Gyurcsány is plagizált?

2012. április 28. 12:17

Négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskolán.

A Demokratikus Koalíció elnöke a HírTv riporterének adott első nyilatkozatában még azt állította, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát, később aztán mégis elismerte, hogy  felhasználta  volt sógora szakdolgozatát saját munkája elkészítéséhez. Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc mindezt Rozs Szabolcs tudomása nélkül tette.

 

Helyreigazítás

Valótlanul híreszteltük, hogy „A Demokratikus Koalíció elnöke a HírTv riporterének adott első nyilatkozatában még azt állította, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát, később aztán mégis elismerte, hogy  felhasználta  volt sógora szakdolgozatát saját munkája elkészítéséhez. Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc mindezt Rozs Szabolcs tudomása nélkül tette.”

Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nem állította, hogy rokona szakdolgozatát felhasználta saját szakdolgozata elkészítéséhez, csupán azt, hogy a szakdolgozatot felhasználhatta.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35984