Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 1. 22:30

Ennek a példátlanul gátlástalan politikai kalandornak micsoda sikere lehetett nemrég.

„Figyelni ezt a Gyurcsány nevű csávót, aki nemrég még úgy tudta, nem médiaterroristák azok, akik most már meg akarják ölni - hihetetlen. Megér egy nagyobb szabású analízist, hogy ennek az egészen elképesztő figurának, ennek a példátlanul gátlástalan politikai kalandornak micsoda sikere lehetett nemrég. Vajon ez tényleg csak véletlen vagy látlelet az egész elbarmolt rendszerváltásról, »modernizációról«, »reformról«, jozefinista akarnokságról, az erős ember iránti igényről és mindama vaksággal, ami szükségképpen kapcsolódik az efféle elvárásokhoz? Nem ironikus, mennyi nagyszerű koponyát tévesztett meg? Nem elképesztő, hogy nemrég bement a tévébe panaszkodni a Schmitt amoralitására? Megdöbbentő, egyszerűen megdöbbentő. Nem hiszek a szememnek és olyan nagyon unheimlich érzésem van. Végtére is ez az egész a mi közös 20 évünk volt. Borzalom.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36064


Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Gyurcsány a "rózsadombi proletár" aki maga egymaga látlelete annak, hogy a módszerváltás után a kommunisták, hogyan lettek rövid időn belül kapitalisták, a NATO ellenségeiből a NATO legnagyobb barátai stb....


2006 szeptemberében el lehetett volna zavarni örökre, ha akkor erélyesen lépnek a most hatalmon lévők.Valószínű, hogy az ország sem itt tartana ahol tart jelen pillanatban.

Viszont nem léptek, inkább hagyták hogy lassan komótosan "kivérezzen" - az ország is vele együtt -. A "kivérzés" még 2012 május 01-én is tart mert Ferenc testvérrel volt tele ma is a média.


Igen, GyF sajnos a velünk élő nemrendszerváltó rendszerváltás posztkommunista hőse és anti-hőse. Egy politikai hulla, aki mégis aktívan politizál és utolsó leheletéig ezt akarja csinálni, sajnos.

Nem irigylem magunkat. Sem az országot.


Kit érdekel amúgy a bukott, lenullázódott Gyurcsány? Arról kellett volna ma minden médiumnak főhírként beszámolni, hogy a kínaiak már némi segédlettel a "spjázban" vannak.

"..Hét egyezményt írtak alá Orbán Viktor és Li Ko-csiang jelenlétében kedden a Parlamentben. A megállapodások között van a Kínai Fejlesztési Bank egymilliárd eurós hitelkeretének tervezett felhasználásával kapcsolatos megállapodás, a Huawei Magyarországon létrehozandó logisztikai központjával és a fővárost a Liszt Ferenc reptérrel összekötő gyorsvasúttal kapcsolatos egyezmény is..."


Ahhoz azért meglepő mértékű önbizalomra van szükség, hogy azt hihesse egy Mandiner-kommentelő, hogy meg tudja oldani azt a problémát, hogy magyar ajkú és magyar állampolgárságú emberek ne dolgozzanak az ország érdekei ellen.

De tetszik! :) Kishitűséggel nem lehet világot hódítani ugyebár.


Látom, az önbizalom megvan. Bevallom, én azt sem merném állítani, hogy tudom, mi is az "ország" érdeke. Sőt, ami az ország bizonyos állampolgári csoportjainak az érdeke, az nem feltétlenül az érdeke más csoportoknak. Bonyolult ügyek ezek. Azért is találták ki a demokráciát, hogy az ellentétes érdekek között lavírozva lehessen fenntartan a békét és legalább valami mininális bizalmat a kormányzat irán.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó