Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 29. 16:06

Honnan fogja tudni előre Tarlós István, hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?

„Tekintsünk el attól a ténytől, hogy ez a javaslat nyilvánvalóan a melegfelvonulás megakadályozására született, és attól is, amit a Mandiner igen helyesen megírt, miszerint bármilyen felvonulás lehet megbotránkoztató a társadalom különféle csoportjai számára.

Csak egy kérdésre koncentráljunk: honnan fogja tudni előre Tarlós István, vagy bármelyik ügyeletes elvtárs a Fővárosi Önkormányzatnál, hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36012


46 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


Nem tudom, ki hogy van ezzel. de egy természetellenes magatartásból nagycirkuszt csinálni, szerintem elég obszcén. Obszcén, és akár káros is lehet az amúgy is már jócskán torzult kisgyermekek, növendékek lelkivilágára. Igen, szerintem a társadalomra is káros lehet, mert ez nem lehet példa senki számára. Egy egészséges társadalomban nem itt kezdődik a mérce, hogy micsoda szabadság van, midenféle felvonulás engedélyezett. Ha ez ennyire izgatja a sajtót is, akkor már nagy a baj. Nagy a baj, valamit elrontottunk. Ha meleg valaki, nem baj, de ez maradjon a saját privát szférájukban. Példát kellene mutatnunk hölgyeim és uraim! PÉLDÁT!


Nem, annyira nem. Sőt! Összahasonlíthatatlan a társadalmban újra és újra véghbe menő pusztítása.


"melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?"

Mintha még nem lett volna elég buzifesztivál Budapesten ennek pontos megítélésére..


megnézik, hogy mennyi Kordon kell a rendezvényhez!


Mi van, Pözsó, már ötkor be vagy baszva?


aha, hát ez érdekes, mert ez meg itt a 2001-es program:

http://www.hatter.hu/programja..

vagy most akkor metafizikailag tartották csak meg,
vagy mivan mivan ? :))


Hát, mondjuk elég vérszagúak a szövegei. A francia forradalomnak jó tanítványa volt. Aki nem ért vele egyet, az érdekember, mint ilyennel, nem vitatkozni kell, hanem eltaposni. Marx verbálisan csinálta, a követői gépfegyverrel. Nem nehéz kitalálnom, mi lett volna, ha Marxnak is lett volna gépfegyvere, de tény, hogy nem volt.


Nem biztos, hogy csak azokat háborítja fel, akik odamennek.


jaja, ez velem is így van,
hogyha unok egy témát, akkor hajnal 2-kor oda írogatok be :)))

na de nem akarlak leoltani, írjál még ilyen vicceseket, meg hogy a tarlós milyen kemény volt és 2001-ben nem engedte a szigeten a buzisátort, csak valahogy véletlen aztán mégis lehetett ottan :DDD


"honnan fogja tudni előre Tarlós István... hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?” - ádámka, most még a szoquányosnál és hülyébb és/vagy szemetebb vagy. Hát tarlós és más illetékes eftársak esztet onnet tudják, hogy a melegfelvonulások eleddig rendkívül obszcénok és megbotoránkoztatóak voltak, és az ember tapasztal, emlékezik, tudod, már aki nem szemét provokátor, és nem nyalvánvaló dolgokra kérdez rá. Szemét provokátoroknak viszont csak a kisebbség megbotoránkoztatásra való jogai számítnak, a többségnek a joga arra, hogy provocatio- s lehetőleg botoránkozás-mentesen éljék, az nem.


Ajvééé! Piroska máme kedvenc macesz gyereke is felbüfögte a napi frankót...


Csak egy apróság még ami eszembe jutott: ha többen lesznek, mint tavaly, akkor mit mondanak majd? Megdőlt a melegrekord?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó