Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 29. 16:06

Honnan fogja tudni előre Tarlós István, hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?

„Tekintsünk el attól a ténytől, hogy ez a javaslat nyilvánvalóan a melegfelvonulás megakadályozására született, és attól is, amit a Mandiner igen helyesen megírt, miszerint bármilyen felvonulás lehet megbotránkoztató a társadalom különféle csoportjai számára.

Csak egy kérdésre koncentráljunk: honnan fogja tudni előre Tarlós István, vagy bármelyik ügyeletes elvtárs a Fővárosi Önkormányzatnál, hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/36012


46 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintBizony az,de a sipkás ezt nem tudja.(Nem akarja tudni?

Válaszok:
zakar zoltán | 2012. április 29. 16:12

Nem tudom, ki hogy van ezzel. de egy természetellenes magatartásból nagycirkuszt csinálni, szerintem elég obszcén. Obszcén, és akár káros is lehet az amúgy is már jócskán torzult kisgyermekek, növendékek lelkivilágára. Igen, szerintem a társadalomra is káros lehet, mert ez nem lehet példa senki számára. Egy egészséges társadalomban nem itt kezdődik a mérce, hogy micsoda szabadság van, midenféle felvonulás engedélyezett. Ha ez ennyire izgatja a sajtót is, akkor már nagy a baj. Nagy a baj, valamit elrontottunk. Ha meleg valaki, nem baj, de ez maradjon a saját privát szférájukban. Példát kellene mutatnunk hölgyeim és uraim! PÉLDÁT!


A Ti felvonulásaitok mindig megbotránkoztatnak. Ha nem tűztök pávatollakat a seggetekbe, akkor is.


Nem, annyira nem. Sőt! Összahasonlíthatatlan a társadalmban újra és újra véghbe menő pusztítása.


Nem érdekel, hogy valaki ex-kommunista-e. Nem mellesleg, ha gyarmatosítás ellen tüntet, akkor most is kommunista. Marx jól leírta a gyarmatosítás folyamatát, az a változata megy most.

Több Marxot kellene olvasgatni!


„melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?”

Nem értem, hiszen pofon egyszerű: ugyan úgy lesz eldöntve, mint az, hogy ki a szélsőséges, vagy ki az antidemokratikus.


"melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?"

Mintha még nem lett volna elég buzifesztivál Budapesten ennek pontos megítélésére..


Na látod, hülyegyerek!
Ezért nem lesz belőled normális újságíró, mert te nem rendelkezel ilyen képességekkel.


megnézik, hogy mennyi Kordon kell a rendezvényhez!


Hmmm.
:)

A művelt baloldal (tudom, abszurd) is borzasztóan szeret mindenféle erkölcstelenségen megbotránkozni.

Már csak azért is, mert a civilizált ember abban különbözik a civilizálatlantól, hogy az erkölcstelenséget nehezen viseli.

Te nem így vagy vele?


Mi van, Pözsó, már ötkor be vagy baszva?


Marx nem volt tömeggyilkos.

Válaszok:
Csomorkany | 2012. április 29. 20:55

aha, hát ez érdekes, mert ez meg itt a 2001-es program:

http://www.hatter.hu/programja..

vagy most akkor metafizikailag tartották csak meg,
vagy mivan mivan ? :))


Nem, az indiánok civilizálatlan emberek.


Hát, mondjuk elég vérszagúak a szövegei. A francia forradalomnak jó tanítványa volt. Aki nem ért vele egyet, az érdekember, mint ilyennel, nem vitatkozni kell, hanem eltaposni. Marx verbálisan csinálta, a követői gépfegyverrel. Nem nehéz kitalálnom, mi lett volna, ha Marxnak is lett volna gépfegyvere, de tény, hogy nem volt.


Az SZDSZ --a maga nyilvánvaló, alávaló és szarházi, petős-kunczes-fodoros magyarellenességével-- mögé állt a szerencsétlen homóknak. Vagyis, őket tolta maga és a céljai előtt, ágyutölteléknek.

Ezek meg, részint reszketve részint örülve, azt gondolták hogy a Szadesznek, a genetikai céljain túl, bármiféle más valóságos emberi arculata van.

Pető, Haraszti, Kuncze meg a többiek időben eltűntek a másoktól elorozott paradicsomban. Közben sűrűn és ökölrázva homokausztoztak.

Most örülnek, mint Gyurcsány a Rózsadombon.

Páran közülük Csendes-óceáni szigeteken hangoskodva szürcsölik a finom koktélokat, nagyokat röhögve a homókon, már amikor itteni honlapokra kattintanak, délutáni felvidulás céljából.


Fodor Gábor itthon maradt és folytatja tenyérbe-igyekvő monológjait.

Kioktató primitívó stílusban tolja a felszínt.
A felszín alatt: a fejét megtévesztésileg oldalvást helyezi, a szemeit tizedmilliméternyire összehúzza de áldozatára szegezi; olcsó kivégzési mutatványa közben magában előre röhög, és sunyin mosolyog a mondatai között.
Egy felsős általános iskolás színvonalán és szókincsével magyaráz azzal a céllal, hogy még az MTA rendes tagjai is megértsék. Lendkerekes, talajmenti, arcpirítóan együgyű mondandója, erős lejtmenetben, mára éppen Marosán György színvonalát érte el.

De nem állt itt meg.


Nem biztos, hogy csak azokat háborítja fel, akik odamennek.


jaja, ez velem is így van,
hogyha unok egy témát, akkor hajnal 2-kor oda írogatok be :)))

na de nem akarlak leoltani, írjál még ilyen vicceseket, meg hogy a tarlós milyen kemény volt és 2001-ben nem engedte a szigeten a buzisátort, csak valahogy véletlen aztán mégis lehetett ottan :DDD


"honnan fogja tudni előre Tarlós István... hogy melyik felvonulás lesz obszcén és/vagy megbotránkoztató?” - ádámka, most még a szoquányosnál és hülyébb és/vagy szemetebb vagy. Hát tarlós és más illetékes eftársak esztet onnet tudják, hogy a melegfelvonulások eleddig rendkívül obszcénok és megbotoránkoztatóak voltak, és az ember tapasztal, emlékezik, tudod, már aki nem szemét provokátor, és nem nyalvánvaló dolgokra kérdez rá. Szemét provokátoroknak viszont csak a kisebbség megbotoránkoztatásra való jogai számítnak, a többségnek a joga arra, hogy provocatio- s lehetőleg botoránkozás-mentesen éljék, az nem.


Ajvééé! Piroska máme kedvenc macesz gyereke is felbüfögte a napi frankót...


Csak egy apróság még ami eszembe jutott: ha többen lesznek, mint tavaly, akkor mit mondanak majd? Megdőlt a melegrekord?Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó