Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 1. 11:13

A lakosság egy része elégedetten nézi, hogy milyen nagyszerű lesz, amikor kiegyenlítődnek a mérleg serpenyői, és a nemzeti elkötelezettségű tolvajok pont olyan gazdagok lesznek, mint az internacionalisták.

„A hazafias érzelmeket ott kell ügyesen használni, ahol a fentebb említett drogok nem elég elterjedtek, ahol nincs arany- és gyémántbányászat, sem olaj, sem tengerpart, sem rohadt sok vasérc a földben, de még csak normális órákat sem képesek a lakosok csinálni. Ilyenkor jön a hazaszeretet, a nemzeti büszkeség és a szorongó nacionalizmus, mert ellenséges népek vesznek minket körül, minden pillanatban várható lerohanásunk, mindenki készüljön fel, viseljen kokárdát, esetleg járőrözzön a háza előtt, és ha mindez megvan, mindenki beöltözve, felfegyverkezve (nem túlságosan, nehogy aztán mást akarjon) áll mindenki izgatottan paranoid és hülye módjára, mint egy egyenetlen felületű kőkorong, akkor mehetünk lopni – mondják a politikusok, és tényleg.

A lakosság azon része tehát, amelyik nem lopott sokat, amíg szocializmus volt, illetve a szocialisták voltak uralmon, esetleg az MDF, de nem is fegyverkezik és énekel esténként hazafias műdalokat, az most vagy sürgősen és szisztematikusan lop (ők vannak kevesebben), vagy elégedetten nézi, hogy milyen nagyszerű lesz, amikor kiegyenlítődnek a mérleg serpenyői, és a nemzeti elkötelezettségű tolvajok pont olyan gazdagok lesznek, mint az internacionalisták. Ez örömmel tölti el szívét, a világ rendje elsődleges szempont életében.

Néhányan persze morognak.

Nem értik a mélyebb összefüggéseket, a magasabb szempontokat, mindig elégedetlenkednek. Ezeket nyikhaj terrorista tollforgatóknak nevezik, majd a későbbiekben pedig kidolgozzák a méltó és végső megoldást.”
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36042


Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Jaj ez az idióta most elkezd Simicskázni Fletó plágiumbotránya kellős közepén..?
A BL döntő alatt meg majd pókerversenyre invitálja az embereket..)


" és a nemzeti elkötelezettségű tolvajok pont olyan gazdagok lesznek, mint az internacionalisták."

no ez legalabb minimalis mertekben humoros (ugy Saskabare szintu).

amugy meg legalabb hagytatok volna valamit amit el lehet lopni bazeg...


Minősíthetetlenül gyenge, unintelligens böffentés. Nincs mit foglalkozni vele, úgy szar, ahogy van.


Te se vagy ideológialag túlképzett, ha még annak sem tudsz szívből örülni, "milyen nagyszerű lesz, amikor kiegyenlítődnek a mérleg serpenyői, és a nemzeti elkötelezettségű tolvajok pont olyan gazdagok lesznek, mint az internacionalisták."


Én spec. Csányinak szurkolok. Ha ő magyar földet vesz, tudható, hogy nem viszi el az országból, hogy itt lyukak maradjanak.


A szőrös talpú magyarevőknél nyilván nincs akkora kockázati felár, mint a Vaterlandban.


Az is lehet, hogy Para nem Erzsébetre veszi a zsurki vodkát a CBA-ban. :)


Vagy két éve vettem ilyen "szeszesitalnak" aposztrofált cuccost, mert ágyas körtepálinkának álcázta magát. Arra rá se volt írva, hogy tecsógazdaságos. De az, mert még mindig megvan.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó