Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 9. 08:40

Jó tudni, hogy olyan köztársasági elnököt talált nekünk a Kedves Vezető, akinek van humora. Aki nem egy búval bélelt, savanyú figura, hanem olyan viccelődős fazon.

„Persze, az is lehet, hogy Áder János vicces kedvében volt, amikor az MTI-nek nyilatkozott. Mert ha az embert az MTI kérdezi, akkor lehetetlen nem vicces kedvünkben lenni, az embernek ugyanis óhatatlanul eszébe jut az MTI néhány közelmúltbéli mulattató csínye. Például hogy nemrégiben egy olyan blogra hivatkozva idéztek egy Ángyán Józsefet lejáratni kívánó hírt, mely blog a hivatkozás pillanatában még nem is létezett. Ez egy nagyon mulattató dolog, nyilván Áder János is annak találta, ezért mondta az MTI-nek, hogy a jó törvényeket egytől egyig aláírja, a rosszakat pedig, kivétel nélkül visszaküldi.

Jó tudni, hogy olyan köztársasági elnököt talált nekünk a Kedves Vezető, akinek van humora. Aki nem egy búval bélelt, savanyú figura, hanem olyan viccelődős fazon, aki akár a távirati irodán keresztül is képes megnevettetni az állampolgárokat.

De azért ne ringassuk magunkat illúziókba: mert talán tényleg több lesz a fentihez hasonló vidámság, ám a lényeg nem változik. Áder János mint mondta, továbbra sem mond le a horgászatról, vagyis, minden úgy megy majd, mint eddig.

Legföljebb mostantól az államfő szót a köztársasági elnök is két l-lel írja. Ugyanúgy, mint az ország többi polgára.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36337


Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


"Kedves Vezető"

--- két "újságíró" kedvesvezetőzik állandóan, Föld S. és a nyúlfogú (nem jut eszembe a neve, de nem keresem ki, annyit nem ér), "nemes" versenyben Magyarország legprimitívebb sajtómunkása címért.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó