Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 1. 22:30

Ennek a példátlanul gátlástalan politikai kalandornak micsoda sikere lehetett nemrég.

„Figyelni ezt a Gyurcsány nevű csávót, aki nemrég még úgy tudta, nem médiaterroristák azok, akik most már meg akarják ölni - hihetetlen. Megér egy nagyobb szabású analízist, hogy ennek az egészen elképesztő figurának, ennek a példátlanul gátlástalan politikai kalandornak micsoda sikere lehetett nemrég. Vajon ez tényleg csak véletlen vagy látlelet az egész elbarmolt rendszerváltásról, »modernizációról«, »reformról«, jozefinista akarnokságról, az erős ember iránti igényről és mindama vaksággal, ami szükségképpen kapcsolódik az efféle elvárásokhoz? Nem ironikus, mennyi nagyszerű koponyát tévesztett meg? Nem elképesztő, hogy nemrég bement a tévébe panaszkodni a Schmitt amoralitására? Megdöbbentő, egyszerűen megdöbbentő. Nem hiszek a szememnek és olyan nagyon unheimlich érzésem van. Végtére is ez az egész a mi közös 20 évünk volt. Borzalom.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36064


60 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Gyurcsány a "rózsadombi proletár" aki maga egymaga látlelete annak, hogy a módszerváltás után a kommunisták, hogyan lettek rövid időn belül kapitalisták, a NATO ellenségeiből a NATO legnagyobb barátai stb....


Nem, nem igazán!

Viszonylag kevesen ismerik a borderline zavar működését, csak akkor döbbennek meg, ha szembetalálkoznak vele.
Elvileg akikkel együtt dolgozott, azoknak fel kellett volna, hogy tűnjön, de az Orbán fóbia erősebbnek bizonyult.....

Ezért akadt a baloldal torkán.


Csak megerősíted, hogy GyF a maszop bűne.


2006 szeptemberében el lehetett volna zavarni örökre, ha akkor erélyesen lépnek a most hatalmon lévők.Valószínű, hogy az ország sem itt tartana ahol tart jelen pillanatban.

Viszont nem léptek, inkább hagyták hogy lassan komótosan "kivérezzen" - az ország is vele együtt -. A "kivérzés" még 2012 május 01-én is tart mert Ferenc testvérrel volt tele ma is a média.

Válaszok:
csi szi | 2012. május 2. 12:08

Na, de ki a faszom az a Vári György?


Igen, GyF sajnos a velünk élő nemrendszerváltó rendszerváltás posztkommunista hőse és anti-hőse. Egy politikai hulla, aki mégis aktívan politizál és utolsó leheletéig ezt akarja csinálni, sajnos.

Nem irigylem magunkat. Sem az országot.


Akkor sem tudom, hogy ki a faszom ez a Vári György.

Válaszok:
bigBBCs | 2012. május 1. 23:47

"már kik volnának a nagyszerű megtévesztett koponyák?"

Biztos az SZDSZ.. )


Nem csípod? Pedig bánccsa gyurcsányit.


Elárulok egy qrwa nagy titkot, hogy honnan tudhatod meg: Google (esetleg Bing vagy Yahoo)


Kit érdekel amúgy a bukott, lenullázódott Gyurcsány? Arról kellett volna ma minden médiumnak főhírként beszámolni, hogy a kínaiak már némi segédlettel a "spjázban" vannak.

"..Hét egyezményt írtak alá Orbán Viktor és Li Ko-csiang jelenlétében kedden a Parlamentben. A megállapodások között van a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretének tervezett felhasználásával kapcsolatos megállapodás, a Huawei Magyarországon létrehozandó logisztikai központjával és a fővárost a Liszt Ferenc reptérrel összekötő gyorsvasúttal kapcsolatos egyezmény is..."


Várinak ezt a Mancsban kéne megírnia, aminek a buliján GYF is ott ropta, és aki mellett kiállt a Mancs.


Ahhoz azért meglepő mértékű önbizalomra van szükség, hogy azt hihesse egy Mandiner-kommentelő, hogy meg tudja oldani azt a problémát, hogy magyar ajkú és magyar állampolgárságú emberek ne dolgozzanak az ország érdekei ellen.

De tetszik! :) Kishitűséggel nem lehet világot hódítani ugyebár.


Látom, az önbizalom megvan. Bevallom, én azt sem merném állítani, hogy tudom, mi is az "ország" érdeke. Sőt, ami az ország bizonyos állampolgári csoportjainak az érdeke, az nem feltétlenül az érdeke más csoportoknak. Bonyolult ügyek ezek. Azért is találták ki a demokráciát, hogy az ellentétes érdekek között lavírozva lehessen fenntartan a békét és legalább valami mininális bizalmat a kormányzat irán.


nem mind1 hogy kinek a tőkéje! meg hogy tőke vagy tök-e, mert a kínaik tökét nagyon megszop6juk!!!!


A csavo az elejen ugyes volt, aztan valahol 2006 osze ota mintha valami deriliumos alomba kerult volna. Egyebkent en is leginkabb nem rajta csodalkozom, hanem a tamogatoin. Egyszeruen nem ertem, megis mit latnak benne, foleg a 2006 oszetol kezdodo kinkeserves vergodese ota.

Válaszok:
tevevanegypupu | 2012. május 2. 06:44

Ha jol emlekszem Gyurcsanyt tulajdonkeppen Toller talalta ki es eroszakolta be partelnoknek (persze nyilvan a Csalad anyagi segitsegevel). Amig Toller elt, addig nagyon jol ment az mszp-nek es Gyurcsanynak. Amikor a baleset erte utana mintha valami tokeletes valtozas allt volna be a csapatba: attol kezdve minden rosszul sikerult. Most emlekezve Tollerre, aki eroszakos, arrogans vadparasztnak tunt mindig, megis elgondolkodik az ember: lehet, hogy valojaban o volt Gyurcsany "intelligentsiaja" aki mindent mozgatott?

Válaszok:
Balt | 2012. május 2. 13:43
Balt | 2012. május 2. 13:45

"Mikor 2008-ban bejött" a válság ,akkor ezt az orbán és hívői valahogy nem vették figyelembe..."


Nagyon is figyelembe vették, sőt figyelmeztettek, de az volt rá a gunyoros komment gyugyó részéről, hogy Orbánék a válság apostolai és ide "nem gyűrűzik be". Ennyit az amnéziáról.

Válaszok:
drkovax | 2012. május 2. 08:49

Sőt, két héttel az IMF hitel felvétele előtt az MSZP beindította a felszálló hattyús "beindultunk" szpot kampányát, amit végül a nyilvánvaló közfelháborodás miatt hagytak csak abba ...


Szerintem nem lehetett volna elzavarni, csak egy "narancsos forradalommal", akkor pedig vér is folyhatott volna, sőt jó eséllyel le is verték volna a "forradalmat", GyF nem habozott volna végső esetben (éleslőszerrel) lövetni is, és a társadalom elég széles része bizony bőszen helyeselt volna neki, a "rendpártiságtól" és elvakult orbánfóbiától vezetve. Bizony, sokan helyeselték volna akár a tömeggyilkosságot is, ha ez az ára a zorbán megállításának... Ezek a maszop-szavazók akkor még élvezték a devizahitelüket és a 13. havi nyugdíjukat, az Il Ferro-matricás autójukat stb., szóval a nagy jólétet, legalábbis annak illúzióját, és még őszintén hitték, hogy az általuk képviselt "európéerség" (ott buliztak az EU-csatlakozáskor a téren) a mostantól örök jólét záloga, amit a hatalomvágyó, őrült zorbán fenyeget egyedül. Az a tábor, ami 2010-re tényleg erősen összezsugorodott (főleg 2008 után), akkor még kitette az ország politizáló részének majdnem a felét. Szóval polgárháborús viszonyok alakulhattak volna ki simán. A végén még a fideszes és maszopos szomszédok, rokonok egymás belét ontották volna ki.


Lehet benne valami, mindenesetre a pécsi panamákkal kalcsolatban Tollerről is feltárt egyet s mást a Célpont - igaz, a nevét kisípolták. (A szigetvári kórház számlájára épült horgászparadicsoma stb.)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó