Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 8. 19:07

A Jobbik igen nagymértékben a fehér lumpenproletárok végső reménye.

„A Jobbik igen nagymértékben a fehér lumpenproletárok végső reménye. Vona és pártja nem igazán népszerű a főváros budai kerületeiben, a Pest megyei kisvárosokban, illetve az olyan nyugat-magyarországi polgárvárosokban, mint Győr vagy Sopron. A MIÉP eme szállásterületeit a Fidesz kebelezte be. Övé lett az úri szélsőjobb.


Szemben a Jobbikkal, mely azon társadalomlélektani gyújtópontot aknázta ki politikailag, ami a deklasszálódott többségi szakmunkások és az ugyancsak lecsúszott roma segédmunkások (és az ő gyerekeik) szembenállásában manifesztálódott a szocialista tervgazdasági nehézipar bedőlése után keletkező válságövezetekben. (...)

S mit csinál eközben a Fidesz? Hogy munkalehetőségeket, felzárkózást, piacképességet és mobilitást nem, az biztos. A NER-államot szélsőjobb-fronton egyetlen dolog mozgatja: a »rendteremtés«, a két pofon csodatévő hatásába, az adminisztratív és titkosszolgálati eszközökbe vetett misztikus hit.”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36324


Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Pontosítsunk: SZDSZ-es zsidónak titulálták.

Válaszok:
Oblomov | 2012. május 8. 20:50

"A Jobbik igen nagymértékben a fehér lumpenproletárok végső reménye."

Mondja ezt egy szemmel láthatóan balos lumpenproli. És persze a tolerancia, az emberi egyenjogúság nevében. Hát ne csodálkozzatok, ha a Jobbik népszerűbb mint a Ti akármilyen verziójú SZDSZ reinkarnációtok.


Igen, ez igaz. Ha az érdekük úgy kívánja akkor azok aminek születtek, ha az érdekeik úgy kívánják akkor megtagadják a saját fajtájukat.


Ohh igen, gondolom a gonosz deklasszálódott szakmunkások azok akik betemetik a cigányok budijait, tönkreteszik a veteményeseiket, nem engedik iskolába a kölkeiket, amennyiben igen, akkor meg arra kényszerítik őket, hogy tanárt verjenek.


volt ott még egy epitheton ornans is, ne szépítsük.

Válaszok:
heep | 2012. május 8. 21:33

Logikus, hiszen érdekük a szemetes cigányputri.


Mit szépítettem? Van annál ocsmányabb "díszítő jelző" mint, hogy SZDSZ-es? A büdös zsidó ehhez képest már szinte a szeretet kifejezése.


Ugye azzal tisztában vagy, hogy 2010-ben a francia választási rendszerrel a fidesz sokkal nagyobb fölénnyel nyert volna?


Csak tajeoztatas celjabol kozlom, hogy Gyorben sok cigany el, iparvaros volt mint tudjuk, es ebbol kifolyolag rengetegen telepedtek le a varos szelen, ok most is megvannak immar legtobben munka nelkul. Hogy megszuntessek a ciganylapost (igy hivtak azt a reszt ahol laktak) sokakat bekoltoztettek az onkormanyzat uresen allo muemlekjellegu hazaiba csaladostol. A tobbit mar a kepzeletre bizom. PLT-nek egy kis helyzettanulmanyozast es melyinterjut a tobbi lakoval tudnek ajanlani.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó