Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 8. 19:07

A Jobbik igen nagymértékben a fehér lumpenproletárok végső reménye.

„A Jobbik igen nagymértékben a fehér lumpenproletárok végső reménye. Vona és pártja nem igazán népszerű a főváros budai kerületeiben, a Pest megyei kisvárosokban, illetve az olyan nyugat-magyarországi polgárvárosokban, mint Győr vagy Sopron. A MIÉP eme szállásterületeit a Fidesz kebelezte be. Övé lett az úri szélsőjobb.


Szemben a Jobbikkal, mely azon társadalomlélektani gyújtópontot aknázta ki politikailag, ami a deklasszálódott többségi szakmunkások és az ugyancsak lecsúszott roma segédmunkások (és az ő gyerekeik) szembenállásában manifesztálódott a szocialista tervgazdasági nehézipar bedőlése után keletkező válságövezetekben. (...)

S mit csinál eközben a Fidesz? Hogy munkalehetőségeket, felzárkózást, piacképességet és mobilitást nem, az biztos. A NER-államot szélsőjobb-fronton egyetlen dolog mozgatja: a »rendteremtés«, a két pofon csodatévő hatásába, az adminisztratív és titkosszolgálati eszközökbe vetett misztikus hit.”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36324


Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Ohh igen, gondolom a gonosz deklasszálódott szakmunkások azok akik betemetik a cigányok budijait, tönkreteszik a veteményeseiket, nem engedik iskolába a kölkeiket, amennyiben igen, akkor meg arra kényszerítik őket, hogy tanárt verjenek.


Logikus, hiszen érdekük a szemetes cigányputri.


Ugye azzal tisztában vagy, hogy 2010-ben a francia választási rendszerrel a fidesz sokkal nagyobb fölénnyel nyert volna?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó