkó Péter
Lemondott a Wizz Airben betöltött igazgatósági tagságáról Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere. Oszkó Péter az MTI-nek szerdán Budapesten elmondta: májustól már nem tagja a légitársaság igazgatóságának, lemondását a részvényesek elfogadták.

A lófejű aktivizálódik, ebben hátráltatta volna a kompromittáló Wizz Airben betöltött igazgatósági tagsága? A hálózat tovább építi a Bajnai-Oszkó-Simor triumvirátust a majdani hatalomátvételre?


Ez bizony politikusi vagdalkozás a legrandábbik fajtából.


talán így jobban szórakozol:
http://hvg.hu/gazdasag/2009100..
http://index.hu/belfold/2009/1..
és ezekután tett a Bátor Budai Gyula feljelentést (okt. 20-én).
pont ő. telekcsere miatt. hogy rohadjon le a keze, amivel megkárosította a tököli gazdákat. nem sokkal, csak milliós nagyságrenddel. még 2000 tájékán...


Zsil, Te már már budigyulai magasságokban leledzel.
üdv,Szepi komád
ps.
Jól vagyok, kisebb műtéten estem át, most már biztos, hogy megmaradok.
ha hiányoltál volna...


Meg vesemelegítő...

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. május 9. 14:02

+1,5 órás hír:Kilépett a Wizzair ig.tan-ból,hogy jobban tudjon válaszolni az ellene indított támadásokra.(Az ő köreikben a védekezés=támadás.)


Peti!

Lehet, hogy az adótrükközés nagyon megy neked, de a kommunikáció ööö..., szóban, csiszolatlan, illetve éppen túlcsiszolt írásban, hidd el, nem a te világod. Maradj te csak a telefonos fényképezésnél, a technika pótolja talán a magadfajták világában a humán intelligenciát!

Válaszok:
szpeater | 2012. május 9. 15:30

A konzervatív fórumok alatt én mindkettőt értem, de az ország nagy része csak a Simicska portfoliót, a mandineren kommentelők pedig jellemzően a blogokat látják.


Te is "rendezhetnéd soraid" a vesszőid és írásjeleid között! (A szórendedről nem is beszélve.)

Válaszok:
tributum | 2012. május 10. 06:24

Nahát! Budai Gyula, személyesem? :-)


Ezek közül melyik az illegális? A villáért megbüntették, feltételezem, kifizette. Tehát?


Talán, ha volnál szíves Peti, a kifogásaidat konkrétizálni...!


:)))


milyen offshore...külföldön terjeszkedünk...nincs olyan hoyg jobboldali offshoreBejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó