Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. április 28. 12:17

Négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskolán.

A Demokratikus Koalíció elnöke a HírTv riporterének adott első nyilatkozatában még azt állította, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát, később aztán mégis elismerte, hogy  felhasználta  volt sógora szakdolgozatát saját munkája elkészítéséhez. Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc mindezt Rozs Szabolcs tudomása nélkül tette.

 

Helyreigazítás

Valótlanul híreszteltük, hogy „A Demokratikus Koalíció elnöke a HírTv riporterének adott első nyilatkozatában még azt állította, fogalma sem volt arról, hogy valaki hasonló tárgyban írt diplomamunkát, később aztán mégis elismerte, hogy  felhasználta  volt sógora szakdolgozatát saját munkája elkészítéséhez. Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc mindezt Rozs Szabolcs tudomása nélkül tette.”

Ezzel szemben a valóság az, hogy Gyurcsány Ferenc nem állította, hogy rokona szakdolgozatát felhasználta saját szakdolgozata elkészítéséhez, csupán azt, hogy a szakdolgozatot felhasználhatta.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/35984


Összesen 189 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint


5. Véletlenül azonban nem tűnt el az 1980-as „A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” diplomamunka, amit nem Gyurcsány készített, hanem valaki más.

----- DE! az sincs meg az egyetemen, videón 9.40-től. A dolgozat, amit bemutatnak az Rozs Szabolcs saját példánya. Az most is megvan, ahogyan 1980-84 között is megvolt.

Válaszok:
Burmann | 2012. április 28. 14:24

Milyen igazam volt, hogy remek film (tragikomédia) kerekedhetne a "több-felvonános" magyar promi-plagikból... Véleményem szerint Gyurcsányból se lehet ezekután államelnök...


Gyurcsánynak már paralell az SP-cirkusszal, kellett volna színt vallani, az ugy karakán lett volna. Igy már ö is csak egy szánalmas figura.

Válaszok:
Burmann | 2012. április 28. 14:30

--- Kieg. és éppen ez a lényeg: Egyelőre úgy tűnik, hogy a JPTE tanári karáról mindössze 2 dolgozat tűnt el 30-40 év alatt, mindkettőnek az a címe, hogy a "Balatonfelvidék borászata", az egyik 1980-ban, a másik 1984-ben íródott, egyiket egy biológia technika, másikat egy biológia-földrajz szakos írta, egyiket a "biológia", másik a "földrajz" tanszéken őrizték. Merthogy a Gyurcsányé eltűnt, az magyarázható lenne azzal, hogy valakinek megtetszett a miniszterelnöki szuvenír, na de a másik eltűnésére, amelynek az előzővel való kapcsolatáról csak kevesen tudhattak, csak kevés, nem-nulla valószínűségű magyarázat adható.


Színt vallott - ha lehet ezt úgy nevezni - az erény bajnokaként ostorozta Schmittet (és a jobboldalt). - http://mno.hu/belfold/plagium-.. (alul keretesben)
Tőle egyébként már az is erkölcsi szupernóvarobbanás lett volna, ha kussol.

Válaszok:
duzur | 2012. április 28. 14:45

Sajnos egyik oldal se brillíroz az erkölcs terén. Ami nem jelenti azt, hogy nincsenek nagyszerü keresztény idealisták és szocialista elkötelezettségüek ugyanugy, csak sajnos a hatalom árt a karakternek...

Válaszok:
Burmann | 2012. április 28. 14:58

Hát még a hatalom elvesztése ....

Válaszok:
duzur | 2012. április 28. 15:20

Lehet, hogy egy képviselö se maradna a parlamentben, ha komolyan megmérettetnék valahányat...


Gondold el, hogy a gyerekei mit érezhetnek? Lehet, hogy pont úgy nyílakoznak mint Ő az apjáról igaz az nem rá, hanem az apját mentette fel inkább, mivel fiacskája azt vetette a szemére, hogy még 56 is forradalomnak nevezte.

Az eszébe se jutott, hogy azért lett deklaszált elem, mert már az 50-es években szálka volt az akkori rendszer szemében, akiknek Ő csicskásává vált és a mai napig az anyospajtás révén.


Az bizonyos, hogy az ország - benne, sőt, elsősorban a beloldal is - hosszú távon sokat nyerne azzal, ha a hazug, gazdaságpolitikát saját pártpolitikai érdeke szolgálatába állító, terroristaveszélyező, ripacskodó Gyurcsány eltűnne a közéletből. Én minden ügyet üdvözlök, amely ebbe az irányba visz.


Izgatottan várom, hogy ebből milyen szatirikus poén keveredik majd ki... :)


Aszondja a Feri: Tesi szakos:DHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó